Merhabalar öncelikle hayırlı olsun inşallahArkadaşlar dün transfer oldum pozitif sonuç alan arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi
Test günümden (transferden sonra 10.gün 5 .gün embiryosu) 3 gün sonra evde test yaptım pozitifti. İki gün sonra da kan testi verdim 201 'di.Merhaba bendd transferin 6.günündeyim idrar testi yaptim negatif cikti regl olacakmis gibi agrim var bugun siz kacinci gün pozitif gormustunuz
Tesekkur ederim allah bagislasin yavrunuzu. Ben erken mi davraniyorum acaba ilaclari bile birakasim geldi bugun umarim pozitifi gorurum bendeTest günümden (transferden sonra 10.gün 5 .gün embiryosu) 3 gün sonra evde test yaptım pozitifti. İki gün sonra da kan testi verdim 201 'di.
Amin canım teşekkürler bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun insallahNe güzel canım benm sağlıkla kucağına al inşallah
O süreçlerden geçtim ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum ama son güne kadar doktor ne diyorsa yapın lütfen, ümitli olmak pozitif olmak bu süreçte ne önemli şey. Ben ümitsizliğe çok düştüm, çok olumsuz düşündüğüm dönemler oldu. Siz yapmayın lütfen kendimi yıprattım boşu boşuna. Bir zamanı var o zaman geldiğinde bebeğiniz size geliyor zaten. En kısa sürede anne olmanız dileğiyleTesekkur ederim allah bagislasin yavrunuzu. Ben erken mi davraniyorum acaba ilaclari bile birakasim geldi bugun umarim pozitifi gorurum bende
Heyecanlı bazen çok sakin tedirgin:)sen basılsın canım hayırlı olsunBende pazartesi transfer oldumhayırlı olsun..
Nasılsınız ?
Allah razı olsun çok dogru söylüyosunuz aslinda ben çok umutluydum ama olmazsa tekrar deneyebilcek gücüm yok tabi ki degil ama sanki dünyanın sonuymuş gibi hissediyorum 4 tup bebekten sonra yorgun hissediyorum insallah dediginiz gibi bende anne olabilirimO süreçlerden geçtim ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum ama son güne kadar doktor ne diyorsa yapın lütfen, ümitli olmak pozitif olmak bu süreçte ne önemli şey. Ben ümitsizliğe çok düştüm, çok olumsuz düşündüğüm dönemler oldu. Siz yapmayın lütfen kendimi yıprattım boşu boşuna. Bir zamanı var o zaman geldiğinde bebeğiniz size geliyor zaten. En kısa sürede anne olmanız dileğiyle
Sorun yaşamadım ikiz olunca riskli dönemi atlakmak ıcın kalkmadım bile isteyeneden 3 ay kalkamadınız? ne gibi sorunlar yaşadınız
hiiiiç kuruntu etme inan ben transferden sonra işe döndüm çalıştım bileHaklısın canım benm kafama en çok şey takıldı beni oda alırken sedye yatağa çarpttı biraz sarsıldım o kafama takılıo ya
Haklısın valla ne bilim işte insanın elinde olmuyor oturup kalkarken bile stres yapıorum pzrtsi transfer oldum hiç çıkmadan iğneye gitmek dışındahiiiiç kuruntu etme inan ben transferden sonra işe döndüm çalıştım bile
ne yatmak ne bişi
tutunacaksa sağlıklı embriyoysa tutunur
olabıldıgınce rahat ol
hiç öyle düşünmeHaklısın valla ne bilim işte insanın elinde olmuyor oturup kalkarken bile stres yapıorum pzrtsi transfer oldum hiç çıkmadan iğneye gitmek dışında
Sağlıkla kucağına al inş bebişinihiç öyle düşünme
hoplama zıplama esneme kabız olmamaya çalış iyi beslen ama çok takma gerçekten
umarım tutunur
5. gun dondurulmus embrıyo transferı yapılmıstı bana , transferden sonra 8. gun kan vermıstım 200 gibi bişey çıkmıştı :)
Esneme derken esneme hareketinden mi bahsedyrsun uyku esnemesnden mi bak buna da takılırım şimdiSağlıkla kucağına al inş bebişinidarısı bana ve isteyen tüm kardeşlerime olsun arada öksürüyorum o takılıo kafama
kolunu uzatarak bacagını esneterek falan diyorumEsneme derken esneme hareketinden mi bahsedyrsun uyku esnemesnden mi bak buna da takılırım şimdi
Sağol canım bizlerede çok dua et btnmkolunu uzatarak bacagını esneterek falan diyorum
öksürmekle hapşırmakla bişi olmaz
rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?