Tüp bebek transfer hakkinda..?

Cok sagol canim ozaman son soru😀 rahim filminden önce agri kesici icip anestezisiz cektirmek sence agriyi hafifletebilirmi işlem esnasinda? Mesela ibuprofen gibi.. bazilari doktor rahim filmi esnasinda konusarak yani hastaya acikliyarak yaptigini söylüyor ama tabi ağri derecesini önden tahmin etmek mümkün degil ..🤔
Agri kesicilerin pek etkili olacagini sanmiyorum acikcasi. Mesela benim tuplerdeki tikaniklik belki acilir diye doktor bayagi basinc uygulamis, uyanik olsaydim mahvolurdum muhtemelen. Aslinda sure olarak cok kisa 2 dk falan suruyormus ama ben cok korkak oldugumdan uyutun beni dedim. Siz devlet hastanesinde mi cektireceksiniz?

Agri kesicilerin pek etkili olacagini sanmiyorum acikcasi. Mesela benim tuplerdeki tikaniklik belki acilir diye doktor bayagi basinc uygulamis, uyanik olsaydim mahvolurdum muhtemelen. Aslinda sure olarak cok kisa 2 dk falan suruyormus ama ben cok korkak oldugumdan uyutun beni dedim. Siz devlet hastanesinde mi cektireceksiniz?
Anladim canim , ya benim işler karman corman kararsizim da zaten en kötüsü Türkiyede yaşamiyorum yurt disindayim bütün sürec icin oraya gelcem Almanyadan onun icin devlette yaptiramicam komple özelde olcak heralde.. ama biraz zaman lazim maddi olarak birikim şart Tüp bebek icin rahat bi 20 bin Tl felan tutar heralde şuan ilaclar dahil. Aslinda Tüp bebek bile düsünmedik cünkü beni burda tedavi etmiyolar burnumdan getirdiler 3 yil doktor doktor geziyorum anlamiyolar.

Özellikle Gonal-F iğneleriyle olurmu onu cok düsünüyorum cünkü benim tek tedavim klomen oldu oda 3 kere denedim olmadi simdide 3 aydir yine adet olmiyorum pkodan dolayi öyle iste canim uzun oldu hakkini helal et ..🙏

Anladim canim , ya benim işler karman corman kararsizim da zaten en kötüsü Türkiyede yaşamiyorum yurt disindayim bütün sürec icin oraya gelcem Almanyadan onun icin devlette yaptiramicam komple özelde olcak heralde.. ama biraz zaman lazim maddi olarak birikim şart Tüp bebek icin rahat bi 20 bin Tl felan tutar heralde şuan ilaclar dahil. Aslinda Tüp bebek bile düsünmedik cünkü beni burda tedavi etmiyolar burnumdan getirdiler 3 yil doktor doktor geziyorum anlamiyolar.

Özellikle Gonal-F iğneleriyle olurmu onu cok düsünüyorum cünkü benim tek tedavim klomen oldu oda 3 kere denedim olmadi simdide 3 aydir yine adet olmiyorum pkodan dolayi öyle iste canim uzun oldu hakkini helal et ..🙏
Ozelde yaptiracaksan islemlerini hic korkma anestezili yaptirirsin zaten. Ben cektirirken anestezili ile anestezisiz arasinda 300 lira fark vardi sadece. Ben de pcoluyum gonal f ignelerle 33 tane yumurta toplandi benden. Daha oncesinde asilama icin klomen kullandigimda 1 tane zar zor yumurta olusmustu. Gonal f, klomenin 50 kat daha guclusu gibi bir sey.
Maddi kisma gelirsek dolar bu kadar yukselmeden once ilk denemem icin ilaclar,vitaminler,rahim filmi,kan testleri ve tedavi toplam 29.030 lira tutmustu. Tabi ondan so ra dolar,euro artisi oldu guncel rakami bilemiyorum. Bu ay sadece dondurulmus embriyo transferine 10.500 lira odedim.

Ozelde yaptiracaksan islemlerini hic korkma anestezili yaptirirsin zaten. Ben cektirirken anestezili ile anestezisiz arasinda 300 lira fark vardi sadece. Ben de pcoluyum gonal f ignelerle 33 tane yumurta toplandi benden. Daha oncesinde asilama icin klomen kullandigimda 1 tane zar zor yumurta olusmustu. Gonal f, klomenin 50 kat daha guclusu gibi bir sey.
Maddi kisma gelirsek dolar bu kadar yukselmeden once ilk denemem icin ilaclar,vitaminler,rahim filmi,kan testleri ve tedavi toplam 29.030 lira tutmustu. Tabi ondan so ra dolar,euro artisi oldu guncel rakami bilemiyorum. Bu ay sadece dondurulmus embriyo transferine 10.500 lira odedim.
Neye el atsaniz ateş parasi cok zor ve cokda insanlari yipratan bisey tabiki herseyin hayirlisi .. tüp bebek yapmadan peki doktorlar gonal f veriyomu acaba kisiye göre bi tedavi mümkünmü simdi öyle biseyki bodozlama tüp bebek yapmakta hic istemiyorum aslinda diğer ilaclari hic kullanmadigm icin femara felanda varmis klomenin muadili herkes onu öneriyor ama bilemedim allah kimsenin ugraslarini bosa cikarmasn maddi manevi insan yipraniyor 🥺

