Canım ben daha tedaviye başlamadım 1 haftaya başlıyorum öncesinde gittim akupunktur aAmin canım insallah senin nasıl oldu peki anlatsana
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek tedavisi ile akupunktur a giden arkadaşlar yardımcı olur musunuz
- Konu Sahibi mmcu01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Daha önce tüp bebek yaptın miCanım ben daha tedaviye başlamadım 1 haftaya başlıyorum öncesinde gittim akupunktur a
Yok canım 1,5 yıllık evliyim ben 1 düşük 1 kürtajım var amh düşük benim o sebeple tüp bebek istedimDaha önce tüp bebek yaptın mi
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Kac yasındasın ve nerde tedavi oluyorsun hangi merkezdeYok canım 1,5 yıllık evliyim ben 1 düşük 1 kürtajım var amh düşük benim o sebeple tüp bebek istedim
27 yaşındayım görev gereği elazığdayız o yüzden Diyarbakır bahçeci de yaptıracamKac yasındasın ve nerde tedavi oluyorsun hangi merkezde
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Bende urfada yasıyorum 19 yasındayım Diyarbakır Diyarlife hastanesi hakan çoksüer de tedavi oluyorum27 yaşındayım görev gereği elazığdayız o yüzden Diyarbakır bahçeci de yaptıracam
Yaşın çok genç sorun ne sizdeBende urfada yasıyorum 19 yasındayım Diyarbakır Diyarlife hastanesi hakan çoksüer de tedavi oluyorum
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Polikistik over benim daha öncede tüplerim tıkalıydı actırdım 2.5 yıldır olmadı zaten bende erken olmasına ragmen yinede anne olmak istediğim için tüp bebek istedimYaşın çok genç sorun ne sizde
Anladım güzel sonuçlar al inşallahPolikistik over benim daha öncede tüplerim tıkalıydı actırdım 2.5 yıldır olmadı zaten bende erken olmasına ragmen yinede anne olmak istediğim için tüp bebek istedim
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Amin inşallah sanadaAnladım güzel sonuçlar al inşallah
Evet bende akupunktura gittiğim ay hamile kaldım çok şükür9 aylik deneme sonrasi hamile kaldim. Son 3 ay her hafta duzenli akupuntura gittim.
- 4 Eylül 2018
- 29
- 9
- 36
- 41
Merhaba, Ben akapuntru migrenim için ypatırmayı düşüyordum arastrırıken tüp bebekte etiki oldugunu okudum bi çok yerde, bu sebeple aklıma cok yattı belkı bır tasla iki kuş vururum. ben 3 kere denemem oldu 2 si düşükle sonuclandı. 4. denemedeyim. bu ay trasnfer olacaktı dogal sıklus ıle deneyecektı ama yumurta gelısmeyınce ıptal oldu. bu yuzden mayıs ayına kaldı . yaklasık 15 gun sonra adet olacagım ve estofem ile transfer hazırlıgına başlıcaz . kafamı karıstıran akapunturu nezaman ne sıklıkta transfer sonrası da yapılabıır mı sonuc beklerken yapılır mı? poitifi gordukten sonrada yapılır mı? bı kac yerde transferden yarım saat once ve yarım saat sonra dıyor ama siz naısl yaptırdınız. ben amerikan hastanesinde yaptırıyorum tüp bebegı ama akapunturu baska yerde yaptırıcam bu soylenen surelerde olması gerekıyorsa yaptıramam ozman değil mi ?
- 9 Mayıs 2022
- 3.883
- 3.516
- 63
Merhaba Sizin yazdığınızı okuyup araştırmaya çalıştım şimdide sanırım tüp bebek tedavisinden 1 ay önce başlamak gerekiyormuş değil mi? Yaklaşık 7-8 seans alıp sonra tedavi başlanıyormuş. Siz nasıl bilgi buldunuz. Ben yeni öğrendim böyle bişey olduğunu daMerhaba, Ben akapuntru migrenim için ypatırmayı düşüyordum arastrırıken tüp bebekte etiki oldugunu okudum bi çok yerde, bu sebeple aklıma cok yattı belkı bır tasla iki kuş vururum. ben 3 kere denemem oldu 2 si düşükle sonuclandı. 4. denemedeyim. bu ay trasnfer olacaktı dogal sıklus ıle deneyecektı ama yumurta gelısmeyınce ıptal oldu. bu yuzden mayıs ayına kaldı . yaklasık 15 gun sonra adet olacagım ve estofem ile transfer hazırlıgına başlıcaz . kafamı karıstıran akapunturu nezaman ne sıklıkta transfer sonrası da yapılabıır mı sonuc beklerken yapılır mı? poitifi gordukten sonrada yapılır mı? bı kac yerde transferden yarım saat once ve yarım saat sonra dıyor ama siz naısl yaptırdınız. ben amerikan hastanesinde yaptırıyorum tüp bebegı ama akapunturu baska yerde yaptırıcam bu soylenen surelerde olması gerekıyorsa yaptıramam ozman değil mi ?
- 4 Eylül 2018
- 29
- 9
- 36
- 41
murat topoglunu sayfasında bıraz daha farklı bır sekıl var her bırı bırırınden frklı dogrusunu ncak tecrube edenlerden bulucaaz sanırm.
Tüp Bebek Tedavisi - Akupunktur Uzmanı Dr. Murat TOPOĞLU
www.topoglu.com
- 9 Mayıs 2022
- 3.883
- 3.516
- 63
Bimurat topoglunu sayfasında bıraz daha farklı bır sekıl var her bırı bırırınden frklı dogrusunu ncak tecrube edenlerden bulucaaz sanırm.
Tüp Bebek Tedavisi - Akupunktur Uzmanı Dr. Murat TOPOĞLU
www.topoglu.com
İnceleyeyim bende. Tecrübe edenler varsa yazarlar umarım.
Evet bende akupunktura gittiğim ay hamile kaldım çok şükürtup
tüp bebek tedavisi sırasında mı gittiniz akupunktura hangi ilde nereye gittiniz9 aylik deneme sonrasi hamile kaldim. Son 3 ay her hafta duzenli akupuntura gittim.
Merhaba ben de Elazığ'da yaşıyorum kime gitmişsiniz acabaYaaa bende geçen sene elazığda akupunktur yapan bir yer bulmuştum ama gitmek nasip olmadı bir türlü. Eskişehirliyim aslen. Eşimin işi sebebiyle doğudaydık tuncelide. Elazığa gidip geldik tedavi için ama olmadı. Zaten doktorda saçma sapan biriydi bi işe yaramadı yaptıkları. Şu an eskişehirde başladım tedaviye. Benimde amh çok yüksek pcos um var. Hiç gebelik olmadı canım.