• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi pozitif olan arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi

• Konu Sahibi Konu Sahibi er38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok birşey olmaz ne olacak.
Ben transfer sonrası 3saate yakın araç kullandım
Salı çarşamba yatmadım halada aynı
Yani tabi uzanıyorum ama
Aman hareket ermemem gerek kımıldamamam lazım demedim
Zaten doktorumda hareket et full yatma kan dolşımın olsun sadece yorma kendini ağır kaldırma dedi
Nasılsın canım basıl gecyor

Başka bit tropik var istersen sende katıl oraya güzel sohbetlerimiz ve bilgiler öğreniyoruz 🤩
Mart ve nisan ayı tüp bebek diye. Etiketleyim istersen

Kizlar ben de gelecek ay tup be ege basliycam sanirim. Sorum şu tüp bebekte ikiz istemiyorsal tek bir embriyo koyabiliyorlarmı yada sonrada 1 e düşürebiliyorlar mı. İlla fazlamı transfer yapılıyor.

Kizlar ben de gelecek ay tup be ege basliycam sanirim. Sorum şu tüp bebekte ikiz istemiyorsal tek bir embriyo koyabiliyorlarmı yada sonrada 1 e düşürebiliyorlar mı. İlla fazlamı transfer yapılıyor.
Eğerki ilk denemeniz ve 35 yaş altındaydınız yasal olarak tek embriyo transfer ede bilirler

Merhaba benim de 6. Günüm Perşembe günü test yapacağım sol alt tarafimda ara ara baskı hissediyorum kabızlık çekiyorum test yapmadım günümü bekliyorum ama çok heyecanlıyım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin dualarımız kabul olsun inşallah

Back
X