• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde istirahat yardım lütfen..

valla içim rahatladı beni öyle korkuttular ki Allah razı olsun canım valla içime su serptin sanki tüm yük kalktı üstümden :)
Yük kalksın üstünden canım. .:) Boşuna sıkıntı etmişsin..Tedavini hiç erteleme başla. .İnşallah güzel haberler alırsın..Çok rahat acısız bir tedavi.Ben çok cesaretsizim bunu ben sana söylüyorsam hiç kuşkun olmasın. İstediğin zaman sor yazarım canım.

Kahveyi ictim özellikle sabahlari ic dedi doktorum cünkü bas dönmelerim vardi hafif. Kahveyle kendime geliyordum. Ama sonra zaten bulantilarim baslayinca icemedim sabahlari kahve felan :KK43:
Ayy maşallah maşallah canım. .İnşallah ben de hamile kalırım da bulantilarim başlasın benim de..Tabi zordur biliyorum canım Allah kolaylık versin genellikle 3 aya doğru bulantilar kesiliyor.En fazla iki üç haftaya seninki de biter diye tahmin ediyorum..Lütfen dua et canım güzel sonuç alayım ben ve isteyen bu yolda mücadele veren herkes..

Insallah ogunler bi gelsin hatirlatcam ben nasil korkuyodun diye ay yetisemiyom ay uyuyamiyom ay disi cikti vs diye dert yanarken ☺ saka tabi az kaldi az bi basla nasil gectigini anlamican

Hanımlar bu süreçte eşim ve ben kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama yumurta toplama ve transferden sonra eşim evde olmayacak yani işe gidecek, ben bir başkasına ihtiyaç duyarmıyım tek başıma üstesinden gelirmiyim yani illa yanımda birisinin olması gerekir mi ?dinlenmek,yatmak gerekiyormuş çünkü.. tecrübeliler yazarsa çok sevinicem :dua:

Hanımlar bu süreçte eşim ve ben kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama yumurta toplama ve transferden sonra eşim evde olmayacak yani işe gidecek, ben bir başkasına ihtiyaç duyarmıyım tek başıma üstesinden gelirmiyim yani illa yanımda birisinin olması gerekir mi ?dinlenmek,yatmak gerekiyormuş çünkü.. tecrübeliler yazarsa çok sevinicem :dua:
Ikısıde agrısız acısız. Asla gunluk hayatınızdan sızı alıkoymayacak seyler.
Ben yumurta toplamayı sabah 8 de yaptordımx öğleden sonra işime dondum.
Transferden sonra zaten agtı sızı yok. Gunluk hayatıma hareketlerımı kısıtlayarak döndum.

Back