Merhaba canim. Benim evliligin 18ci ayinda zorlu tedavilerle ikiz hamileligim oldu 5 ayinda kaybettim. Yine de kendim hamile kala bilmişdim. Bebeklerimi kaybettikden sonra hicbir tedaviden olumlu sonuç almadim. Nihayet tup bebege karar verdik. Tup bebeksiz ikiz olduysa tup bebekle garanti gibi gordum ama 21 yumurtadan sadece 3 tane orta kalite embriyo oluşdu ve 2 embriyo transferim kimyasal, tek embriyo transferim negatif oldu. Çok afalladik. Hiç ama hiç beklemiyorduk. Sonra yeniden ialc tedavisi denedik 1 ay. Ama ilaçla 4 folikulum catlasa da, ikiz ucuz bile ola bilir denilse de hamilelik oluşmadi. Zaten onceki tedvailerimde de cok yumurtam oluyordu hepsi çatliyordu ama hamilelik olmuyordu. O yuzden artik ilac tedavisinin anlamsiz olduğu kanaatine vardik. Bu adetimle yeniden başlamak istiyoruz aslinda beklemek istiyordum 2022 çikana kadar. Ama beynimi çok meşgul ediyor karşidan dogum gunum geliyor biliyorum yine herkes çocuk çocuk diye diye psikolojimi bozucak o yuzden yeniden beklemeden denemeye karar verdik. Ama ari sutu tableti, bal ceviz, polen, prowomen gibi yumurtalarimin kalitesin artirmaya çalişiyorum. Olumsjz tup bebegim haziran ve agustosda oldu