Merhaba! Vıtamın kullanabılırsınız adetlerınız nasıldı düzenlı mıydı? Amh dusuklugunu farketmezdinizMerhabalar 4 aylık evliyim 34 yaşındayım Amh 0.01 normal yolla gebelik olmaz tüp bebek dediler 10 gün gonal F göbekten 300 doz iğne vurdum fakat hiç yumurta gelişmesi olmadı bugün ki muayenede doktorum 1 ay sonra tekrar gel dedi iğne başlanacakmış yine uygunluk varsa eğer yine gelişim olmazsa tedavi bırakılcak dedi benim gibi olan var mı tecbübelerini yazabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
Zaman zaman böyle şeyler olabiliyor sanırım. Benim de solda 7 folikül , sağda 1 folikül göründü iğnelere başlamadan önce. Biraz önce OPU oldum sadece sağdaki 1 yumurta toplandı. Bütün umudum o yumurtanın kaliteli çıkmasında. Ama gonal-f 8 kez 225 doz vurmama rağmen soldaki 7 yumurta folikülü bana mısın demedi , büyümedi.
Merhaba! Vıtamın kullanabılırsınız adetlerınız nasıldı düzenlı mıydı? Amh dusuklugun
Merhaba! Vıtamın kullanabılırsınız adetlerınız nasıldı düzenlı mıydı? Amh dusuklugunu farketmezdiniz
Merhaba! Vıtamın kullanabılırsınız adetlerınız nasıldı düzenlı mıydı? Amh dusuklugunu farketmezdiniz
Ya öyle mi Rabbim inşallah gebeliğe çevirir sağlıklı bir şekilde kendinize çok dikkat edin.Şans mı kadar mi bilemedim 2. Kez iğne başlancak gelişim olmazsa tedavi bırakılcakZaman zaman böyle şeyler olabiliyor sanırım. Benim de solda 7 folikül , sağda 1 folikül göründü iğnelere başlamadan önce. Biraz önce OPU oldum sadece sağdaki 1 yumurta toplandı. Bütün umudum o yumurtanın kaliteli çıkmasında. Ama gonal-f 8 kez 225 doz vurmama rağmen soldaki 7 yumurta folikülü bana mısın demedi , büyümedi.
merhaba, benim de tedavim yarıda kaldı aynı şekilde. 5. güne ulaşamadı. embriyo oluşmadı.Merhabalar 4 aylık evliyim 34 yaşındayım Amh 0.01 normal yolla gebelik olmaz tüp bebek dediler 10 gün gonal F göbekten 300 doz iğne vurdum fakat hiç yumurta gelişmesi olmadı bugün ki muayenede doktorum 1 ay sonra tekrar gel dedi iğne başlanacakmış yine uygunluk varsa eğer yine gelişim olmazsa tedavi bırakılcak dedi benim gibi olan var mı tecbübelerini yazabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
Umudumuzu yitirmeyeceğiz. Avokado, kabak çekirdeği , incir ve hurma tüketmemiz ve bol su içmemiz gerekiyormuş. Tabi ben de bunları geç öğrendim. 2. İğnede gelişimin olacağına , kaliteli yumurtalar toplanacağına ben inanıyorum.Ya öyle mi Rabbim inşallah gebeliğe çevirir sağlıklı bir şekilde kendinize çok dikkat edin.Şans mı kadar mi bilemedim 2. Kez iğne başlancak gelişim olmazsa tedavi bırakılcak
Kesinlikle büyüme hormonu işe yarıyor. Geçen seneki tedavimde sadece gonal ile 4 yumurta toplanmış ve 3 tane 3. gün embriyosu elde edilmişti. Transferlerim negatif sonuçlandı. Bu sene ağustosta tekrar başladık. Gonal, femera, pergoveris ve büyüme hormonu omnitrope ile 9 yumurtam toplandı. 5 tane 5. gün embriyosu elde edildi. Ben bunu büyüme hormonuna bağlıyorum. Bu arada 40 yaşındayım.Saizen gibi büyume hormonu iğnrleri yardımcı olabilir. Bunu konuşun doktorunuzla.
