tüp bebek tedavisine yeni (ekimde) başlayanlar hadi destek olalım bir birimize

baba adı anne adı

• elya

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
rulinnnnnn merhaba, konuna cvp yazan ilk ben olayım bari.
tedavin başladı mı neler yaptın anlatır mısın?
biz de mikroenjeksiyona karar verdik inşaAllah. fakat daha önümüzde iki ay var. adetim yeni bitti. dra gittim doğum kontrol hapı verdi. diğer adetle hapa başlayacağım sonraki adetle ise tedaviye...
sen neler yaptın kaç yıllık evlisin yaş kaç? neden mikroenjeksiyona karar verdin biraz anlatır mısın?

canım nasılsıın epeydir görmüyordum senii..tüp bebğe başlıyacakmışın hayırlı olur inşALALHH..

Evet canım. Transferin 5 günündeyim bugün. Test gününü bekliyorum. Çok sabrsızım. 2 buçuk yıllık evliyim. Diğer yolları denedik olmadı. Biz de tüp bebek yaptırmaya karar verdik. 15 kasım test günüm. İnşAllah rabbim kısmet eder o duyquyu yaşamamı.

Hayırlı olsun canım tedavin. İnşAllah benim bebişlerim tutunur da sana moral olur.

[QUOTE="vesdeniz, hemşom nasılsın,tüpe mi karar verdin.hayırlısı olur inşallah.aşılama denedinmi?bizde bu ay aşılama yaptıracaz inşallah.soğan suyu bende işe yaramadı maleseff.

Selam kizlar araniza yeni katildim 4 tup bebek denedim hepside negatif pokist over ve sag tup kapali sol tup ince bir sac teli kadar acik ve laporoskopi ve histeroskopi gecirdim.. insallah birgun olacak ve hala azimle 5 tup bebegi deniyecegim 2 ay sorna daha negatifi alali 4 gun oldu bol sans hepimeze insallah olacak birgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…