Tüp bebek tedavisi pozitif olan arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi er38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benm biraz fazla öksürüğüm oldu herşeyi kafama taktım

Arkadaşlar dün transfer oldum pozitif sonuç alan arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun inşallah ben takvimime her yaşadığım şeyi aldığım ilaç dozu ayrıntılı not almıştım. Transferim kastığım için anastezili yapıldı yapıldığı akşam ömrümde ilk defa baygınlık geçirdim muhtemelen anasteziden aç kaldığım için bayıldım gözlerim karardı etraftakileri duymadım ve kısa süreli bayıldım. Sonra toparladım bu belirti değil tabi
5. Gün rahmime ince ince sızılar girdi vajina pelvik bölge taraflarıma ince sızılar girdi. Kuyruk sokumu bel ağrısı yaşadım. Bunları belirti olabilir diye düşündüm test yaptım silik çizgiyi gördüm.
Bu arada bunlar bence belirti çünkü ilk defa tüp bebek denemedim önce olmadı böyle şeyler akıntı felan oldu da onlar ilaçlardan biliyorum.

Merhaba bendd transferin 6.günündeyim idrar testi yaptim negatif cikti regl olacakmis gibi agrim var bugun siz kacinci gün pozitif gormustunuz
Test günümden (transferden sonra 10.gün 5 .gün embiryosu) 3 gün sonra evde test yaptım pozitifti. İki gün sonra da kan testi verdim 201 'di.

Test günümden (transferden sonra 10.gün 5 .gün embiryosu) 3 gün sonra evde test yaptım pozitifti. İki gün sonra da kan testi verdim 201 'di.
Tesekkur ederim allah bagislasin yavrunuzu. Ben erken mi davraniyorum acaba ilaclari bile birakasim geldi bugun umarim pozitifi gorurum bende

Tesekkur ederim allah bagislasin yavrunuzu. Ben erken mi davraniyorum acaba ilaclari bile birakasim geldi bugun umarim pozitifi gorurum bende
O süreçlerden geçtim ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum ama son güne kadar doktor ne diyorsa yapın lütfen, ümitli olmak pozitif olmak bu süreçte ne önemli şey. Ben ümitsizliğe çok düştüm, çok olumsuz düşündüğüm dönemler oldu. Siz yapmayın lütfen kendimi yıprattım boşu boşuna. Bir zamanı var o zaman geldiğinde bebeğiniz size geliyor zaten. En kısa sürede anne olmanız dileğiyle

Allah razı olsun çok dogru söylüyosunuz aslinda ben çok umutluydum ama olmazsa tekrar deneyebilcek gücüm yok tabi ki degil ama sanki dünyanın sonuymuş gibi hissediyorum 4 tup bebekten sonra yorgun hissediyorum insallah dediginiz gibi bende anne olabilirim

Benim inanilmaz burnum tikandi 6-7.gunlerimde ve burnum kanadi. Cok da kar yagdigi donemdi herhalde grip olucam diye dusunmustum. Meger hamilelikte burun tikanikligi ve kilcal damarlarin cogamasina bagli olarak burun kanamasi olurmus. Yasadigim tek enteresan sey buydu acikcasi onun disinda adet gunum geldiginde kanamam baslayacak zannetmistim agridan dolayi.

Haklısın canım benm kafama en çok şey takıldı beni oda alırken sedye yatağa çarpttı biraz sarsıldım o kafama takılıo ya
hiiiiç kuruntu etme inan ben transferden sonra işe döndüm çalıştım bile
ne yatmak ne bişi
tutunacaksa sağlıklı embriyoysa tutunur
olabıldıgınce rahat ol

hiiiiç kuruntu etme inan ben transferden sonra işe döndüm çalıştım bile
ne yatmak ne bişi
tutunacaksa sağlıklı embriyoysa tutunur
olabıldıgınce rahat ol
Haklısın valla ne bilim işte insanın elinde olmuyor oturup kalkarken bile stres yapıorum pzrtsi transfer oldum hiç çıkmadan iğneye gitmek dışında

Haklısın valla ne bilim işte insanın elinde olmuyor oturup kalkarken bile stres yapıorum pzrtsi transfer oldum hiç çıkmadan iğneye gitmek dışında
hiç öyle düşünme
hoplama zıplama esneme kabız olmamaya çalış iyi beslen ama çok takma gerçekten
umarım tutunur
5. gun dondurulmus embrıyo transferı yapılmıstı bana , transferden sonra 8. gun kan vermıstım 200 gibi bişey çıkmıştı :)

Sağlıkla kucağına al inş bebişini darısı bana ve isteyen tüm kardeşlerime olsun arada öksürüyorum o takılıo kafama

Sağlıkla kucağına al inş bebişini darısı bana ve isteyen tüm kardeşlerime olsun arada öksürüyorum o takılıo kafama
Esneme derken esneme hareketinden mi bahsedyrsun uyku esnemesnden mi bak buna da takılırım şimdi

Benim transferden iki gün sonra kasıklarım hafif hafif ağrılar girdi ondan şüphe ettim çünkü ben adetime genelde bir hafta kala kaşık agrımı olurdu bel ağrım vardı ama onu da çok belirti saymadım çünkü benim zaten normalde de ağrıyor göğüs uçlarım acıdı o adet öncesi de olduğu için yani birebir adet öncesi belirtilerle aynı zaten Beşinci gün embriyosu altıncı gün testi çok silik gördüm yedinci gün biraz daha netleşti kan verdim hamileyim ama değer biraz düşük yarın tekrardan baktıracağım nasipse
Bu arada sadece progesyan fitil kullanıyorum bu arada kızlar bilgisi olan var mı fitili atarken zorlanıyorum vajina içi daralmış gibi kötü birsey mi bu

Kızlar ben pazartesi transfer oldum ya çift embriyo dünden beri sabahları çok midem bulanıyor yani tutmasıyla alakalı değildir onu anlıyorum ama ne oluo bilemedm ilaçlardan olsa 15 gündür aynı ilaçları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…