• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde hem gonal f 900 hem pergoveris kullananlar

Helenizmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
195
47
28
32
Merhaba bugün doktor kontrolüne gittiğimde doktorum gonal f 900 e ek olarak pergoveris verdi bana 2 gün de onu kullanacağım sanırım yumurtalarım istenen büyüklükte değil 11,12,15,17mm yumurtalarım adetin 10. Günündeyim. Benimle aynı durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi

Merhaba bugün doktor kontrolüne gittiğimde doktorum gonal f 900 e ek olarak pergoveris verdi bana 2 gün de onu kullanacağım sanırım yumurtalarım istenen büyüklükte değil 11,12,15,17mm yumurtalarım adetin 10. Günündeyim. Benimle aynı durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi
Bende ikisini birlikte kullanıyorum canım bugün adetin 8.günü devam dedi cuma yine kontrolüm var bende 2 yumurta var

Peki kullanım sebebi yumurtaların olgunlaşmaması mı doktorunuz bir yorum yaptı mı acaba merak ediyorum tedirgin oldum çok . Birde sizde de mi düşük yumurta rezervi var yasınız kaç acaba

Hakkınızda hayırlısı olsun sizinde en kısa zamanda sağlıka hamile kalır doğurursunuz inşallah 🙏🏻🙏🏻 havuzlama yöntemi mi yapılacak size de. Doktorunuz nasıl görüyor yumurta durumunuzu

Merhaba benim 3. Tedavim ben de ilk defa gonalf’a ek pergoveris kullanacağım. Daha önce femara ve meriofertle birlikte kullanmıştım. 4 emb olmuştu ama sonunu göremedik gebelik oluşsa da… benim de düşük amh ve artık yaş 40.. etkisini ben de merak ediyorum.

Umarım şimdiki tedaviniz de olumlu geçer tekrar hamile kalıp doğum yaparsınız 🙏🏻 düşük mü yaptınız sebebi neydi peki ?

Evet 9. Haftada kalbi durdu. Sebep söylemiyorlar. Sağlıklı embriyo değilmiş o yüzden dendi. İnşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de görürüz🙏

Merhaba benim 3. Tedavim ben de ilk defa gonalf’a ek pergoveris kullanacağım. Daha önce femara ve meriofertle birlikte kullanmıştım. 4 emb olmuştu ama sonunu göremedik gebelik oluşsa da… benim de düşük amh ve artık yaş 40.. etkisini ben de merak ediyorum.
Evet 9. Haftada kalbi durdu. Sebep söylemiyorlar. Sağlıklı embriyo değilmiş o yüzden dendi. İnşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de görürüz🙏

Hakkınızda hayırlısı olsun sizinde en kısa zamanda sağlıka hamile kalır doğurursunuz inşallah 🙏🏻🙏🏻 havuzlama yöntemi mi yapılacak size de. Doktorunuz nasıl görüyor yumurta durumunuzu
Sağol canım amin cümlemize inşallah doktorum öyle bişey demedi ama durumumun pek parlak olmadığını söyledi ama benim içimden olacak diye geçiyor rabbim ol derse olur herşey vesile

Öncelikle Çok üzüldüm kaybınıza yalnız sağlıklı embriyo değilse, kalitesizse neden transfer ettiler onu anlamadım sebep söylememeleri de insanı ayrıca geriyor

Sağol canım amin cümlemize inşallah doktorum öyle bişey demedi ama durumumun pek parlak olmadığını söyledi ama benim içimden olacak diye geçiyor rabbim ol derse olur herşey vesile
Amin inşallah 🙏🏻🙏🏻 olumlu düşünelim güzel sonuçlar alalım hepimiz tek yumurta ile bir çok hamile kalan insanları duydum okudum düşük amh ile doğal yolla hamile kalanlarda çok oluyor nasip biraz da

