- 27 Ocak 2018
- 79
- 16
- 41
Siz sanırım reklam yapıyorsunuz o kadar inandırıcı değil ki cem hoca tedavi oldum hatta transfer onda oldum henüz sonuç bekliyorum hayatımın pismanligi kendisi ilgisiz Mayıs ayincan Kasım ayına kadar aramadım bir arayıp aeliyat edilecekti iz paradan oturur gelemediniz ne yaptınız diye ne bir arayan ne de soran oldu hayatımın pismanligi para ticarethane gibi birklinik size de bunu fazlasıyla hissettiriyorlar hele o bekleme kısmı iki cümleyi hocanın ağzından zor aliyorsun asistanların lakait tavrı azarlar gibi insana muamelesi çabası aslında tek tek yazicam ama inanin yarın kan tahlili günüm hiç kendimi sinirlendirmek istemiyorum gerekeni de yapicam her yere yazıyorum sakin gitmeyin devlet hastahanesi daha ilgilidir emin olun istedikleri tahlillerin takibini hile yaptiklarini düşünmüyorum tahlilleri transfer günü götürdüm öncesi sözde iaclari tahlilleri göre verdiler ben size tahlil teslim etmedim diyince bozuldular sıkıntı yok bkalim transfer günü bakılıyor değerlerime ilginç burda bence siz reklam yapmayın intagramdan reklamlara devam anca gitmeyenleri kandırır sinizBende bahceci umutta tedavi oluyorum yumurtalar olussun toplansin diye igne oluyoruz cunku benim normalde yumurtam olusmuyor ,
1- dun rahim filmi cekildim tekrar agrisiz anesteziyle hic bisey hissetmedim uyandim biraz gozetim altinda kaldim sonra eve yolladilar
2- yumurta toplamada daha cok agrim vardi ondada anestezi veriyolar cok fazla yumurtam toplandigi icin sonrasinda agrim oldu ama dayanilmicak gibi degildi
3- henuz transfer surecinde olmadigim icin bilmiyorum bende merak icerisindeyim