tup bebek tedavisi nasıl uygulanır

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
Daha öncede soru sormuştum kararsızdm sayenizde tam karar verdim tup bebek tedavisini istedğimi soyledm doktoruma şuan 6-7 yumurtam aynı oranda buyuyor puregon iğnesine devam ediyorum 10 mm kilom 105 tup bebek yaptrcam tutma şansı kaç ve neler yapılıyor. Tedavi nasıl uygulanıyor ameliyat gibi birsey var mı korku oldu şimdiden yaşım da 22 lütfen yardımcı olurmusnz

Merhabalar : Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı önemlıdır. Laboratuvar tüp bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır. Embrıo kalıtesını %80 oranda yumurta ,%20 oranda sperm kalıtesı belırler. Dolayısı ıle sperm secımı onemlıdır. Ayrıca yumurtaların hazırlandıgı (ınduksıyon safhası: gunluk ıgne tedavısı ıle yumurta buyutme asaması) aşama da yumurta kalıtesını oldukca etkılemektedır. İnduksıyon ( yumurta buyutme safhası) deneyım gerektıren bır durum oldugu ıcın tecrubelı ellerde yapılmalıdır. Kaliteli bır laboratuvarda olgun yumurtaların %75-80 inin döllenmesı ve akabındekı gunlerde %75-80 inin bolunmesı gerekır.ara basamaklarda bu orandan daha fazla kayıp olması verılen embrıo sayısını düşüreceginden gebelık oranının düşmesıne sebep olur.

Vucut kıtle ındeksı 25-28 ın uzerıne cıktıkca tüp bebege engel olmamakla bırlıkte bır mıktar düşük oranını artırmakta. Bu durumda tiroıd fonksıyonları oldukca onemlıdır. Tiroid bezının yavaş calısması kıloda artısa ve olumsuz gebelık sonuclarına yol acar. Ayrıca kılo artısı gebelıkte gızlı tansıyon, gızlı şeker e yol acarak gebelıgı olumsuz etkılemekte.Diyetisyen-endokrınolog ile görüşerek kilo verme konusunda bılgılendırerek dogru yönlendirme faydalı olur.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…