Öncelikle Çok üzüldüm kaybınıza yalnız sağlıklı embriyo değilse, kalitesizse neden transfer ettiler onu anlamadım sebep söylememeleri de insanı ayrıca geriyor
İyi kalitede embriyoydu. Ama doktor da lab. İçini, dna sını bilemez sonuçta.. Pgt li embriyolar bile bazen tutmuyor. 3 doktora gittim kürtaj sürecinde 3 ü de ilk düşük araştırılmaz sebep aranmaz dedi. Yaş da ileri olunca genetik olarak kusurlu bir bebekti o yüzden organ gelişimi duruyor dendi
İyi dilekleriniz için teşekür ederim…

Anladım. Doğru haklısınız kaliteli de olsa yine de bazı şeyleri bilmek mümkün olmuyor demek ki . Umarım bir daha yaşamazsınız aynı durumu hepimizin hakkında hayırlısı

Merhaba tekrar . Pazartesi günü Opu yapıldı 6 yumurtam toplandı bunlardan 5 tanesi olgun çıktı ve 4 tanesi döllendi diye haber verdi embriyolog. 2 gün daha izleyip dondurucaz dediler. 3. Gün embriyosu olacak yani bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba . 5. Güne bekletmek istememe nedenleri nedir ve 3.gün embriyosu transfer edilirse tutunma şansı nedir acaba

Merhaba bende 3 gündür vuruyorum ama aşırı ağrılarım var ben pes pese vuruyorum sizde pes pese mi vuruyorsunuz yoksa ara verip mi vurdunuz sizde agri oldu mu acaba

Merhaba bende 3 gündür vuruyorum ama aşırı ağrılarım var ben pes pese vuruyorum sizde pes pese mi vuruyorsunuz yoksa ara verip mi vurdunuz sizde agri oldu mu acaba
Merhaba,bende arka arkaya yaptım iğneleri ama gonal f 900 e ek olarak pergoveris kullanırken gnal f in dozunu 300 den 75 e düşürdü doktorum belki o yüzden ağır yapmadı bende canım. Senin dozların nasıl fazla geliyorsa belki ondan mı ağrı yapıyor acaba

Merhaba,bende arka arkaya yaptım iğneleri ama gonal f 900 e ek olarak pergoveris kullanırken gnal f in dozunu 300 den 75 e düşürdü doktorum belki o yüzden ağır yapmadı bende canım. Senin dozların nasıl fazla geliyorsa belki ondan mı ağrı yapıyor acaba
Benimkide 75e dustu yarin kontrolüm var bakalım ben acaba yanlış anladım da pes pese vurulması mi gerekir diye düşündüm insallah yanlış kullanmiyorumdur sizin transfer belli mi

Benimkide 75e dustu yarin kontrolüm var bakalım ben acaba yanlış anladım da pes pese vurulması mi gerekir diye düşündüm insallah yanlış kullanmiyorumdur sizin transfer belli mi
Hayır canım bende o şekilde uyguladım iğneleri merak etme bir sorun yok herkesin vücut tepkisi farklı oluyor demek o yüzdendir endişe etme. Hayır henüz transfer zamanım belli değil . İnşallah Sağlıklı bolca yumurtaların gelişir ve sana tutunurlar 🙏🏻

Hayır canım bende o şekilde uyguladım iğneleri merak etme bir sorun yok herkesin vücut tepkisi farklı oluyor demek o yüzdendir endişe etme. Hayır henüz transfer zamanım belli değil . İnşallah Sağlıklı bolca yumurtaların gelişir ve sana tutunurlar 🙏🏻
Insallah Allah razi olsun kimsenin emeği boşa gitmesin bizimkide insallah benim bu ikinci denemem ilkinde 10 yumurta toplanmıştı ama bu defa sag yumurtalikta 4.5cm cikolata kistim var onun bi etkisi olur mu sizce tutunmaya yada yumurta kalistesizligine şuan tek korkum o

Back