Tüp bebek tedavisinde istirahat yardım lütfen..

Bende korkuyodum hep canim ama inan nasil oldugunu anlamiyosun zor falan degil kucucuk igne ben kendim yapmadim hastanede hemsireler yapti herseferinde ama aci falan yok yani gulerek gisiyosun tedaviye inan
Gerçekten mi canım şuan ağlamam durdu biliyor musun cidden 4 yıldır psikoloji kalmadı bende çok korkuyorum lanet olsun ki canım öyle tatlı ki iğne gördüğümde tansiyonum düşer benim

Ben toplamda 10 tane falan igne oldum ole cok igne falan olmadim ilkinde tuttu hersey rabbimden ama doktor ve hastane cok inemli bence

Yok canım tüp bebek sürecinde ağrılı hiç birşey yok.İğneler acı hissettirmiyor,insülin ignesi gibi.Kendi kendime yaptım ben.Genellikle de o sekilde yapıyorlar.Ki ben agri eşiği çok düşük biriyim.Keşke bütün sıkıntı o olsa.Ama zorluğu yok sadece transferi bekleyip o sonucu beklemek zor.O zaman da oyalanacak şeyler bulacağız artık kitap okumak,tv izlemek gibi..

Gerçekten mi canım şuan ağlamam durdu biliyor musun cidden 4 yıldır psikoloji kalmadı bende çok korkuyorum lanet olsun ki canım öyle tatlı ki iğne gördüğümde tansiyonum düşer benim
Canim ben daha once muayeneden bile korkardim disciye falan gidemem hayatta ama inan doktoruma bikez muayene oldum okadar rahatlattiki allah razi olsun igneleri dusunmuyosun bile oynaya oynaya gidiyodum igne olmaya acimiyo kiz vallahi bak hayirlisiyla basla digru soluyomus diceksin yumurta toplama transfer falan cok basit yani anlatilanlar gibi falan sancili degil hatta biraz komik gecti benimkiler bak suan yavruma bakip guluyorum hatta

Orgalutron mu ne bir iğne var çok yakıyor diyor herkes hatta bir kaç yorumda ölecek gibi oldum falan yazmışlar siz böyle dedikçe cesaretlendim ben öğretmenim canım transferden sonra okula devam ederim herhalde Evet beklemek de zor haklısın keşke canım tatlı olmasaydı bu kadar ama cesaretlendim iyi ki sormuşum sizlere

Maşallah canım Allah bağışlasın pek bişey yapmamissin transfer sonrasi..Kahve içtin yani.Ay ne güzel rahatladim vallahi. Sigara ben de kullanmıyorum.Kahveyi hergün değil ama arada bir içmek isterim sakıncası yoksa.Benim drum da öyle şunu ye falan demedi ama burdan duydum genelde..

Aynı ben ben de muayeneden korkarım hastaneye tek gidemem kan verirken bile tansiyonum düşer benim maşallah yavrunuza Allah uzun ömür versin ailesiyle inşallah çok içten yazmışsın canım çok sağ ol sanki yanımda biri anlatıyor gibi iyi ki sormuşum sizlere rahatladım biraz da olsa

Ay yok canım vallahi öyle acısı yok.Orgalutran çok hafif yaktı ama öyle rahatsız edecek kadar değil.Boşuna canını sıkıyorsun inan..Acısız ve hızlı birsekilde geçiyor.Sadece maddi açıdan bir de o tuttu mu tutacak mi diye düşündüğümüz için manevi açıdan yoruyor biraz.Çok büyütme kafanda fiziksel bir acı falan yok.Rahat ol. :))

Yok canim ayni igne evet ama hic bisey hissetmedim hatta beb yanlis yaparim igneyi diye hastanede yaptiriyodum bosa korkutuyolar canim ben agriya falan dayanamam ama inan aci sanci yakma falan yok yani bosyere bekleme korkma kiz gulersin bu korktugun gunlere hic ole yakma aci yok

@glmserser Aynen canm o zaman anlayacaksın boşuna kafanda büyüttüğünü..:))

Allah razi olsun canim benim hic kafaya takma olumsuz bisey duyma dusunme herseyi rabbime birak iyi bi dokyora git mutlaka arastir ben baya arastirip bulmustum

valla içim rahatladı beni öyle korkuttular ki Allah razı olsun canım valla içime su serptin sanki tüm yük kalktı üstümden :)

inşallah valla güler geçerim canım nasıl dert etmişim kendime meğer sizler yazdıkça rahatladım gerçekten

Allah razi olsun canim benim hic kafaya takma olumsuz bisey duyma dusunme herseyi rabbime birak iyi bi dokyora git mutlaka arastir ben baya arastirip bulmustum
malesef fazla araştırma gibi bir şansım yok canım bulunduğum yerde tek klinik var el mahkum ve bir de doğudayız görevimiz sebebiyle ve hoca taze transfer yapmıyorum diyor ben de sürekli okuladakilerle muhattap olmak istemiyorum taze transfer istiyorum bakalım ne olacak hayırlısı bir de doktorla görüşmeye gittiğimde sadece benm ve eşimin sonuçlarına baktı ve hiçbir şey istemedi 3adetin 2. ya da 3. günü gel dedi umarım eksik yanlış bir şey yapmam

Bi problem gorseydi daha farkli testler isterdi esinden bi sikinti gormemis demekki canim bu arada benim islemden once hsg cekti rahim yapisini gormem lazim transfer oncesi dedi bide bikac kantesti falan yapti ruyin testler esimede banada rubella hepatit falan onun disinda bisey istemedi galiba

inşallah valla güler geçerim canım nasıl dert etmişim kendime meğer sizler yazdıkça rahatladım gerçekten
Banada ole olumsuz ole can sikici seyler soledilerki ayni senin gibi karamsardim bak nasil gecti hersey inan umutlu ve hep pozitif ol vallahi geciyo sanki bugunleri hic gormemis gibi oluyosun insallah hadi bakalim senin icin hayirlisi sureci yaz olurmu bize duayla bekliyoruzzz

bir yıl önce hsg çekildim canım sorun yokmuş bakalım inşallah hayırlısı ederim tabi haber etmez miyim çok teşekkür ederim yazdıkların bana vakit ayırdığın için canım

Kahveyi ictim özellikle sabahlari ic dedi doktorum cünkü bas dönmelerim vardi hafif. Kahveyle kendime geliyordum. Ama sonra zaten bulantilarim baslayinca icemedim sabahlari kahve felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…