Tüp bebek tedavisi yarida kesilen var mi?

vsml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
29
1
Mrb kızlar..bu ay tüp bebek tedavisi içn yola çıktım.3 tane 900 ünitelik gonal-f kullndım.ama istenilen gelişme görülmediği için tedavimi kestiler.şimdi nolcak*ümitlerim yine bitti.daha önce 3 aşılama yaptırdım.hepsinde de gonal-f kullndım ve daha az dozlarda bile istenilen yumurtalar oluştu.ama şimdi çok yüksek doza rağmen başarısız olundu.tedavi esnasımda oluşmuş olan yumurtalara,foliküllere ne olcak.kistleşebilirler mi?kendiliğinden çatlayabilirler mi?beni bilgilendirin lütfen..

selam canım bendede iki defa iptal olmuştu ama daha sonra iki defa daha denemiştik yumurta bendede gelişmemişti daha sonra böyle olucak diye bişey yok..stres çok önemli..kistleşme olabilir doğum kontrol hapı verip eritebiliyolar erimezsede iğneyle o kistin içini boşaltıyolar canım korkulacak bişey yok.bende birinde kist oluşmuştu desolet verdi dr erimişti bir sonraki ay..hakkında hayırlısı olsun canım bol şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…