• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Tüp bebek tedavisinde yasananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yumurta rezervim normalden az çıktı ,tüm tahlillerimiz sorunsuz 4 yıl sonra 2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptık İzmir tepecikte çok şükür ilkinde tuttu doktorlar çok ilgili tek tek bütün tahliller yapılıyor baştan sağma değil başarı oranı da yüksek

Arkadaslar iğnelere başladım 3 gündür gonal f kullanıyorum cumartesi tekrar kontrolum var iyice heyecan bastı bi hafta sonra felanda mikro tese olucak inşallah çıkış olur sizler napiyosunuz nasıl gidiyor

Bizde İzmir Ege Üniversitesinde tüp bebek yaptırdık ilk seferde tuttu ama maalesef 17 haftalıkken kaybettim. Eşimin sperm sayısı çok az acaba az olmasının sebebi Dna sorunu olabilir mi. İzmirde Dna testini yapan yer var mı acaba

Merhaba,
Erbil yağmurun yeni muayenehanesinde tüp bebek yaptıran yada yaptıcaka olan varmı ? Labaratuvarı nasıl bilginiz varmı ?

Arkadaslar iğnelere başladım 3 gündür gonal f kullanıyorum cumartesi tekrar kontrolum var iyice heyecan bastı bi hafta sonra felanda mikro tese olucak inşallah çıkış olur sizler napiyosunuz nasıl gidiyor
Sen nerde tedavi görüyorsun eşini mikro tese operasyonunu yapacak olan dr hakkında görüşünü bildirir misin allah yardımcınız olsun

Sen nerde tedavi görüyorsun eşini mikro tese operasyonunu yapacak olan dr hakkında görüşünü bildirir misin allah yardımcınız olsun

Ben Anatolia tüp bebek tedavi merkezinde görüyorum Müfit Günel yapıcak yorumlar felan iyi yinede Allahtan işte bakalım ne olucak 2 gün sonra ameliyat olucak çıkış olurmu bilmiyorum sizin aynı durummu

Ben Anatolia tüp bebek tedavi merkezinde görüyorum Müfit Günel yapıcak yorumlar felan iyi yinede Allahtan işte bakalım ne olucak 2 gün sonra ameliyat olucak çıkış olurmu bilmiyorum sizin aynı durummu
Ewet daha önce durumumu anlatan yazı yazmıştım buraya ayrintili olarak tüp bebekte yasananlar diye istersen okuyabilirsin 3 kere oldu eşim teseyi inşallah gönlünüzce olsun herşey

Arkadaslar TSH 5 çıktı bu durumda sizce düşük sebebimi dahiliyeye gittim hap verdi hap 3 haftaya fayda eder diyor doktor pek umursamadi başka doktorami gitsem bide eşimin yarın sabah mikrotese ameliyatı var çıkış olup olmayacağı belli değil diye pek umursamadim ama ekdokrini

Arkadaslar TSH 5 çıktı bu durumda sizce düşük sebebimi dahiliyeye gittim hap verdi hap 3 haftaya fayda eder diyor doktor pek umursamadi başka doktorami gitsem bide eşimin yarın sabah mikrotese ameliyatı var çıkış olup olmayacağı belli değil diye pek umursamadim ama ekdokrini
Tsh 5 dediğiniz triod hormon testi mi

Bende üç tüp bebek negatif. Klamidya enfeksiyonu çıktı tedavideyiz. Dördüncüye başlıycaz çok kararsızım. :( sorunumuz morfoloji %1 ileri hareket 1 ile 5 arası

Bende üç tüp bebek negatif. Klamidya enfeksiyonu çıktı tedavideyiz. Dördüncüye başlıycaz çok kararsızım. :KK43: sorunumuz morfoloji %1 ileri hareket 1 ile 5 arası
Geçmiş olsun 3. Denemeden sonra mı sorunu buldular ama buna sükür bulubmuş ve tedavi oluyorsun.hareket hep mi düşüktü hiç değişmedi mi?

