• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde hem gonal f 900 hem pergoveris kullananlar

Amiiinn çok amiin arkadaşım🙏🙏🙏 Her gördüğüm mesajda dualarım dökülüyor kendiliğinden. Yalnız ben bir halt ettim🤦🏻‍♀️ Yumurta toplama planlandı pazartesi günü için. Ben saftiriği saati yanlış kurmuşum. Söylenenin 40. dk sonrası vurdum iğneyi. Stresten ölücem iptal olucak onca çaba, acı boşa gidecek diye. Sorun olur mu bu acaba? Cmt akşamına denk gelmesi ayrı dert oldu. Sabah erkenden hemşire hanıma mesaj atıcam. Sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum.
Catlatma ve olgunlaştırma iğneleri toplamadan tam 36 saat önce vurulacağı için 40 dk sorun olacaktır ama bence çözümü var; hemşirene söylersin bu durumu toplama saatini 40 dk ileri atabilirlerse eğer. Ama o saatte de başkasının toplama saati olabilir o da var. Bir hemşiren ile görüş derim

Catlatma ve olgunlaştırma iğneleri toplamadan tam 36 saat önce vurulacağı için 40 dk sorun olacaktır ama bence çözümü var; hemşirene söylersin bu durumu toplama saatini 40 dk ileri atabilirlerse eğer. Ama o saatte de başkasının toplama saati olabilir o da var. Bir hemşiren ile görüş derim
Yanıtınız için teşekkür ederim🙏 Öyle bir durum varsa belki kendi doktorum toplamaz ama başka bi dr toplayabilir. Onada razıyım. Hemşire hanıma yazdım dönüş olduğunda burayada yazacağım ki beni gibi olan biri varsa rehber olsun:KK52:

Rabbim kendi tarafından versin insallah size cok zor yollardan geciyoruz. Cok sukur eşimde doğal çıkış yakaladık 4 sene oldu kullanmadığımız hic bisey kalmadi artik ikinci denemeye karar verdik bakalim hayirlisiyla olur bu defa insallah. Evet yaşımdan dolayı çok bi etkisi olmuscagini söylüyorlar insallah olmaz
TRANSFER OLURSA FOLİC ASİTİ SABAH AKŞAM ALIRSAN TUTUNMASINA BÜYÜK DESTEK VERİRSİN.

Back