Selaam ben henüz transfer olmadım ama dertleşebiliriz ilk denemeniz mi kaç embriyonuz var meselaMerhabalar kızlar 28 Ekimde transfer oldum günler geçmiyor gerçekten benimle aynı tarihte veya yakınlarda olanlar varsa sohbet edelim de geçsin şu zaman
Selaaam canım evet ilk denemem 5.gün tek embriyo bırakıldı, sen şuan hangi durumdasınSelaam ben henüz transfer olmadım ama dertleşebiliriz ilk denemeniz mi kaç embriyonuz var mesela
Bende 21 ekim olmuştum pozitifi gördüm kanda kese günü bekliyorum inşallah hepimizin gözyaşı mutluluktan olsun kızlarMerhabalar kızlar 28 Ekimde transfer oldum günler geçmiyor gerçekten benimle aynı tarihte veya yakınlarda olanlar varsa sohbet edelim de geçsin şu zaman
Yapma yapma doktorun hangi gün dediyse o gün yapmak daha sağlıklı gibi böyle yüksek bir sonuç görelim de bi ohhh çekelimMerhaba ben de 28 ekimde transfer oldum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Valla ben dayanamamıştım 9. Gün kan vermeye gitmiştimMerhaba ben de 28 ekimde transfer oldum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ohhh çok şükür Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahBende 21 ekim olmuştum pozitifi gördüm kanda kese günü bekliyorum inşallah hepimizin gözyaşı mutluluktan olsun kızlar
İnşallah pozitifleri görürüz, benim ikinci transferim ilki tazeydi o tutmuştu ama 17. Haftada kaybettim şu an dondurulmuşla oldu ama şu an hiç belirtim yok olmadı diye düşünüyorum o yüzden 5. Gün embriyosuYapma yapma doktorun hangi gün dediyse o gün yapmak daha sağlıklı gibi böyle yüksek bir sonuç görelim de bi ohhh çekelimsizin de ilk deneme mi kaçıncı gün embriyosu
Yerleşme kanaması olmadı hala yok ben progesteron fitil iğne oksapar estrofem kullanıyorum ondan dolayı olmamış olabilir hatta dedim kanama yok acaba yerleşmedi miOhhh çok şükür Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahHerhangi bir belirti varmıydı kuzum mesela yerleşme kanaması falan oldu mu? Kaçıncı günde öğrendin sonucunu
Ben geçen transferimde 7. Gün vermiştimValla ben dayanamamıştım 9. Gün kan vermeye gitmiştim
Çok üzüldüm bebişim Rabbim inşallah bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sende benim gibi bir sürü ilaç alıyor musun acabaİnşallah pozitifleri görürüz, benim ikinci transferim ilki tazeydi o tutmuştu ama 17. Haftada kaybettim şu an dondurulmuşla oldu ama şu an hiç belirtim yok olmadı diye düşünüyorum o yüzden 5. Gün embriyosu
Bence cok güzel artmış 1000 in üstüne geçince çağırıyorlardı sanırım kese içinYerleşme kanaması olmadı hala yok ben progesteron fitil iğne oksapar estrofem kullanıyorum ondan dolayı olmamış olabilir hatta dedim kanama yok acaba yerleşmedi mi9. Gün 197 çıktı 11. Gün 518 tek embriyo transferi kese de görünür inşallah boş gebelik falan değildir umarım
Benimde 31 ekimde oldu heyecanlı bekleyişler içindeyim kendimi strese sokmamaya çalışıyorum.Merhabalar kızlar 28 Ekimde transfer oldum günler geçmiyor gerçekten benimle aynı tarihte veya yakınlarda olanlar varsa sohbet edelim de geçsin şu zaman
Şuan bende kullanıyorum tüm bu ilaçları hatta Protestan iğneyi günde iki ampul şeklinde oluyorum çok can yakıcı bir iğneYerleşme kanaması olmadı hala yok ben progesteron fitil iğne oksapar estrofem kullanıyorum ondan dolayı olmamış olabilir hatta dedim kanama yok acaba yerleşmedi mi9. Gün 197 çıktı 11. Gün 518 tek embriyo transferi kese de görünür inşallah boş gebelik falan değildir umarım
Benim 2.transferim olucak ilki haziranda negatif oldu maalesef ama herşey kısmet en doğru zamanda gelecek bebeklerimizSelaaam canım evet ilk denemem 5.gün tek embriyo bırakıldı, sen şuan hangi durumdasın
Benden tekrar kan istemediler 10 gün sonra çağırdılarBence cok güzel artmış 1000 in üstüne geçince çağırıyorlardı sanırım kese için
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım,ben de öyle estrofem progestan dex progestan fitil ayrıca 2 günde bir kalçadan doktorun verdiği bi vitamin vardı kan sulandırıcı var bi de prednol, sen hangi ilaçları kullanıyorsunÇok üzüldüm bebişim Rabbim inşallah bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sende benim gibi bir sürü ilaç alıyor musun acaba
Galiba 2.transferiniz ilkinde tutmayınca işlem yaptırdınız veya neden tutmadığını anlamak için testler vsBen geçen transferimde 7. Gün vermiştimbunda o kadar heyecanlı değilim ama yine 8. Ya da 9. Gün vermeyi düşünüyorum
Artış yeterli gelmiştir doktora o yüzden istememiş olabilir sağlıkla gelsin inşallahBenden tekrar kan istemediler 10 gün sonra çağırdılar