Cnm hayirli olsun,snn bebis var da agriyo.ben daha opu bile olmadim.bu kdr agri nedenBana zor durumda kalırsan parol iç dedi doktorum canım. Aynı ağrı bende de oluyor. Kasığım, kalçam ve tüm bacağım ağrıyor. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım. Darısı senin başına insallahCnm hayirli olsun,snn bebis var da agriyo.ben daha opu bile olmadim.bu kdr agri nedenbakayım evde varsa iceyim bi tane.aglicam yoksa bacagim agriyo diye..sag ol cnm bu arada
Amin cnm insallahGeçmiş olsun canım. Darısı senin başına insallah
Cnm hic geçmeyince fitik mii acaba dedim ama onca yumurta gelisirken agri yapiyodur tabi.bi tane parol ictim az once.bana misin demiyor halaParol, minoset içebilirsgn ama yumurtan gelistgi için agriyo bacagn
Düsük agri kesici oldugu icin gecirmez cok agriyosa 2tane icseydin canimCnm hic geçmeyince fitik mii acaba dedim ama onca yumurta gelisirken agri yapiyodur tabi.bi tane parol ictim az once.bana misin demiyor hala
Valla gecmedi cnm ama bi sure sonra uykusuzluktan sizmisim.hala daha agriyorDüsük agri kesici oldugu icin gecirmez cok agriyosa 2tane icseydin canim
Canim ohss mi oldu acaba doktoruna bi danissanValla gecmedi cnm ama bi sure sonra uykusuzluktan sizmisim.hala daha agriyor
Ohss de bacaga mi vuruyor agri??Canim ohss mi oldu acaba doktoruna bi danissan