• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüp bebek tranafer sonucu bekleyenler , tüp bebek yaptıranlar 2018

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizzz0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
291
354
33
Arkadaşlar 19 mart günü transfer yaptırdım.. dün yani transferin 7.günü kan testim 20.92 çıktı testim de pozitif.. asıl günüm 31 mart günü sizce durum nasıl değer güzel yükselir mi 80 i geçer mi 31 ine kadar

Ayy çok sevindim rabbim yüzümüze güler inşallah cok mutlu oldum canim
Aminnn canım yani varya gece kasıklaeım öyle ağordı ki dedim ki kesin adet olurum ama yok :) yabi belirti falan bile yok sadece ilaçların etsiyle belim ve sırrım çok ağırıypdu bide hafif bi mide ekşimesi o da 1.2 gündür :) asla steess etme kendini mutlu hisset ben açtım meryem süresini kapattım kafamı ohh dinledik beraber öyle huzudlu ki

Bende sürekli okuyorum dua ediyorum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Benimde sırtım ağrıyor arada sağ kasigim ağrıyor sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.

Bende sürekli okuyorum dua ediyorum rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Benimde sırtım ağrıyor arada sağ kasigim ağrıyor sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.
HAyır hayır kasık ağrısı hep olacak sende yani olması dana iyi çünkü bebek yerleşiyo ve belirtiyle hiç bi alakası yok emin ol buna göğüslern mi şişti o da ilaçtan yani bhnlarr hep olucak merak etme sadece kendi benliğini dinle canım mutlu tut 2.5 litee su mutlaka iç , sebze ye . Ananas yiyeblirsen ye canım sabah yumurtanı ye bunlar çok önemli ve bol bol dua

Goguslerimin şişmesi ve hassas olusu bencede ilaçlardan.Ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum yatmalimiyim gezinmelimiyim bilemiyorum sen normal devam ediyormusun ben yat kalk arada yürü o kadar

Goguslerimin şişmesi ve hassas olusu bencede ilaçlardan.Ama ne yapmam gerektiğini bilemiyorum yatmalimiyim gezinmelimiyim bilemiyorum sen normal devam ediyormusun ben yat kalk arada yürü o kadar
Canım yemeğimi yiyorum evde dolanıyorum ama çooook diklaet ediyorum kollşaeını çok yuları kaldırma çamaşrladını sen asma , yatıyorum ama oturuyorum da zaten çok uykum geldi şu son iki günde hep uyudm ama dolan tabi kan gitsin ama kendini sakıııın yoracsk bi iş yapma sakın

Arkadaşlar 19 mart günü transfer yaptırdım.. dün yani transferin 7.günü kan testim 20.92 çıktı testim de pozitif.. asıl günüm 31 mart günü sizce durum nasıl değer güzel yükselir mi 80 i geçer mi 31 ine kadar
hayırlı olsun bebeğin canım Rabbim inşallah kucagına almayı nasip etsinnn :) bende 2.5 senelik evliym ne yaptıysak olmadı bebeğimz tüp bebek düşünüyorz artık , mümkünse bana biraz anlatabilir misiniz? Neler yapılıyor ne testler isteniyor ne kadar ücret weriliyor herşeyi bilip gitmek istiyorum.

Back