Tüp bebek tedavisinde istirahat yardım lütfen..

Sagol canim benim insallah hayirlisi olur. Senin icinde cok sevindim Rabbim kucagina almayida nasip etsin daha ben yolun basinsayim 10 gun var teste sabirla bekliyoruz bide karin agrim olmasa iyidi
Taze transferse karın ağrısı opudan dir canım. Benim transferim Ocak sonu gibi olacak inşallah canm.Sen kuyruğuna geldin maşallah.Dikkat et kendine,yorma kendini..

Aa benim de dondurulmuş.Sen pgt topicine de yazmistin değil mi canım? Genetikten geçti benimkiler?Seninkiler de mi öyle?
Evet canim o topikteydim. 3 tanesini yolladik iki tanesi iyi geldi cok sukur. Dun bi tanesini cozdurup transfer yapildi .

Canim benim hastanede transfer sonrasi sedyeyle yatagima goturmuslerdi sonda takilmisti wcye gitmemem icin 2 saat hic kalkmamam gerekiyodu

İyi gelmiş canım maşallah..Çok şükür benim de sağlıklı bebişlerim geldi.Transferi bekliyorum..:))
İnşallah güzel haberler paylaşalım..
Insallah canim benim. Hersey nasip kismet . Rabbim ol dediyse olur sabir lazim birazda . Herseyin basi dua ve sabir

Ben oldugunu bilmiyodum pihtilasmanin doktorum bitakim kantestlerinden sonra o ilaci verdi baska birsuru ilac tabi yani yattim surekli derken ev isi agir is yasakti namazimi kildim ev icinde yurudum vs. Ama is yapmak ev supurnek falan yasakti

Ben oldugunu bilmiyodum pihtilasmanin doktorum bitakim kantestlerinden sonra o ilaci verdi baska birsuru ilac tabi yani yattim surekli derken ev isi agir is yasakti namazimi kildim ev icinde yurudum vs. Ama is yapmak ev supurnek falan yasakti
Sağol canım Allah bağışlasın yavrunu..Ben de transfer sonrasi dikkat etmek istiyorum.O kadar emekten sonra riske atamam. İnşallah güzel sonuçlar olsun..

Canm bende kasımda transfer oldum cok şükür pozitif sonuç aldım . Senin içinde hayırlısını diliyorum . Bana kalırsa yatmak doğru değil birincisi bütün odak noktan bebek oluyor Ve kafana cok takip stres yaparsın bu ikiniz içinde faydalı olmaz ikincisi yatınca rahme kan dolaşımı yeterli miktarda olmuyor . Bn ilk üç gün oturur pozisyonda zaman zaman uzanarak ama hergun yarım saatlik yürüyüş yaptım 4 gün 2 saatlik uçak Ve bir saatlik de araçla yolculuk yaptım evime geldiğim zaman ise kendimi yormadım hiç ama hiç yatmadım da evi mümkün olduğunca temizlemedim tabi bi süreçte eşim cok yardımcı oldu misafirliğe falan gitmedim ve cok fazla ayakta kalmamaya dikkat ettim. Çokça dua ettim Meryem suresini cok dinleyip ve fırsat buldukça okudum . İlaçlarımı saatinde almaya özen gösterdim hepsi bu umarım sıkıntısız geçer transferin ve sende pozitif sonuç alırsın.

Çok teşekkür ederim canım sağol. Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah..Aynen dediğin gibi insan yattıkça kafaya çok takıyor,zaman geçmiyor bir türlü..Çok yatmamak gerekli o zaman.Ama iyi dinlenmek lazım tabi..İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım. Canım çok afedersiniz bu wc konusunda klozet mi yoksa diğeri mi daha dogru olur?

ben transfer günü izinliydim, ertesi günü dusumuda aldim isimede gittim. Bence normal hayata devam edilmeli, cünkü, dogal hamile kaldigindada farkinda bile olmadan neler yapiyorsun. ama aslinda sen daha önceki denemelere dayanarak belki kendin icin hangisi daha iyi diye düsünebilirsin. bence cok aman aman olmak sacma. dus felan almamak veya ne bileyim kimisi sunu yeme bunu yeme diyo ama bunlari benim doktorlarim hic demedi...allah yardimcin olsun

Çok teşekkür ederim canım..Çok rahatlatıcı motive edici şeyler söyledin. İyi ertesi gün işe de başlamışsın. Hiç yatmadın mı yani?Ananas falan iyi diyorlar yedin mi canım?
Bu arada hayırlı olsun..Allah sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin innnşallah..

Canm bn cok eğilmemek icin klozet kullandim

Kızlar Merhabalar ben de tüp bebeğe başlayacak olan çalışan biriyim bu konudan çok yakından ilgileniyorum Rabbim yardımcımız olsun size bir şey soracağım ben süreçten çok korkuyorum transfer iğneler falan canım fazlasıyla tatlı malesef çok zor mu iğneler falan

Hic yatmadim, transfer oldugum gün evde öyle pinekledim pek bisi yapmadim yemek felan basit seyler yaptim. Ama ertesi gün normal isime gittim. Ama ayakta bi isim yok. Belki ondan rahattim. Büroda calisiyorum. Ananasin iyi geldigini bilmiyordum. Yeni ögrendim bende ondan hic yemedim. Doktorum pek öyle seyler tavsiye etmemisti bana bunu ye felan diye. Normal hayatima devam ettim. Sadece sigarayi biraktim. Ve kahveyi sabah iciyordum 1 fincan. Onun haricinde kahvede icmiyordum. Tek yaptiklarim buydu :)

Bende korkuyodum hep canim ama inan nasil oldugunu anlamiyosun zor falan degil kucucuk igne ben kendim yapmadim hastanede hemsireler yapti herseferinde ama aci falan yok yani gulerek gisiyosun tedaviye inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…