• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

JUMRAL26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
929
581
103
36
kızlar transfer olan varmı hadi burda paylaşalım herkese bir umut olsun.kım ne zaman transfer yapacak hadi kızlarrrrrr:anneadayı:

Ben varım uyuyamıyorum sabah transfer olacak.. yine heyecan, korku, stres hepsi iç içe karıştı:) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...

Ben varım uyuyamıyorum sabah transfer olacak.. yine heyecan, korku, stres hepsi iç içe karıştı:) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...
Cnm bnm sakin stres yapma bu islerde en cok stresten uzk durmn gerekiyo.insallah yarin transferini bi guzel olursun ve bebislerin sana tutunur,surecinide burda hep beraber bekleriz:)

Cnm bnm sakin stres yapma bu islerde en cok stresten uzk durmn gerekiyo.insallah yarin transferini bi guzel olursun ve bebislerin sana tutunur,surecinide burda hep beraber bekleriz:)
Olur olmaz insan heyecanlanıyor:) inşallah canım senin transfer oldumu kaçıncı günü transferinin..

Olur olmaz insan heyecanlanıyor:) inşallah canım senin transfer oldumu kaçıncı günü transferinin..
Kuzum.benim transferim.nisan ayinda i sallah,ilaclar kullniyorum.simdi kansizlik var bende,benimde yaş 29 ilk denemem olucak,senin sorun neydi?allah bagislasin bi bebisin var insallah ikinciyide allah kucagina almayi.nasip eder.sikma canini icini ferah tut bol.bol dua et

Kuzum.benim transferim.nisan ayinda i sallah,ilaclar kullniyorum.simdi kansizlik var bende,benimde yaş 29 ilk denemem olucak,senin sorun neydi?allah bagislasin bi bebisin var insallah ikinciyide allah kucagina almayi.nasip eder.sikma canini icini ferah tut bol.bol dua et
çok geçmiş olsun.. Benimde oğlumun transferi nisan ayındaydı inşallah sizinde bebeğiniz nisanda size tununacak:)
Bizim sorun sperm sayısı yetersizliği benimde tüplerim tıkanık laparoskopi ile sol tüpüm alındı...

çok geçmiş olsun.. Benimde oğlumun transferi nisan ayındaydı inşallah sizinde bebeğiniz nisanda size tununacak:)
Bizim sorun sperm sayısı yetersizliği benimde tüplerim tıkanık laparoskopi ile sol tüpüm alındı...
Ayni sorun bizde canim.desene kader arkadasiyiz.esimde sperm hic yoktu tedaviyle cikis oldu suan donduruldu.bende cok sukur bi sorun yok ama bende cok korkuyorum.kendimi sakinlestirmeye calisiyorum.banada 2 embrio transfer edilicek.bakalim i sallah allah ikimizinde yuzunu guldurur.senin artik geri sayim basladi hadi hayirlisi:anneadayı:

Ayni sorun bizde canim.desene kader arkadasiyiz.esimde sperm hic yoktu tedaviyle cikis oldu suan donduruldu.bende cok sukur bi sorun yok ama bende cok korkuyorum.kendimi sakinlestirmeye calisiyorum.banada 2 embrio transfer edilicek.bakalim i sallah allah ikimizinde yuzunu guldurur.senin artik geri sayim basladi hadi hayirlisi:anneadayı:
Amin canım allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın..

Merhaba arkadaşlarb birşey soruçam 35yaşından altı birden fazla embiriyo yasak diyo benem doktorum siz ner de yaptırdınız

Yumurta tembelliği 29
Şimdi söyle cnm yaş kucuk bile olsa iki embrio transfer diliyo ama durumun cok kritikse eger yani esindede sendede sorun varsa yapiliyo.benim esimde sperm sorunu vardi hic yoktu sperm ve ilac tedavisiyle cikis oldu.yani demem oki bizim durum riskli o yuzden 2 embrio transfer edilecek insallah

Anladım sizi ama benim doktorum her ne olursa olsun sağlık bakanlığı yasaklıyordiyo

Bu gün transfer gününü saymazsam 9.günüm test günüm yarın ama benim adet günüm ise 19şubat bana 17şubat testini yaptırıp dediler ama ne kadar doğru çikar sonuç bilmiyorum açık çası test yapmaktan çok korkuyorum ne olur bir şeyler yazın

Bu gün transfer gününü saymazsam 9.günüm test günüm yarın ama benim adet günüm ise 19şubat bana 17şubat testini yaptırıp dediler ama ne kadar doğru çikar sonuç bilmiyorum açık çası test yapmaktan çok korkuyorum ne olur bir şeyler yazın
Cnm.icini ferah tut bol bol dua et hersey cok iyi olacak insallah bebegin sana tutunacak guzel haberlerini alicaksin insallah,sakin korkma normal hayatina devam et kendine dikkat et en onemlisi bol bol vitaminli yicekler ye.ayreten sunuda diyeyim iki orta kaliteli ebriodansa bir tam kaliteli ebrio daha iyi.doktorun bisey biliyoda yapiyodur mrk etme

ayni gün transfer olmuşuz benim doktorum 12. gün bakmak istedi o yüzden pazartesiyi bekliyoruz test icin. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.

Back