Tüp bebek transfer sonrası 6.gün

bloomorg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
14
3
26
Kızlar merhaba,20 kasımda transferim gerçekleşti,5.gün embriyosu transfer edildi,bugün 6.günüm test yaptım ancak çizgi var mı hayali mi emin olmak istedim,2.günden itibaren regl olacakmışım gibi kasıklarımda sürekli bir ağrım var,ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşündüğüm için umutlanmak istemiyorum 🥹

Eklentiler

• IMG_5662.jpeg
    IMG_5662.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_5661.jpeg
    IMG_5661.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 86
canımm tebrik ederim benimde böyle varla yok arasıydı trasnferin 6. günü test yapmaya devam et hergün koyualaşacak inşallah :)

canımm tebrik ederim benimde böyle varla yok arasıydı trasnferin 6. günü test yapmaya devam et hergün koyualaşacak inşallah :)
Çok teşekkür ederim :) Sizin bu şekilde testiniz pozitif oldu sanırım,rabbim güzel hayırlı ömürler versin bebişinize

Yarın ki duruma göre bir kan testi vereceğim çıkar mı bilmiyorum bu aşamada hakkımızda hayırlısı olsun 🥹 Siz nerede yaptırdınız ilk denemeniz miydi

Yarın ki duruma göre bir kan testi vereceğim çıkar mı bilmiyorum bu aşamada hakkımızda hayırlısı olsun 🥹 Siz nerede yaptırdınız ilk denemeniz miy
dayanabilirsen cuma günü versen daha iyi olur şimdi çok erken test günü vermedi mi doktorunuz ben istanbul çam ve sakurada yaptırdım ilk deneme tuttu çok şükür.

Transfer soneası 5. Günüm sizce var mı🥹

Eklentiler

• D00B6A34-10E5-4352-87D7-A6DDB0EF8C9C.jpeg
    D00B6A34-10E5-4352-87D7-A6DDB0EF8C9C.jpeg
    142,4 KB · Görüntüleme: 68
dayanabilirsen cuma günü versen daha iyi olur şimdi çok erken test günü vermedi mi doktorunuz ben istanbul çam ve sakurada yaptırdım ilk deneme tuttu çok şükür.
Test günüm ayın 2si sabredebilir miyim bilmiyorum 🥹 Yarın versem çıkmaz mı ? Öyleyse cumayı bekleyeyim

Kızlar merhaba,20 kasımda transferim gerçekleşti,5.gün embriyosu transfer edildi,bugün 6.günüm test yaptım ancak çizgi var mı hayali mi emin olmak istedim,2.günden itibaren regl olacakmışım gibi kasıklarımda sürekli bir ağrım var,ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşündüğüm için umutlanmak istemiyorum 🥹
Merhaba benim de 20 kasımda transferim oldu,sizin testinizde çizgi gördüm ben hadi hayırlısı ☺️ benim de 2. Ve 3. Gün adet ağrısı gibi ağrı vardı sonra geçti şimdi göğsüm sancıyo bi de hafif bulantı oluyo bazen

Merhaba benim de 20 kasımda transferim oldu,sizin testinizde çizgi gördüm ben hadi hayırlısı ☺️ benim de 2. Ve 3. Gün adet ağrısı gibi ağrı vardı sonra geçti şimdi göğsüm sancıyo bi de hafif bulantı oluyo bazen
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun 🥹 Bugün çizgi biraz daha koyulaştı kan verdim sonucu bekliyorum,söylediğiniz gibi bende de adet ağrısı var ve hala devam ediyor aslında,bacaklarım gece uyutmayacak şekilde ağrıyor 🥹 Test yaptınız mı kontrol gününüzü mü bekliyorsunuz ? Her şey gönlünüzce olsun :)

Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun 🥹 Bugün çizgi biraz daha koyulaştı kan verdim sonucu bekliyorum,söylediğiniz gibi bende de adet ağrısı var ve hala devam ediyor aslında,bacaklarım gece uyutmayacak şekilde ağrıyor 🥹 Test yaptınız mı kontrol gününüzü mü bekliyorsunuz ? Her şey gönlünüzce olsun :)
İnşallah sonuç pozitif çıkar hayırlısıyla 🙏 benim dün 6. Günümdü kan testi verdim negatifti,ilerleyen günlerde yeniden vereceğim bakalım

Sonucunuz çıktı mı bende kan verdim 6.günüm🌸

X