Neye el atsaniz ateş parasi cok zor ve cokda insanlari yipratan bisey tabiki herseyin hayirlisi .. tüp bebek yapmadan peki doktorlar gonal f veriyomu acaba kisiye göre bi tedavi mümkünmü simdi öyle biseyki bodozlama tüp bebek yapmakta hic istemiyorum aslinda diğer ilaclari hic kullanmadigm icin femara felanda varmis klomenin muadili herkes onu öneriyor ama bilemedim allah kimsenin ugraslarini bosa cikarmasn maddi manevi insan yipraniyor 🥺
Acikcasi ben asilamanim zaman kaybi oldugunu dusunuyorum. Tutma ihtimali o kadar dusuk ki. Tup bebekle bile ilk denemede hamile kalabilme oranlari dusukken asilama ile hamile.kalmak neredeyse mucize. Doktorum %13 asilamanin sansi demisti. Gonal f i asilamada da kullaniyor bazi doktorlar. Rahim filminizi once cektirin o tedaviniz icin netlik olustiracaktir. Tuplerde sorun varsa zaten mecbur tup bebek baska sansiniz kalmiyor.

Bende bahceci umutta tedavi oluyorum yumurtalar olussun toplansin diye igne oluyoruz cunku benim normalde yumurtam olusmuyor ,
1- dun rahim filmi cekildim tekrar agrisiz anesteziyle hic bisey hissetmedim uyandim biraz gozetim altinda kaldim sonra eve yolladilar
2- yumurta toplamada daha cok agrim vardi ondada anestezi veriyolar cok fazla yumurtam toplandigi icin sonrasinda agrim oldu ama dayanilmicak gibi degildi
3- henuz transfer surecinde olmadigim icin bilmiyorum bende merak icerisindeyim 🥰
Merhaba, rahim filmi herkese çekiliyor mu? Ben de haftaya başlayacağım bu konuda özel bir bilgim yok.

Merhaba, rahim filmi herkese çekiliyor mu? Ben de haftaya başlayacağım bu konuda özel bir bilgim yok.
Evet herkese cekiliyor kusura bakma gec cvp verdim yogundum , rahim filmi siz isterseniz bile ozelde cektirebiliyosunuz ama istanbuldaysaniz uygun fiyatli biyer onerebilirim

Ne kusuru çok kibarsınız🙏🏻 Tabi çok sevinirim
Istanbulda fulya academy diye biyer var benim tup.bebek icin dktorumda histereskopi mi yapan doktorumda orayi onerdi orda bi gizem hanim var 5 gun once konusdum kendisiyle 1600 dedi . Halbuki ben gecen hafta corlu optimedde 3100 liraya cekildim

Bende Şubat aylarında hsg filmi çektirmiştim nasıl bir uygulama olduğunu bilmediğim için doktorun önerdiği açık emar merkezine tek basıma gittim beni hemen alıp hsg filmimi çektiler ne olduğunu anlamadım bile otobüse binip evime geri döndüm herhangi bir agrım sızım olmadı tüp bebek tedavisi süresince vücudumuza yeterince anestezi uygulanıyor en azından hsg çekiminde anestezi almayabiliriz rahme bir gaz veriyorlar o esnada adet sancısı çekiyoruz yani benim tek aklımda kalan bu adet sancısı olmuş oda 3 4 dakika sürdü

Cok tsk ederim canim yazdigin icin rahim filmini nerde cektirdin? Cok kisi anestesiz cektiriyor sasirdim dogrusu🤷‍♀️💐 gecms olsn gönlünce olsn gelismeleri yazarsin ins🙏
Merhaba Kadıköy de sonomed var oraya git anestezi yok acida yok rahat ol ben dünyanın en korkak insanıyımdir bunu söylüyorum. İğneden bile korkardım tüp bebek yaptırıyorum 🥰 Allah güç kuvvet versin

Merhaba Kadıköy de sonomed var oraya git anestezi yok acida yok rahat ol ben dünyanın en korkak insanıyımdir bunu söylüyorum. İğneden bile korkardım tüp bebek yaptırıyorum 🥰 Allah güç kuvvet versin
Cok tsk ederim.canim. insallah cektirdgmde aci duymam yurt dsndan kalkip.gelcem bunun iicn 🙏🙂

