Ya bugün bişeyler yapmaya başladım biraz kafam dağılsın diye pek işe yaramadı amaAhahah sorma Yabenım psıkolojı yerlerde. Kız yorma kendını profiterol yapıyon
Teşekkür ederim merak ettim de. Bende özge hanıma gittim orda. Benim negatif oldu malesef. İnşaallah siz güzel haberi alırsınız.Mustafa Taş Kayseri acıbadem
Şimdi tedaviye devam ediyor musunuz?Teşekkür ederim merak ettim de. Bende özge hanıma gittim orda. Benim negatif oldu malesef. İnşaallah siz güzel haberi alırsınız.
Malesef üst üste 2 tedavi oldum. Ara verdik. Ama acıbadem düşünmüyorum. Şehir dışı büyük illeri araştırıyorum.Şimdi tedaviye devam ediyor musunuz?
Evet onuda bılıyorum hıc gıtmedım amaTeşekkür ederim merak ettim de. Bende özge hanıma gittim orda. Benim negatif oldu malesef. İnşaallah siz güzel haberi alırsınız.
İkisinide mı acıbademde özge hocada oldunMalesef üst üste 2 tedavi oldum. Ara verdik. Ama acıbadem düşünmüyorum. Şehir dışı büyük illeri araştırıyorum.
Ben de Memorial Semih hocada tedavi oluyorum hiç görüşmediyseniz tavsiye ederim mutlaka görüşün çok sağlamcı bi doktor. Erkek faktörü yüzünden tedaviye karar verdik fakat tedavi öncesi rahim filmi çekti rahmimin hafif y olduğu ortaya çıktı histeroskopi yaptı tüm ihtimalleri değerlendiriyorMalesef üst üste 2 tedavi oldum. Ara verdik. Ama acıbadem düşünmüyorum. Şehir dışı büyük illeri araştırıyorum.
Bende özge hocadan memnundum fakat labı sorguluyorum. Bayan Dr tercih ediyorum. Bizde sebepsiz infertilite. bende tüp bebek için t rahim ameliyatı oldum. 2 opuda 5.güne gelemeyen embriyolar oldu. Halbuki sayı ve 3.güne gayet iyiydi. İlaç dozu ve laboratuvar ı sorguluyorum o yüzden. Şişli memorial i düşünüyorum profesyonel olarak. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Şehir dışından mı geliyorsunuz?Ben de Memorial Semih hocada tedavi oluyorum hiç görüşmediyseniz tavsiye ederim mutlaka görüşün çok sağlamcı bi doktor. Erkek faktörü yüzünden tedaviye karar verdik fakat tedavi öncesi rahim filmi çekti rahmimin hafif y olduğu ortaya çıktı histeroskopi yaptı tüm ihtimalleri değerlendiriyor
Evet havuz yaptık 2 opu oldu. Halbuki sayı, döllenme 3.güne gelme iyi ama ilkinde bir earlyblast i, 2sinde 2 earlyblast oldu. Ve çözülünce gelişmediler. 2.opu boşa gitti transfer bile olamadım. İlkinde ki 4 AA ve earlyblast konuldu. O da tutmadı.İkisinide mı acıbademde özge hocada oldun
Hayırlı güzel sonuç olsun İnşaAllah. Darısı en kısa zamanda bize de olsun tüm bekleyenlere olsun.Evet onuda bılıyorum hıc gıtmedım ama
Benım 2. Denemem mustafa hocada ilkş negatıfdi
Bakalım bu ne olcak
3. Güne kadar gelmesi yumurta kalitesi 5. Güne gitmesi spermle ilgili diye okumuştum. Semih hocayı önerme sebebim benim gibi anksiyete sahibi biriyseniz çok rahatlatıyor ameliyathanede ağlarken gelip sırtını sıvazlayıp dil döküp sakinleştiriyor diğer doktorlarda böyle bişey görmedim. Hayır alpaslanda oturuyorum.Bende özge hocadan memnundum fakat labı sorguluyorum. Bayan Dr tercih ediyorum. Bizde sebepsiz infertilite. bende tüp bebek için t rahim ameliyatı oldum. 2 opuda 5.güne gelemeyen embriyolar oldu. Halbuki sayı ve 3.güne gayet iyiydi. İlaç dozu ve laboratuvar ı sorguluyorum o yüzden. Şişli memorial i düşünüyorum profesyonel olarak. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Şehir dışından mı geliyorsunuz?
