Tüp bebek tedavisinde istirahat yardım lütfen..

Canım sürenin bır zararı yok rahım dınlenecegınden bu sansıda artırıyor denılıyor. Dr sımdıden soylemen gerekıyor.

Ne guzel bende sebepsiz ınfertılıte olarak 7 embrıyodan 4 ü saglıklı geldi
Evet canim biliyorum.4 sağlıklı gelmişti seninki de..:)Benim 7 embrıyodan 5i tek gen den sağlıklı geldi,5 inden 4ü ngs den geldi.Tek gen hastasıyız.Biliyorsundur belki.Kv de erteleme sakin yardimci oluruz belli de etmeyiz diyor.Ayy heyecan dorukta bilmiyorum canım. .:))Senin transfer ne zaman?

Bende bu ay yapacaktim ailevi sıkıntılardan dolayi 2 aya erteledim gercekten maneviyide bi kenera biraktim maddi çok insanin belini büküyor insallah tez zamanda bebeginize kavusursunuz

Bende bu ay yapacaktim ailevi sıkıntılardan dolayi 2 aya erteledim gercekten maneviyide bi kenera biraktim maddi çok insanin belini büküyor insallah tez zamanda bebeginize kavusursunuz
İnşallah hepimiz bu yolda mücadele veren herkes sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşsun canım..

Görünce yazmak istedim .Ben transfer olduktan sonra öyle çok yatmadım sadece 2 gün dinledim .Sonra düğüne de gittim yolculukta yaptım uçağa da bindim :)Bu dediklerimi transfer olduktan sonra yaptım pozitif almamıştım bile .Doktorum 2 gün dikkat et sonrası çık gez dolaş dedi ama tabi abartmadan daha dikkatli olarak .Şükür Rabbim de nasip etti darısı sizlere .

Evet iki üç gün istirahat etme konusunda bende hemfikirim zaten ben ilk denemede tahlil gününe kadar yattım çok zorlandım sonucu negatif aldım zaten bu kez kimseye haber vermeden gitçem zaten iki üç gün rahatsizim vs der evden çıkmam. Bu kez de tutar yada tutmaz o da Allah'ın takdiri o konuda yapacak bişey yok

Rabbim gönlüne göre versin inşallah sonu pozitif olsun

Kizlar ben8m surecim soleydi adetin 2. Gunu ilaclara baslandi 11.gun opu opudan sonra 6.gun blasto transfer yapilmisti toplam 16 gun yani transferden sonra doktorum coraspin dahil baya ilac verdi ama ilaclarimi surekli takip edip su ilac bugun bitiyo suna devsm ...gibi ananas yememi istedi ev isi yapmak yoktu buarada ben ilk oldugu icin hep yatmistim yinede pimpirikliyim ve ilk seferde kavustum insallah sizlerde gonlunuzdeki prens be prenseslere biran once kavusursunuz

Maşallah canım gözün aydın.Allah sizlere bagislasin.Kan pıhtılaşmasi var mı canm sende?Bana vermemişti daha önce drum. Aslında çok dikkat etmek gerekli ama Kimi de hiç uzanmadan pozitif sonuç alıyor. Biraz da nasip işi aslında.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Rabbim tamamina erdirsin insallah canim benim darisi bizlere artik

Kizlar mrb. Benimde transferimin 2.gunu bugun. Doktor surekli yatmani istemiyorum dedi. Bende namazdan namaza wc ye birde yemege kalkiyorum ama evde yurumenin herhangi bir zarari olacagini sanmiyorum..hatta yatmak bana hic yaramadi belim cok agriyor . Nasipte varsa yasariz yoksa zaten olmaz . Allah ' a birakmak daha guzel tabi tedbiri alin ama hic kalkmadan yatmakda akil isi degil acikcasi

Aynen canm benim drum da yatma taraftarı değil.Merkezde transfer sonrasi hemen kaldırıp yürüterek odaya gönderiyorlar.Ama ikinci tedavide sedyeyle gitmek istediğimi rica ettim.Kabul ettiler. O tedavim pozitif sonuçlandı. Ancak myom vardı.Drumun söylediğine göre büyük ihtimal ondan devam etmedi.Myomu aldırdım. Çok heyecanlıyım..İnşallah güzel haberlerini okuruz senin de..Az kaldı Allah yardımcın olsun. Pozitifler gelsin inşallah..Ananas ye canım günde bir dilim,tuzsuz kavrulmamis kabak çekirdeği,fındık, badem,ceviz ye. Günde bir bardak havuç suyu iç, bol su iç.İnşallah güzel sonuçlar alırsın. .

Sagol canim benim insallah hayirlisi olur. Senin icinde cok sevindim Rabbim kucagina almayida nasip etsin daha ben yolun basinsayim 10 gun var teste sabirla bekliyoruz bide karin agrim olmasa iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…