Evet canım tam 4. Başlıyacaktık hatta başlamıştım iki gün iğne yaptım. . Eşim araştırmada sperm vermişti. Morfoloji normalde %3 çıkmıştı. Aslında sperm sonuçları hep normal çıkıyordu. Toplam hareketlilik iyiydi. Sayı da iyiydi. Sebepsiz demişlerdi yani bizim kisine yeni öğrendik bunlarıda. Klmaidya enfeksiyonu çıkınca tüp bebek merkezine bildirdik iptal ettiler önce tedavi dediler. Madem bu kadar önemliydi iptal edilecek kadar neden daha önce hiçbiryer bu klamidya testini yapmadılar anlamadım. Birde tüp bebek süreçlerimiz hep iyi geçti kaliteli embriyolar. Genetik testen geçmiş embriyolar felan filan işte. Ama. Boş gebelik ve kimsayal oldu. Sebebi şansızlık dediler.:( inş bu enfeksiyon geçerde tutar bebişler. İnanın sevinir olduk inş sorun. Budur. Zaten morfoloji hız embriyo 5 güne ulaşırsa önemini kaybediyormuş. Kızlar şu klamidya enfeksiyonu testini sizde yaptırın. İlerde erkek spremini etkiliyormuş. Ve kadında tüplerde yapılıklık yapıyormuş. Özellikle idrar yolu enfeksiyonu yaşayan bayanlar. Ben eşimle evlendikten sonra sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldum ama acillik . Klamidya idrar yollarınıda etkiliyormuş:(. Yani kanda da geziniyo bu mikrop. Belkide embriyolar zehirlendi kanımdan olabilir yani. Bence tüp bebek uzmanlarının bu konuya bir el atmaları lazım. Bizimki bu enfeksiyondan sonra tutarsa hemen yazacağım. Sebebi buymuş diye. Bir faydam olur belki bizim gibi olanlara.

Evet canım tam 4. Başlıyacaktık hatta başlamıştım iki gün iğne yaptım. . Eşim araştırmada sperm vermişti. Morfoloji normalde %3 çıkmıştı. Aslında sperm sonuçları hep normal çıkıyordu. Toplam hareketlilik iyiydi. Sayı da iyiydi. Sebepsiz demişlerdi yani bizim kisine yeni öğrendik bunlarıda. Klmaidya enfeksiyonu çıkınca tüp bebek merkezine bildirdik iptal ettiler önce tedavi dediler. Madem bu kadar önemliydi iptal edilecek kadar neden daha önce hiçbiryer bu klamidya testini yapmadılar anlamadım. Birde tüp bebek süreçlerimiz hep iyi geçti kaliteli embriyolar. Genetik testen geçmiş embriyolar felan filan işte. Ama. Boş gebelik ve kimsayal oldu. Sebebi şansızlık dediler.:KK43: inş bu enfeksiyon geçerde tutar bebişler. İnanın sevinir olduk inş sorun. Budur. Zaten morfoloji hız embriyo 5 güne ulaşırsa önemini kaybediyormuş. Kızlar şu klamidya enfeksiyonu testini sizde yaptırın. İlerde erkek spremini etkiliyormuş. Ve kadında tüplerde yapılıklık yapıyormuş. Özellikle idrar yolu enfeksiyonu yaşayan bayanlar. Ben eşimle evlendikten sonra sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldum ama acillik . Klamidya idrar yollarınıda etkiliyormuş:KK43:. Yani kanda da geziniyo bu mikrop. Belkide embriyolar zehirlendi kanımdan olabilir yani. Bence tüp bebek uzmanlarının bu konuya bir el atmaları lazım. Bizimki bu enfeksiyondan sonra tutarsa hemen yazacağım. Sebebi buymuş diye. Bir faydam olur belki bizim gibi olanlara.
Saklicennet Saklicennet cnmm arkadaşında hareket problemi varmıs bi bak istersen belki sizde de bundan dolayıdır.@Sabir tasi umarım bu işin hayırı da problemin bulunmasıyla olur ve tedavin en güzel bi şekilde sonlanır güzel haberlerini bekliyorum

Bir melek gelsin Bir melek gelsin sağol canım. İleri harek problemi canlılık morfoloji sperm kümeleşmesi olanlar bu testi yaptırsın klamidya normal enfeksiyon taramasında çıkmıyor. Özel bakılması lazım. Tedavisi çok kolay antibiyotik. Hatta kaan aydos sayfasında bu konuya yer vermiş.

Sabir tasi Sabir tasi merhabalar. Spermde hiç lökosit veya enfeksiyon çıkmıyor muydu? Benim eşimde hep %90 haraketsiz sperm var ve neden kaynaklı bilmiyoruz.
Ben hiç enfeksiyon olmadım belirtileri neler onuda bilmiyorum. İdrar yaparken Yada ilişki sırasında herşey normal. Akıntı kokusu falan da normal. Sadece 1 kez çok kalıntım olmuştu oda kendi kendine geçti. Üzerinde durmadım.

Back