Merhaba bende ilk tedavime başlayacağım. 1 haftadır arı sütü kullanıyorum.Benim de prolaktin hormonum yüksek. Umarım yanlış yapmıyoruzdur. Adetimi bekliyorum doktora gittiğimde soracağım burdan da yazarım cevabını.Merhaba arkadaşlar...
Ben temmuzda 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve tedavi öncesi yumurta kalitesini artırıyor diye arı sütü propolis kullanıyorum 3 haftadır..
Yanlış bişey mi yapıyorum kullanan var mı?
Hormonel bir dengesizlik yapar mı acaba?
Benim prolaktin hormonum yüksek ve ilaç kullanıyorum bi etki eder mi???
Yardımcı olursanız sevinirim...
Prolaktin yüksekliğine incir iyi gelmiyor ari sütünün zararı olacağını sanmıyorumMerhaba bende ilk tedavime başlayacağım. 1 haftadır arı sütü kullanıyorum.Benim de prolaktin hormonum yüksek. Umarım yanlış yapmıyoruzdur. Adetimi bekliyorum doktora gittiğimde soracağım burdan da yazarım cevabını.
Bana prolaktin için ilaç vermedi doktor çok yüksek değil dedi ama 38 di sanırım. Ben Beeo markasının arı sütünü kullanıyorum. Markanın farklı ürünlerini de kullanıyoruz memnun kalınca arı sütünü de burdan aldık.Merhaba kızlar pazartesi bende kan tahlili yaptırıp prolaktin e baktiracagim.. içimde bir şüphe kalmasın istiyorum...
Şuan prolaktin ilacı kullanıyorum..
Arı sütü propolis tavsiye üzerine kullanmaya başladım bi yakınım 5 yıl sonra mucizesine kavuştu bu sayede.. benim aldığım sitede 100 % doğal olduğu yazıyor.. inşallah yanlış birşey yapmıyorumdur yoksa yine ertelenir tedavim
Bende aynı markayı kullanıyorum canım..Bana prolaktin için ilaç vermedi doktor çok yüksek değil dedi ama 38 di sanırım. Ben Beeo markasının arı sütünü kullanıyorum. Markanın farklı ürünlerini de kullanıyoruz memnun kalınca arı sütünü de burdan aldık.
Yaptır bencede canım. İnşallah değerlerin iyidir ve hemen başlarsın tedaviye.Bende aynı markayı kullanıyorum canım..
Benim prolaktinim 64 dü..
Ilaç kullandım en son 5 'di
Şuan etkisi oldu mu pazartesi kan vermek istiyorum.. 15 16 temmuz tedavim başlıyor riske atmak istemiyorum...
Amin inşallah canım allah razı olsun.. Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...Yaptır bencede canım. İnşallah değerlerin iyidir ve hemen başlarsın tedaviye.
Hangi arisutunu kullandiniz canim nerden aldinizBen son tedavimde bal tarçın ve arı sütü kullanmıştım hem de iğneleri olurken,normalde iki üç olgun yumurtam çıkarken beş tane olgun yumurtam çıktı ve dört tanesi dollendi,hem de çok iyi kalitede embriyolar oluştu,hangisi işe yaradı bikmiyorum ama arı sutune alerjin yoksa çok faydalı bence muhakkak kullanmalısın.
Ama tabi tedavi esnasında çok riskli,çünkü yumurtalari çok çabuk büyütüp erken çatlamasına sebep olabiliyor,ben o riski bile göze almıştım,çok şükür bir sıkıntı olmadı.
Internetten mi aldiniz canim...Bende anavarza bal stamina kullanıyorum bu ay başladım ilk defa yumurta çatlarken ufaktan leke gelirmiş ya onu gördüm umarım işe yarıyorduriçinde krem bal propolis polen arı sütü varmış
Yok canım migrostan aldım hatta beeo markası alıcaktım o kalmamıştı bende içeriklerine baktım gayet iyi sertifikası fln var içinde bian evvelde başlayım demiştim öyle aldımInternetten mi aldiniz canim...
Iyi yaomissin canim..bende buhun gidiyim aliyimm..Yok canım migrostan aldım hatta beeo markası alıcaktım o kalmamıştı bende içeriklerine baktım gayet iyi sertifikası fln var içinde bian evvelde başlayım demiştim öyle aldım
Marka ismi vermem doğrumu bilmiyorum ama egricayirdan almıştım ben,sağ arı sutunu,sabah akşam bir nohut tanesi büyüklüğünde dil altından olacak şekilde tuketmistimHangi arisutunu kullandiniz canim nerden aldiniz
Faydasini gordunuzmu pekiMarka ismi vermem doğrumu bilmiyorum ama egricayirdan almıştım ben,sağ arı sutunu,sabah akşam bir nohut tanesi büyüklüğünde dil altından olacak şekilde tuketmistim
Tedavi sürecinde bal tarçın ve ari sutu kullandım hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama normalde iki üç olgun yumurta çıkarken beş tane olgun yumurtam çıktı,dört tane döllenen oldu,yani bence faydası oldu ama tabi bal tarçın da etkili olmuş olabikirFaydasini gordunuzmu peki
Tarcin cubuk tarcinmi canimTedavi sürecinde bal tarçın ve ari sutu kullandım hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama normalde iki üç olgun yumurta çıkarken beş tane olgun yumurtam çıktı,dört tane döllenen oldu,yani bence faydası oldu ama tabi bal tarçın da etkili olmuş olabikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?