Canım Yasemın cekmezi önerırım Istanbul dusunuyorsan eger ondanda cok memnun kalan lar varBende özge hocadan memnundum fakat labı sorguluyorum. Bayan Dr tercih ediyorum. Bizde sebepsiz infertilite. bende tüp bebek için t rahim ameliyatı oldum. 2 opuda 5.güne gelemeyen embriyolar oldu. Halbuki sayı ve 3.güne gayet iyiydi. İlaç dozu ve laboratuvar ı sorguluyorum o yüzden. Şişli memorial i düşünüyorum profesyonel olarak. Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun. Şehir dışından mı geliyorsunuz?
Anladım canım Nasıp Bilemiyoki insanEvet havuz yaptık 2 opu oldu. Halbuki sayı, döllenme 3.güne gelme iyi ama ilkinde bir earlyblast i, 2sinde 2 earlyblast oldu. Ve çözülünce gelişmediler. 2.opu boşa gitti transfer bile olamadım. İlkinde ki 4 AA ve earlyblast konuldu. O da tutmadı.
Amın ınsaAllahHayırlı güzel sonuç olsun İnşaAllah. Darısı en kısa zamanda bize de olsun tüm bekleyenlere olsun.
Şu mübarek günler hatırına Rabbim kolaylaştırsın birbirimize dua edelim arkadaşlar.Anladım canım Nasıp Bilemiyoki insanBız Guvenıyoruz Onlara emanet edıyoruz kendımızı dedıgın gıbı labararuvae ıyımı degılmı bılmıyorm ama Cok hamıle kalanda var Kalamayanda.
Hangi hastanedeki bir bakayım.Canım Yasemın cekmezi önerırım Istanbul dusunuyorsan eger ondanda cok memnun kalan lar var
Ne iyi insanmış o zaman. İsim olarak duydum ama Gökalp öneri daha çok duyuyorum. Yok sperm yumurta iyi çok şükür. Çünkü döllenme iyi. İlaç dozu yüksek gelirse de kalitesizlik yapıyormuş. Sizin ilk deneme mi olacak?3. Güne kadar gelmesi yumurta kalitesi 5. Güne gitmesi spermle ilgili diye okumuştum. Semih hocayı önerme sebebim benim gibi anksiyete sahibi biriyseniz çok rahatlatıyor ameliyathanede ağlarken gelip sırtını sıvazlayıp dil döküp sakinleştiriyor diğer doktorlarda böyle bişey görmedim. Hayır alpaslanda oturuyorum.
Gökalp öner hakkında tek bir şey duydum onu direk eledik biz doğruluğundan emin değilim ama elemek için yeterdi yani. İlk denememiz evet.Ne iyi insanmış o zaman. İsim olarak duydum ama Gökalp öneri daha çok duyuyorum. Yok sperm yumurta iyi çok şükür. Çünkü döllenme iyi. İlaç dozu yüksek gelirse de kalitesizlik yapıyormuş. Sizin ilk deneme mi olacak?
Instagramdan bak klınıgı var ama Acıbadem maslakda yapıyor yumurta toplamayı felanHangi hastanedeki bir bakayım.
Ne duydun kızGökalp öner hakkında tek bir şey duydum onu direk eledik biz doğruluğundan emin değilim ama elemek için yeterdi yani. İlk denememiz evet.