TÜP BEBEK TEDAVİSİ SAYESİNDE NORMAL GEBELİK

Ya merhabalar doktor banada ozon tedavisi tavsiye etti 27 yaşındayım değerlerm menepoz değeri cıkıyor,ama eşim yan etki yapıp başka bi tarafından patlak verebilir diyor götürmek istemiyor beni,siz faydasını gördünüz mü

Bu söylediklerin le bana çok umut oldun çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşllah. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin allah

Siz Murat hocaya mı gittiniz yok hayır bn hiç bir kötü durum yaşamadım aksine herşey daha iyi yoluna girdi ve mucizemi getirdi kesinlikle tavsiye ederim gitmenizi inşallahh şifa kapınız olur

Merhaba..
Merhaba Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Çok mücadele vermişsiniz Benim de yumurta rezervlerim azmış hikayemiz benziyor bende de prp yapıldı sonra 3 folikul gördüler 1 embriyo oldu dondurduk 8 ay sonra da 1 folikul görüldü ama embriyo olmadı 2.gunde gelişimi durmuş sonra transfer olmaya karar verdik oldum doktor tutmasi için bir sürü ilaç verdi bir sürü yöntem denedi ama olmadı 3 temmuzda sonucumu aldım ve çok üzgünüm ve bu tedavi sürecini bir daha yaşamak istemiyorum doktor normal gebe kalabilirsin yeter ki folikul olsun şans dedi ama yaş ilerledikçe şansın da azalır dedi sizinkiyle aynı konuşmalar oldu ben de normal denemeye karar verdim en azından bir süre bilmiyorum bu süreçte ben de bal yaptırdım kişiye özel bal yapiyorlar polen arı sütü arı ekmeği ginseng karisimlarindan oluşuyor ve faydası da görülmüş siz normal kaldım deyince bana da umut oldu paylaşımınız için teşekkürler

Ne güzel haberler çok sevindim canımmm benim durumumda birisi varmı diye bakınıyordum öyle iyi geldin ki. Benimde senin gibi yaşım 32 aynı senaryolar 1 yumurtam oluştu yarın toplanacak çok tedirginim boş mu dolu mu ne olacak hiç bir fikrim yok ama öyle iyi geldi ki yazın insallah sağlıkla gelsin bebişin umarım Allah isteyen herkese nasip eder

Çok güzel bir haber canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah fakat tüp bebek tedavisi sayesinde olduğunu nerden biliyorsunuz

Aminnn yaaa nasıl umut oldu anlatamam. Allah razı olsun. Benim amh 0,30 sizce aşılama ve tüp bebeğe baş vurmalımıyım doktor doğal yolla olur dedi ama zor ihtimali az dedi ben de şuna hayıt suyu ve aslan pençesi içiyorum hormonlarım da yüksek

Ins hayırlı bi gelişme oldu mu?

Ins hayırlı bi gelişme oldu mu?
Canım maalesef boş çıktı sonra herşeyi bıraktım şimdi hayıt içiyorum hatta yeni doktordan çıktım cyclo verdi onu içelim dedi kök hücre çok öneriyorlar bilmiyorum onu mu yapsam kararsızım sizde durum nedir Allah gönlümüze göre versin

Böyle güzel haberler okuyunca insan seviniyor,ümütleniyor,, 3.düşükten sonta hiç bir ümidim kalmadı

Nasıl sevindimmm sizin adiniza allahim sag salim kucaginiza aldirsin bende tam tüp bebeğe başlayacakken kendi geldi yavruum inş bende keseyi ve kalp atisini duyabilirm

Ya su boş cikmalar yok mu, nasıl kaluteli hale getireceğiz ins buda nasip olur.
Vitamin, ari mamülleri kullanmış mıydın?
Dr hangi ilaçları vermişti?

Bende takviyeler kullanıyorum yumurta takibinden önce inş daha çok bekletmez Mevlam hiç birinizi

Bu mübarek gecede nasılda umut oldun bana Allah senden razı olsun gözlerim dolu dolu okudum yumurta toplamadan iki saat sonra daha hastaneden çıkmadan hiç kaliteli yumurta olmadığını söylediler. İçim yana yana Allah büyük dedim çıktım geçen hafta.. doktorum vitamin yazdı üç ay gelme dedi. Tek duam üç ay içinde kendiliğimden hamile kalmak nolur banada dua edin bitsin bu hastetim

Merhaba bende aynı süreçlerdeyim ve bugün erken gebelik testi yaptım adetim yarın başlamalıydı negatif gene hüsran belki yanlıştır diyorum ama hiç çizgi çıkmadı yaş 38 amh:0,1

Lütfen bırakmayın benimde iki kez boş çıktı ve sonrasında 5 yumurtam gelişti yaş 38 amh:0,1

Allah'ın mucizesi masallah nazar değmesin benim hikayeme o kadar benziyor ki benim doğal olmadı ama sürecin yaşadıkların hepsi aynı bende 12 haftalık hamileyim. Amh düşük olunca hemen korkmasın arkadaşlar rabbim ol dedikten sonra önüne kimse geçemez kanıtı ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…