• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde istirahat yardım lütfen..

Bence ertelemelisin.
Stres tedaviyi cok etkiliyor.
Kafan rahat onunde bir engelin olmadan baslasan daha iyi degil mi..

yaşın genç canım olur inş ilk deneme de
en önemli faktör yas bu tedavi de
bende 28
sıkıntı neydi özel değilse???
Canm bu 3.transferim olacak.2.pozitiftu ancak devam etmedi.Myom vardı drum myoma bağladı. Bizim tüp bebek tedavimiz pgt ile yapılıyor. Embriyolar genetikten geçiyor sıkıntı var mı diye.Çünkü eşim ve ben taşıyıcıyız.Doğal gebelik bizim için riskli.Bebeğin hasta doğma ihtimali %25.O yüzden yapılıyor canm.

Bence ertelemelisin.
Stres tedaviyi cok etkiliyor.
Kafan rahat onunde bir engelin olmadan baslasan daha iyi degil mi..
Haklısın canm stres çok önemli ve strese girmekten korkuyorum ama zaman da geçmiyor ki.Bu ay düşünürken önümüzdeki aya kaldı, bu defa Şubat ayına ertelenirse o gün hiç gelmeyecek gibi.Allah hayırlı olan karşımıza çıkarsın inşallah..

Canm bu 3.transferim olacak.2.pozitiftu ancak devam etmedi.Myom vardı drum myoma bağladı. Bizim tüp bebek tedavimiz pgt ile yapılıyor. Embriyolar genetikten geçiyor sıkıntı var mı diye.Çünkü eşim ve ben taşıyıcıyız.Doğal gebelik bizim için riskli.Bebeğin hasta doğma ihtimali %25.O yüzden yapılıyor canm.

anladım canım umarım bu kez herşey yolunda gider de sağlıkla bebeğine kavuşursun
kendini strese sokma düğün felan boşver git otur bi kose de

anladım canım umarım bu kez herşey yolunda gider de sağlıkla bebeğine kavuşursun
kendini strese sokma düğün felan boşver git otur bi kose de
Aynen canm ya bebegimiz olmadığı zaman kimsenin umrunda olmaz.O yüzden kimse için bukadar sarfettigimiz emeği riske atmaya değmez.

Aynen canm ya bebegimiz olmadığı zaman kimsenin umrunda olmaz.O yüzden kimse için bukadar sarfettigimiz emeği riske atmaya değmez.

aynen öyle
benim transfer olduğum gün annem ev taşıdı hiç bişey dokunmadım
tamam annem çok yardim etmek isterdim ama evlat hasteti çok daha önemli

aynen öyle
benim transfer olduğum gün annem ev taşıdı hiç bişey dokunmadım
tamam annem çok yardim etmek isterdim ama evlat hasteti çok daha önemli
Allah hayallerimize kavuştursun inşallah.Zaten hamilelik bir oluşsa kalp atisini duyunca söyleriz herkese.O zaman hamileligimi bildikleri için kendimi kasmaz rahat ederim.Kalp atışı ne zaman duyuluyor canm bilgin var mı?

Allah hayallerimize kavuştursun inşallah.Zaten hamilelik bir oluşsa kalp atisini duyunca söyleriz herkese.O zaman hamileligimi bildikleri için kendimi kasmaz rahat ederim.Kalp atışı ne zaman duyuluyor canm bilgin var mı?

valla tam bilmiyorum benim ilk denemem ama kese görüldükten 2 hafta sonra felan herhalde

Tum akademık calısmalar gosterıyorkı ıkı gün dınlenmek kafi. Oda sureklı yatmak degıl.
Kan dolasımı acısından yatmak hatta zararlı . Hareket halınde olmak dolasım ve kan akışı acısından onemli.
Ancak dus almak konusunda sahsı fıkrım 3-4 gün almamak . Bunun bır acıklaması yok sadce benim fıkrım.
Bunu okuduğuma şu an sevindim resmen. İkinci tüp bebek uygulamam var sırf bu yatma konusu yüzünden aşırı stres yapıyorum o yüzden bir yıl daha uzatmayı düşünüyordum süreyi. Ben hep diyorum sürekli yatmak saçma hareket etmeden yatınca rahme kan nasıl gitsin diyordum bu yazı rahatlattı beni. Tşk ederim :)