ÖZellikle kalitesini artrırıyor. Bi danışın muhakakkMerve hanım hiç böyle bir şeyden bahsetmedi doktorum.Yumurta mı geliştiriyor bu iğne
Merhaba aynı yastayiz merak ediyorum. Nasıl gidiyor süreç olumlu sonuç alabildinizmiKesinlikle büyüme hormonu işe yarıyor. Geçen seneki tedavimde sadece gonal ile 4 yumurta toplanmış ve 3 tane 3. gün embriyosu elde edilmişti. Transferlerim negatif sonuçlandı. Bu sene ağustosta tekrar başladık. Gonal, femera, pergoveris ve büyüme hormonu omnitrope ile 9 yumurtam toplandı. 5 tane 5. gün embriyosu elde edildi. Ben bunu büyüme hormonuna bağlıyorum. Bu arada 40 yaşındayım.
Merhabalar. Birazdan histeroskopi olacağım. Hastanedeyim şu an. Bir sıkıntı olmazsa önümüzdeki ay transferim gerçekleşecek. Vakit geçmek bilmiyor. Sizin süreciniz ne durumda?Merhaba aynı yastayiz merak ediyorum. Nasıl gidiyor süreç olumlu sonuç alabildinizmi
Merhaba, benimde Amh 0,01 ve senin gibi olduğu aylar olmuştu. Diğer ay düzeldi embriyom bile oldu. Sadece yakın takip gerekiyor bizim gibi hastalara. Her ay aynı olmuyorMerhabalar 4 aylık evliyim 34 yaşındayım Amh 0.01 normal yolla gebelik olmaz tüp bebek dediler 10 gün gonal F göbekten 300 doz iğne vurdum fakat hiç yumurta gelişmesi olmadı bugün ki muayenede doktorum 1 ay sonra tekrar gel dedi iğne başlanacakmış yine uygunluk varsa eğer yine gelişim olmazsa tedavi bırakılcak dedi benim gibi olan var mı tecbübelerini yazabilir mi şimdiden teşekkür ederim.
Sizin adınıza çok sevindim genelde böyle tek yumurta toplanıp transfer edildiğinde tutuyor o toplanan tek yumurta altına yumurta oluyor güzel düşünün sizin gibi tek yumurtayla çok hamile kalan varYeni güncelleme Eylül 20’de gittim yumurta gelişimi olmamıştı doktorum adet olunca gel olmazsan 25 gün sonra gel dedi adet olmadım ben 35 gün sonra gittim Rabbimin mucizesiyle karşılaştım 16 cm kendiliğinden yumurta oluşmuş doktorum 2 farklı iğne verdi kullandım yumurta toplanmadan önce ki yumurta çatlatma iğnesinide yaptım nihayetinde ekim 25 yumurtam alındı tek yumurtaydı hamd olsun dolu çıktı sonrasında olgunluğu beklendi olgunlaştı embrio ile birleşti 3. günü arandım olumlu denildi fakat dondurmak için 5. günü beklememiz gerekiyor dediler bugün nihayetinde arandım ve istedikleri sonuca ulaşmışlar embrio donduruldu hayırlısı ile inşallah adet olunca kontrole gideceğim sonrasında transferim gerçekleşecek sizlerden dua istiyorum.Rabbim bu yolda olan herkese kolaylık versin emeklerini boşa çıkarmasın sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin hepimize tüm bu yolda olanlara sizlere canı gönülden diliyorum dualarımdasınız
Çok teşekkür ederim sağ olunSizin adınıza çok sevindim genelde böyle tek yumurta toplanıp transfer edildiğinde tutuyor o toplanan tek yumurta altına yumurta oluyor güzel düşünün sizin gibi tek yumurtayla çok hamile kalan var
Çok teşekkür ederim sağ olunAmin inşallah dediğiniz gibi olur