Benimde 31 ekimde oldu heyecanlı bekleyişler içindeyim kendimi strese sokmamaya çalışıyorum.
Al benden de o kadar stres olmamak elde değil ama yapacak bir şey de yok o kadar emek verdik bekledik bi 12 gün daha bekleriz herhaldeBenimde 31 ekimde oldu heyecanlı bekleyişler içindeyim kendimi strese sokmamaya çalışıyorum.
Benim ilki tutmuştu 17. Haftada heyet kararıyla sonlandırmıştık anamoli vardı yaşamaz denildi sonrasında genetik testler yapıldı, şu an herhangi bişey yapmadık transferden önce doktor tekrarlamaz diyor bakalım ne olacak hiç bilmiyorumGaliba 2.transferiniz ilkinde tutmayınca işlem yaptırdınız veya neden tutmadığını anlamak için testler vs
Canım bende oskapar, Protestan fitil, Protestan iğne günde iki kapsül, nidigard, estrofem, ecopirinAmin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım,ben de öyle estrofem progestan dex progestan fitil ayrıca 2 günde bir kalçadan doktorun verdiği bi vitamin vardı kan sulandırıcı var bi de prednol, sen hangi ilaçları kullanıyorsun
Gümbür gümbür duyarsın bebişinin kalbini umarım♥Benden tekrar kan istemediler 10 gün sonra çağırdılar
Kesinlikle zorlu bir yol ama sonu güzel olacak Allahım emeklerimizin karşılığı verir inşallahAl benden de o kadar stres olmamak elde değil ama yapacak bir şey de yok o kadar emek verdik bekledik bi 12 gün daha bekleriz herhalde
Doktorum olumlu olursa eğer 3 ay daha ilaçlara devam demişti iğnelerden gözüm korkuyor ama yapacak bir şey yokŞuan bende kullanıyorum tüm bu ilaçları hatta Protestan iğneyi günde iki ampul şeklinde oluyorum çok can yakıcı bir iğnedemek ki pozitiften sonra da devam ediyoruz iğnelere bu beni üzer
Şuan tek gözümü korkutan şey maalesef ki iğneler çok canımı yakıyorDoktorum olumlu olursa eğer 3 ay daha ilaçlara devam demişti iğnelerden gözüm korkuyor ama yapacak bir şey yok
Güzel düşünün demekki ilkinde sağlıksız bir emniyet denk gelmiş sadeceBenim ilki tutmuştu 17. Haftada heyet kararıyla sonlandırmıştık anamoli vardı yaşamaz denildi sonrasında genetik testler yapıldı, şu an herhangi bişey yapmadık transferden önce doktor tekrarlamaz diyor bakalım ne olacak hiç bilmiyorum
EmbriyoGüzel düşünün demekki ilkinde sağlıksız bir emniyet denk gelmiş sadece
Umarım öyledir hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahGüzel düşünün demekki ilkinde sağlıksız bir emniyet denk gelmiş sadece
Ben varımmm, dün oldum, bugune zor geldim valla 24 saat zor geçiyo napicaz bilmiyorum. Kac tane yerleştirdiler?Merhabalar kızlar 28 Ekimde transfer oldum günler geçmiyor gerçekten benimle aynı tarihte veya yakınlarda olanlar varsa sohbet edelim de geçsin şu zaman
Ay inşallah yaa, ne mutlu sizeBende 21 ekim olmuştum pozitifi gördüm kanda kese günü bekliyorum inşallah hepimizin gözyaşı mutluluktan olsun kızlar
nasıl geçti transfer umarım her şey yolundadırBen varımmm, dün oldum, bugune zor geldim valla 24 saat zor geçiyo napicaz bilmiyorum. Kac tane yerleştirdiler?
Benim ikinci denemem. Iki tane transfer edildi. Bugun 2.ci günü bakalım, beklemek cok zor. Bir de benimkilerin kalitesi 2bb, yani orta ile düşük kalite gibi. O yuzden biraz korkuyorum. Senin teste az kalmış:)nasıl geçti transfer umarım her şey yolundadırbana 1 tane transfer edildi canım bugün transfer günü hariç 6.günüm sen kaç adet transfer oldun ilk denemem mi
Kaliteleri pek önemli olmuyor gibi sanki ya çünkü en düşük kalite ile ikizleri olan çok kişiye şahit olduk bu sitedeBenim ikinci denemem. Iki tane transfer edildi. Bugun 2.ci günü bakalım, beklemek cok zor. Bir de benimkilerin kalitesi 2bb, yani orta ile düşük kalite gibi. O yuzden biraz korkuyorum. Senin teste az kalmış:)
Ilkinde de 2 tane koymuşlar. Neden olmadığıyla ilgili hic bir fikrim yok. Bazen olmaz diyip geciyorum:) insallah bu sefer olsun cok dua ediyorum. Senin ilk sanırım, hic belirti vs bisey oluyo mu suanKaliteleri pek önemli olmuyor gibi sanki ya çünkü en düşük kalite ile ikizleri olan çok kişiye şahit olduk bu sitededarısı sana inşallah. İlkinde neden olmadı problem neydi acaba
Ben kesin 7.gunu falan idrar testi yaparım tutamam kendimi biliyorum:)Al benden de o kadar stres olmamak elde değil ama yapacak bir şey de yok o kadar emek verdik bekledik bi 12 gün daha bekleriz herhalde
Şuan herhangi bir belirtim yok ilk iki gün hafif kasık ağrısı oldu o kadar onun dışında kendini çok dinlememen gerekiyor zaten kullandığımız tüm ilaçlar hormon yüklüyor vücuda çünkü. Tedavini nerede görüyorsun hangi şehirdesin ve 2 adet 5.gün embriyosu mu transfer edildi?Ilkinde de 2 tane koymuşlar. Neden olmadığıyla ilgili hic bir fikrim yok. Bazen olmaz diyip geciyorum:) insallah bu sefer olsun cok dua ediyorum. Senin ilk sanırım, hic belirti vs bisey oluyo mu suan
Evet 2 adet 5.gun embriyosu idi.Şuan herhangi bir belirtim yok ilk iki gün hafif kasık ağrısı oldu o kadar onun dışında kendini çok dinlememen gerekiyor zaten kullandığımız tüm ilaçlar hormon yüklüyor vücuda çünkü. Tedavini nerede görüyorsun hangi şehirdesin ve 2 adet 5.gün embriyosu mu transfer edildi?