Kızzzz süpersinn yaa.Ay tamam öyle yapayım ben de..Artık Şubat ayına erteleme fikri kafamizda gidip geliyordu ama bir ay da asır gibi ya geçmiyor.Ertelemeyim değil mi?
Aylar hafta oldu be canım zaman cok cabuk gecıyor. Ben olsam duğünde oynarım dogumda onla bunla sohbet muhabbet. Kafam ragat bı sekılde bır dahakı ay yaptırırım. Hem belki moral motivasyon acısından bu aktıvıteler ıyı gwlir. Snrakı ayada guzel bır beslenme programı ile hazırlanırsın. Ama canın nasıl ne yapmak istıyor önemli olan o . Ins cok guzel haberlerını alacagız canımmm

Egerki tranfer gununuze de k gelirse bence kesinlikle kendinizi fazla yormayın helede dogun yaoan birine yardimci olursanız ister istemez dengesiz hareketler yapacaksiniz en basiti cayi birakmaniz bile belinizi inciltmeue neden olabilir madem maddi manevi yiprandiniz o zaman bo bahaneyle gitmeyin evet ben genelde transfede sirt üstü olmasam bile evden cikmamaya dikat ederm

:kızgın::kızgın:

hahaha internetin yalancısıyım hahahahaha yalnış okumuş olabilirim canimmm 7. hafta daha kulağa hoş geldi
Ay canım hiç güleceğim yoktu.:KK48:Hadi iyisin o zaman Allah'in izniyle erken duyacaksın kalp atışlarını..:))Allah sağ salim kucağına versin inşallah..

Aylar hafta oldu be canım zaman cok cabuk gecıyor. Ben olsam duğünde oynarım dogumda onla bunla sohbet muhabbet. Kafam ragat bı sekılde bır dahakı ay yaptırırım. Hem belki moral motivasyon acısından bu aktıvıteler ıyı gwlir. Snrakı ayada guzel bır beslenme programı ile hazırlanırsın. Ama canın nasıl ne yapmak istıyor önemli olan o . Ins cok guzel haberlerını alacagız canımmm
İnşallah canım çok teşekkür ederim..İnşallah önce senin güzel haberlerini alacağız. Dün geceden beri aklımdan hiç çıkmadı,düşündüm durdum sürekli. Sanki ben de artık erteleme fikrindeyim.Çünkü transfer sonrasi hafif işler yapsak ta ister istemez ağır işler de çıkabiliyor.Kv,görümcem,annem,kardeşim biliyor.Ertelenirse enazından kv yardimci olur diye tahmin ediyorum.İnşallah yanılmam tabi..Onun da fikrini alayım. Ocak ayında olursa yapamayacağını kendi de söyledi zaten.Allah hayırlısını karşımıza çıkarsın. Sürekli yeni bir fikir aklıma geliyor,çok gelgitler yaşıyorum.

Egerki tranfer gununuze de k gelirse bence kesinlikle kendinizi fazla yormayın helede dogun yaoan birine yardimci olursanız ister istemez dengesiz hareketler yapacaksiniz en basiti cayi birakmaniz bile belinizi inciltmeue neden olabilir madem maddi manevi yiprandiniz o zaman bo bahaneyle gitmeyin evet ben genelde transfede sirt üstü olmasam bile evden cikmamaya dikat ederm
Haklısınız çok teşekkür ederim.Galiba Şubat ayına erteleyecegim.Çünkü maddi manevi son gücümüze kadar yiprandik.Elimizden geldiğince sağlama alalım işimizi. Ocak ayında olursa çok stresli geçeceğini şimdiden tahmin edebiliyorum.

M Masal aden bu arada Ocak reglimle birlikte mi drumu arayıp ertelemek istediğimi söyleyim? Kabul eder değil mi sorun olmaz yani?Bir de opu sonrası 3 ay geçmiş olacak..Tutunmayı etkilemez değil mi?Kesin erteler miyim emin değilim ama bunların hepsini kafamda oturtmam lazımki doğru bir karar verebileyim.

Back