Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya
- Konu Sahibi JUMRAL26
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Cnm bnm sakin stres yapma bu islerde en cok stresten uzk durmn gerekiyo.insallah yarin transferini bi guzel olursun ve bebislerin sana tutunur,surecinide burda hep beraber bekleriz:)Ben varım uyuyamıyorum sabah transfer olacak.. yine heyecan, korku, stres hepsi iç içe karıştı:) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Kaç embrio transferin olucak?yaş kaç?Ben varım uyuyamıyorum sabah transfer olacak.. yine heyecan, korku, stres hepsi iç içe karıştı:) hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ...
- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
2 embriyo transfer edildi yaş 28 ikinci denemem ilkinden bir oğlum var herşey normal görünüyor gerisi allahın takdirine kalmış..Kaç embrio transferin olucak?yaş kaç?
- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Olur olmaz insan heyecanlanıyor:) inşallah canım senin transfer oldumu kaçıncı günü transferinin..Cnm bnm sakin stres yapma bu islerde en cok stresten uzk durmn gerekiyo.insallah yarin transferini bi guzel olursun ve bebislerin sana tutunur,surecinide burda hep beraber bekleriz:)
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Kuzum.benim transferim.nisan ayinda i sallah,ilaclar kullniyorum.simdi kansizlik var bende,benimde yaş 29 ilk denemem olucak,senin sorun neydi?allah bagislasin bi bebisin var insallah ikinciyide allah kucagina almayi.nasip eder.sikma canini icini ferah tut bol.bol dua etOlur olmaz insan heyecanlanıyor:) inşallah canım senin transfer oldumu kaçıncı günü transferinin..
- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
çok geçmiş olsun.. Benimde oğlumun transferi nisan ayındaydı inşallah sizinde bebeğiniz nisanda size tununacak:)Kuzum.benim transferim.nisan ayinda i sallah,ilaclar kullniyorum.simdi kansizlik var bende,benimde yaş 29 ilk denemem olucak,senin sorun neydi?allah bagislasin bi bebisin var insallah ikinciyide allah kucagina almayi.nasip eder.sikma canini icini ferah tut bol.bol dua et
Bizim sorun sperm sayısı yetersizliği benimde tüplerim tıkanık laparoskopi ile sol tüpüm alındı...
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Ayni sorun bizde canim.desene kader arkadasiyiz.esimde sperm hic yoktu tedaviyle cikis oldu suan donduruldu.bende cok sukur bi sorun yok ama bende cok korkuyorum.kendimi sakinlestirmeye calisiyorum.banada 2 embrio transfer edilicek.bakalim i sallah allah ikimizinde yuzunu guldurur.senin artik geri sayim basladi hadi hayirlisiçok geçmiş olsun.. Benimde oğlumun transferi nisan ayındaydı inşallah sizinde bebeğiniz nisanda size tununacak:)
Bizim sorun sperm sayısı yetersizliği benimde tüplerim tıkanık laparoskopi ile sol tüpüm alındı...
- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Amin canım allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın..Ayni sorun bizde canim.desene kader arkadasiyiz.esimde sperm hic yoktu tedaviyle cikis oldu suan donduruldu.bende cok sukur bi sorun yok ama bende cok korkuyorum.kendimi sakinlestirmeye calisiyorum.banada 2 embrio transfer edilicek.bakalim i sallah allah ikimizinde yuzunu guldurur.senin artik geri sayim basladi hadi hayirlisi
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Gelismelerden haberdar edersin artik guzel.haberleri i bekliyorumAmin canım allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın..
- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Elbette 12 gün istirahata çekiliyorum bol bol yazarım buraya..Gelismelerden haberdar edersin artik guzel.haberleri i bekliyorum
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Senin sorunun neydi cnm?Merhaba arkadaşlarb birşey soruçam 35yaşından altı birden fazla embiriyo yasak diyo benem doktorum siz ner de yaptırdınız
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Şimdi söyle cnm yaş kucuk bile olsa iki embrio transfer diliyo ama durumun cok kritikse eger yani esindede sendede sorun varsa yapiliyo.benim esimde sperm sorunu vardi hic yoktu sperm ve ilac tedavisiyle cikis oldu.yani demem oki bizim durum riskli o yuzden 2 embrio transfer edilecek insallahYumurta tembelliği 29
- 7 Ocak 2018
- 43
- 84
- 3
- 37
- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Cnm.icini ferah tut bol bol dua et hersey cok iyi olacak insallah bebegin sana tutunacak guzel haberlerini alicaksin insallah,sakin korkma normal hayatina devam et kendine dikkat et en onemlisi bol bol vitaminli yicekler ye.ayreten sunuda diyeyim iki orta kaliteli ebriodansa bir tam kaliteli ebrio daha iyi.doktorun bisey biliyoda yapiyodur mrk etmeBu gün transfer gününü saymazsam 9.günüm test günüm yarın ama benim adet günüm ise 19şubat bana 17şubat testini yaptırıp dediler ama ne kadar doğru çikar sonuç bilmiyorum açık çası test yapmaktan çok korkuyorum ne olur bir şeyler yazın
Bu gün transfer gününü saymazsam 9.günüm test günüm yarın ama benim adet günüm ise 19şubat bana 17şubat testini yaptırıp dediler ama ne kadar doğru çikar sonuç bilmiyorum açık çası test yapmaktan çok korkuyorum ne olur bir şeyler yazın
ayni gün transfer olmuşuz benim doktorum 12. gün bakmak istedi o yüzden pazartesiyi bekliyoruz test icin. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.