- 24 Temmuz 2022
- 195
- 47
- 28
- 32
- Konu Sahibi Helenizmrr
Bende Funda hocadayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi :) senin kaç embriyon donduruldu pekiBende Funda hocadayım :)
Benimde toplandı bakalım dondurma aşamasındayız bekliyoruzBenim 3 adet donduruldu canım . Senin toplama aşamasında mıydı suan
11 taneden 8 tanesi olgun dediler 5 ve 6 güne götürmeye çalışıyorlar genetiğe de göndereceğiz biz 8 yumurtadan kaç tane kalır bilemiyoruz dediler bugün senin kaç taneden kaldıKaç tane toplandı kaçıncı gündesin
Bugün 4. Gün dün aradıklarında donduracağız demedi 5 ve 6. Güne götüreceğiz dediler hiç kalmayabilir de son gün elimizde diyince moralim bozuldu çok sıkıntılı bir süreç en iyi yaşayan anlar transferin bu ay mı peki seninCanım benden 6 tane toplanmıştı 5 tanesi olgun dediler bana. Ama 4 tanesi döllenmis bende 5. Güne giderken de bi tanesi daha gitti kaldı elimizde 3 tane . Kaçıncı günündesin bugün 3. Gün embriyosu oluştuysa riske atmamak için belki 1-2 tane 3.gün embriyosu dondururlar
4. Gündü yazdığımda 3 günlük dondurulmadı o yüzden şaşırdım ben bugün 5. Gün oldu bakalım aramadılar henüz hakkımızda hayırlısıCanım benden 6 tane toplanmıştı 5 tanesi olgun dediler bana. Ama 4 tanesi döllenmis bende 5. Güne giderken de bi tanesi daha gitti kaldı elimizde 3 tane . Kaçıncı günündesin bugün 3. Gün embriyosu oluştuysa riske atmamak için belki 1-2 tane 3.gün embriyosu dondururlar
2 tane 5 günlük 1 tane 6 günlük donduruldu pgt yapılacak alınan parçalaraHaber geldiğinde yaz canım merak ettim bende inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah hepimiz için emeklerimizin karşılığını alırız sen hangi aşamadasınMerhaba bende medical point te Funda hanımın takibindeyim. Sizleri okudukça anlıyorum ki daha gidecek çok yolum var. Emin ellerdeyiz buna gönülden inanıyorum. Müjdelerinizi okumakta nasip olur inşallah
İnşallahSebepsiz infertilite, pıhtı sorunum var birde. Emin değilim ama anladığım; yumurta toplamadan önce son kontroldeyim. İğnelerim var clexane, pergoveris, oxotide. 4 yumurtam varmış. Heyecandan söyledikleri şeyleri hiç aklımda tutamıyorum ama genel durumum bu şekildeİnşallah hepimiz için emeklerimizin karşılığını alırız sen hangi aşamadasın
İnşallah çok çok güzel kalitede yumurtaların olur herşey güzel olsun hepimiz içinİnşallahSebepsiz infertilite, pıhtı sorunum var birde. Emin değilim ama anladığım; yumurta toplamadan önce son kontroldeyim. İğnelerim var clexane, pergoveris, oxotide. 4 yumurtam varmış. Heyecandan söyledikleri şeyleri hiç aklımda tutamıyorum ama genel durumum bu şekilde
Amiiinn çok amiin arkadaşım Her gördüğüm mesajda dualarım dökülüyor kendiliğinden. Yalnız ben bir halt ettim Yumurta toplama planlandı pazartesi günü için. Ben saftiriği saati yanlış kurmuşum. Söylenenin 40. dk sonrası vurdum iğneyi. Stresten ölücem iptal olucak onca çaba, acı boşa gidecek diye. Sorun olur mu bu acaba? Cmt akşamına denk gelmesi ayrı dert oldu. Sabah erkenden hemşire hanıma mesaj atıcam. Sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum.İnşallah çok çok güzel kalitede yumurtaların olur herşey güzel olsun hepimiz için
Canım sen durumdan haberdar et hemen sabah opudan 1 saat önce hastanede olman bekleniyor belki ona göre ayarlarlar 1 saat daha geç gidersin çatlatma iğnesinin saati çok önemli diyw biliyorum ben biraz gecikmek bile sorun yaratabiliyormus. Panik yapma ama sen erken değil geç vurmuşsun iğneyi ona göre ayarlama yapılır ama sakın ihmal etme bilgi vermeyiAmiiinn çok amiin arkadaşım Her gördüğüm mesajda dualarım dökülüyor kendiliğinden. Yalnız ben bir halt ettim Yumurta toplama planlandı pazartesi günü için. Ben saftiriği saati yanlış kurmuşum. Söylenenin 40. dk sonrası vurdum iğneyi. Stresten ölücem iptal olucak onca çaba, acı boşa gidecek diye. Sorun olur mu bu acaba? Cmt akşamına denk gelmesi ayrı dert oldu. Sabah erkenden hemşire hanıma mesaj atıcam. Sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum.
Yüzümü kızartıp pazar pazar rahatsız edicem hemşire hanımı mecbur. Klinik kapalıymış pazar günleri. Ama içime nasıl su serptin anlatamam Allah razı olsuun İyi ki varsınızCanım sen durumdan haberdar et hemen sabah opudan 1 saat önce hastanede olman bekleniyor belki ona göre ayarlarlar 1 saat daha geç gidersin çatlatma iğnesinin saati çok önemli diyw biliyorum ben biraz gecikmek bile sorun yaratabiliyormus. Panik yapma ama sen erken değil geç vurmuşsun iğneyi ona göre ayarlama yapılır ama sakın ihmal etme bilgi vermeyi
Amiiinn çok amiin arkadaşım Her gördüğüm mesajda dualarım dökülüyor kendiliğinden. Yalnız ben bir halt ettim Yumurta toplama planlandı pazartesi günü için. Ben saftiriği saati yanlış kurmuşum. Söylenenin 40. dk sonrası vurdum iğneyi. Stresten ölücem iptal olucak onca çaba, acı boşa gidecek diye. Sorun olur mu bu acaba? Cmt akşamına denk gelmesi ayrı dert oldu. Sabah erkenden hemşire hanıma mesaj atıcam. Sabah nasıl olucak hiç bilmiyorum.