• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Tüp bebek tedavisinde yasananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

fflu87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
38
26
88
37
7.5 yıllık evliyim eşim azospermi bana yapılan testlerde ve tanı operasyonlarinda herhangi bi probleme rastlanmadı 5 kez tüp bebek demesinde bulunduk bunlar izmir 9 eylül fakültesinde 2. 3. 4. Bursa acıbadem şahin zeteroglunda gerçekleşti 5. Ise istanbul acıbadem bülent tras ta oldu . Hepsi negatif bizim durumumuzda olanlara tek önerim gerçekten hiç vakit kaybetmeden tam teşekküllü profesyonel labaratuvarı ve sağlık ekibi olan yerlere başvursunlar bunlarda sadece istanbulda bulunmakta yaşadıklarıniz konusunda çok araştırma yapın her yazanada inanmayın vakit ve para kaybı olmaması adına deneme yanılma yöntemi yerine tüm testleri bi an önce hepsi yapılıp daha sonra tüp bebek tedavisi yapılmalı bu konudada sizi dikkate alan dr 'la başlayın tedavinize erkek faktöründe sadece tüp bebek dr önemli değil ürolog da bi kadar önemli izmirdeki ürolog operasyon sonrası berbat sayılır ama sperm hücre bulunmasına sevindik bursa acibadem 'deki dr muz harika bir prof. Eşim ameliyat olduğunu dahi anlamadı sadece dikiş acısı vardı istanbul acıbadem tansu gudelci operasyonunda hiç memnun kalmadık ama bülent bey den memnun olduğumuz için mecburen tese ameliyatını orada olduk. Şahin zeteroglunun azosperm tüp bebek tedavisinde zayıf ve yetersiz oldugu kanısındayım pko lu hasta tedavisinde başarılı sadece. tedavilerim : 4 tedavide 6 4 6 ve 8 yumurta elde edildi 2 ser 2 ser transfer edildi hep fakat tutmadı 5. Denemede 18 yumurta alındı sadece 5 tanesi dollendi 3 tane genetik yapıldı maalesef çoklu kromozom bozukluktan transfer olmadi umarim allah bu durumda olanların yardımıcısı olsun tüm isteyenlere sağlıkla mutlulukla evlatlar nasip etsin

Yeni açılmış bir grup sanki kmse yazmamış ankarada varmi tup benek tedavsi yaptrnlr
Slm bende ank da araştırmaya başladım ufaktan.bizde sperm sayısı az morfolojide de sorun cıktı eskiden iyiydi morfolojimiz ama son testi mikrogende yaptırdık orda 0 cıktı inşallah eşimin antibiyotik tedavisi sebebi ile 0 cıkmıstır şuan düzelmesini bekliyorum ve vitamin desteği alıyor.sizin sorun da mı erkek kaynaklı.sanırım merkez seçerken buna da dikkat etmemiz gerek lap.kosulları gelişmiş olmalı

Labaratuvr onemliyms evet ama hic bir bilgim yok tavsiye uzerine gitcem ikimzdede skntı yok diyorlar cok kafam karışık ama 1 kere test verdi

O hemen bi kere test vermekle olmaz bi kaç kere vermeli ona göre tedavinize başlanıyor zaten ikinizdede sorun yoksa size aşılama vb tedaviler uygularlar ilkten daha sonra tüp bebeğe geçerler ben hep böyle gördüm gittiğim merkezlerde pembehayaller06

Birde şunu belirtmeliyim ki bu tedavi süreçleri baya bi maddiyat istiyor allah yardımcınız olsun inşallah cümlemizin

Labaratuvr onemliyms evet ama hic bir bilgim yok tavsiye uzerine gitcem ikimzdede skntı yok diyorlar cok kafam karışık ama 1 kere test verdi
Genart ve özel ankara tüp bebek merkezi var benim aklımda.bence eşinizin testini tekrar edin bide dna hasar testi yaptırın spermogram normal gelse bile hasar yüksek olursa döllenme olmuyormus bilginiz olsun

Genart ve özel ankara tüp bebek merkezi var benim aklımda.bence eşinizin testini tekrar edin bide dna hasar testi yaptırın spermogram normal gelse bile hasar yüksek olursa döllenme olmuyormus bilginiz olsun
Merhaba ben de genart da yaptırmayi düşünuyorum, kaan hocadan da oneri alacağim bakalim ne diyecek. Sen gidip görüştün mü nasılmış, fiyati nasıl ?

Medic
Ben medikalparktan aylin hoca ile hrs hastanesinde tedavi gördüm, negatif sonuclandı, ayrica cok ilgisiz ve bilgisizlerdi. İyi merkez neresi var ben de araştirma aşamasindayim.
Aprk hic tavsiye etmem hem ilgiszler hemde dedginz gbi bilgisizler tup bebek dha gecen sene geldi embriyolg falanda biz onlarn gazavina ugradik aylin hocaya iyi diyorlardi dmeekki oda ayni esra aktepe keskin e gitmstm ben hic rahatlatmiyorlar ve bilgi vermiyolrdi

Back
X