- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
Hayirlisi olsun, insallah pozitif sonuç alirsinizAntalya memorial hastanesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun, insallah pozitif sonuç alirsinizAntalya memorial hastanesi
Ankara centrium recai pabuçcuoğlu videolarını izleyebilirsinizSizin sıkintı neydi?
Amin inşallahHayirlisi olsun, insallah pozitif sonuç alirsiniz
Tamam ona da bakayım, sağolasin.Ankara centrium recai pabuçcuoğlu videolarını izleyebilirsiniz
Aynen pyle.doktor cok ilgisizdi ankrda mediclprk esra hocaydi ilgisz aciklama yapmior hoc tavsye etmem onu nerde yaptrcaz urolojdenmi istycz bizde sebebi olsa daha iyi diyorz enazindan tedavi gorrzBizim sıkıntı total hareketsiz sperm... Eşinizin Dna hasarına baktirin bir, genelde sebebsizlerde sebeb o oluyor ama kadin dogumcu doktorlar pek bilemiyor
Slm,bizde kaan hocanın hastasıyız daha tedavimiz bitmedi o yüzden görüşmedim fiyatları bilmiyorum lab kosulları iyidir die umut ettim kaan hoca orayla çalışıyorsa.inşallah yanılmayızMerhaba ben de genart da yaptırmayi düşünuyorum, kaan hocadan da oneri alacağim bakalim ne diyecek. Sen gidip görüştün mü nasılmış, fiyati nasıl ?
Hrs de iyi die duymuştum kaan hoca bi ara oraylada mı çalısmıstı öyle anımsadımBen medikalparktan aylin hoca ile hrs hastanesinde tedavi gördüm, negatif sonuclandı, ayrica cok ilgisiz ve bilgisizlerdi. İyi merkez neresi var ben de araştirma aşamasindayim.
Recai hocaya yıllar önce akrabam tüp bebek yaptırmıstı 23 sene önce nerdeyse o zamn bile o teknolojiyle olumlu sonuç almıstı.ama onlarda sorun kadındaydı işte o aklımı karıştırıyor bizde sorun spermdeAnkara centrium recai pabuçcuoğlu videolarını izleyebilirsiniz
evet Hrs yi önerdiği hastaları da oluyor ama ben oraya gittiğimde kaan hocanın hastası değildik henüz.. Normalde tüp bebek merkezleri embriyolar hakkında gün gün bilgi veriyor anlatıyor, bize kimse birşey söylemedi, ben doktoru aradım aradım zorla öğrendim.Hrs de iyi die duymuştum kaan hoca bi ara oraylada mı çalısmıstı öyle anımsadım
düzen labaratuarında yaptırabilirsin canım, eşin sperm örneği verecek, biraz pahalı bir test 15- 20 gün sonra sonucu çıkıyor. Baktın dna hasarı var ise kaan aydosa gidersiniz sizde. Dna hasarını çözerse doğal yoldan bile gebe kalırsın, eğer sıkıntı o iseAynen pyle.doktor cok ilgisizdi ankrda mediclprk esra hocaydi ilgisz aciklama yapmior hoc tavsye etmem onu nerde yaptrcaz urolojdenmi istycz bizde sebebi olsa daha iyi diyorz enazindan tedavi gorrz
Tşk ederim canm biZimle bunları paylaştığın için inşallah iyi merkezler buluruzevet Hrs yi önerdiği hastaları da oluyor ama ben oraya gittiğimde kaan hocanın hastası değildik henüz.. Normalde tüp bebek merkezleri embriyolar hakkında gün gün bilgi veriyor anlatıyor, bize kimse birşey söylemedi, ben doktoru aradım aradım zorla öğrendim.
Kaan hoca nereyi önerirse oraya gitmeyi düsünuyorum. Bakalim bu ayki testi de yapalim duzelme olmamişsa gececegiz tüpe. Belki ayni zamana denk gelirizTşk ederim canm biZimle bunları paylaştığın için inşallah iyi merkezler buluruz
Bize daha zaman var manevi olarak hazır değiliz tüp bebege.şuan zamanı değil ama işte küçük bi araştırma yapıyorumKaan hoca nereyi önerirse oraya gitmeyi düsünuyorum. Bakalim bu ayki testi de yapalim duzelme olmamişsa gececegiz tüpe. Belki ayni zamana denk geliriz