Cok tsk ederim canim yazdigin icin rahim filmini nerde cektirdin? Cok kisi anestesiz cektiriyor sasirdim dogrusu🤷‍♀️💐 gecms olsn gönlünce olsn gelismeleri yazarsin ins🙏
ben kadıköyde sonomed var. orada anestisiz çektirdim. hiç bir şey hissetmedim. hatta kadına benle konuşmasını filan istedim. tek tüpüm tıkalıydı onu da açtılar gram acı yoktu

ben kadıköyde sonomed var. orada anestisiz çektirdim. hiç bir şey hissetmedim. hatta kadına benle konuşmasını filan istedim. tek tüpüm tıkalıydı onu da açtılar gram acı yoktu
Icimi cok rahatlattiniz varya cok tsk ederim.burda cok okuyorum.bazilari yazmis kan icinde kaldim setyede agladim acidan filan diye cok korkuyorum yinede bide ben yurt disindaym burda ameliyatla 3 delik acip öyle kapali sekilde bakiyolar ben öyle istemiyorum kabul etmedim bosuna 3 hafta evde hasta yatcam 10 dakkada cekilmek daha mantikli tabi agri nasil olur onuda bilmiyom ama tecrübeniz yinede azda olsa icime su serpti..🙏 durumunuz ne suan gebelik oldumu hic peki hsgden sonra?

Icimi cok rahatlattiniz varya cok tsk ederim.burda cok okuyorum.bazilari yazmis kan icinde kaldim setyede agladim acidan filan diye cok korkuyorum yinede bide ben yurt disindaym burda ameliyatla 3 delik acip öyle kapali sekilde bakiyolar ben öyle istemiyorum kabul etmedim bosuna 3 hafta evde hasta yatcam 10 dakkada cekilmek daha mantikli tabi agri nasil olur onuda bilmiyom ama tecrübeniz yinede azda olsa icime su serpti..🙏 durumunuz ne suan gebelik oldumu hic peki hsgden sonra?
Ben tüp Bebek yaptırıyorum transfer günümü bekliyorum şuan. Benim konum farklı ama hsg temiz çıkmıştı zaten.

Ben tüp Bebek yaptırıyorum transfer günümü bekliyorum şuan. Benim konum farklı ama hsg temiz çıkmıştı zaten.
Bende tüp bebek klinigine gitcem onun icin cektirmem gerek , temiz cikmasina sevindim eger esinizdede sknti yoktuysa keske biraz daha kendi haline biraksaydiniz yanlis anlama sakin benim fikrim sadece hakkinizda hayirlisi olsun hepimiz icin..🙏🍀

keşke bunun içinde güzel haber verebilsem. çoğu insan hsg den sonra hamile kalıyor. Ben kalamdım. miyom ve poliplerim vardı. onları aldırdım. şimdi tüp bebek görüşmeleri yapıyorum ama 2 ay kendime süre vermek istiyorum. bitkisel kürler amh yükseltici şeyler denemek istiyorum. inşallah her isteyen sağlıklı sıhhatli çocuk veya çocuklar kucağına alır

keşke bunun içinde güzel haber verebilsem. çoğu insan hsg den sonra hamile kalıyor. Ben kalamdım. miyom ve poliplerim vardı. onları aldırdım. şimdi tüp bebek görüşmeleri yapıyorum ama 2 ay kendime süre vermek istiyorum. bitkisel kürler amh yükseltici şeyler denemek istiyorum. inşallah her isteyen sağlıklı sıhhatli çocuk veya çocuklar kucağına alır
Belki olur canim asil sorunlari cerrahi sekilde müdhale etmisssin zaten ameliyat gecirmissin hakkimizda hayirlisi.. ben cörekotu bal karisimina basladim deneyebilirsin ilgni cekerse

Yurt dışında yaşayan arkadaşımız için şunu söylemek isterim. Bu süreçte sadece 2-3 kere doktora gidilmiyor maalesef. Bende Amerika’da yaşıyorum ve 10 kat daha pahalı olmasına rağmen sırf bu yüzden Amerika’da yaptırıyorum. Şubatta başladık ve daha bu hafta yumurtalarımı aldılar. Bu süreçte kaç kere doktora gittiğimi hatırlamıyorum. Eğer ki bir sıkıntın varsa ki benim tek sıkıntım sol yumurtalığımda minicik önemsiz bir kist olmasına rağmen, izlenme sadece regl döneminin 3. Günü yapıldığı için 3 ay bu sürdü. Yani 3 kere Türkiye’ye gitmek demek. Sonrasında yok histereskopi yok bilmem ne derken 1-2 ay da öyle atıyor. Tam anlamıyla başlamak minimum 4-5 ayı buluyor. Başladıktan sonra da eğer ki doktor dondurulmuş embriyo transferini uygun görürse ki benim öyle oldu. Bu bir sonra ki ya da 2 sonra ki regl döneminden sonra transfer olacaksın demek (vücudun hormonlardan sonra normal akışına gitmesini bekliyorlar). Anlayacağın bu konuda iyi düşünmelisin
Acı mevzuna gelince iğneler asla acıtmıyor. İçinde yakan bir sıvı da yok iğne de çok küçük. Yumurta toplama da benim hiç canım acımadı. Ancak benden sadece 5 olgun yumurta topladılar. Yani benim klinik yumurta sayısına değil olgun büyük yumurtalara odaklandı. Onların da 4 ü döllendi. Şimdi hangisi 5. Güne erişti onu bekliyorum. Daha sonra da transfer prosedürleri için doktora gitmeye başlayacağım bakalım

X