Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek tedavisi ile akupunktur a giden arkadaşlar yardımcı olur musunuz
- Konu Sahibi mmcu01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ekim 2021
- 100
- 18
- 48
- 33
Ben gitmedim ama faydalı olduğunu duydum. Hatta tüp bebek tedavisine tam başlayacakken akupunktur ile hamile kalanı bile duydum.Tüp bebek sürecinde akupunkturun faydasını gördünüz mü? Yaptıran arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Yarın ben başlıyorum akupunktura Mart ayında tedavim 1 ay öncesinden başlamak istedim
Ayy inşallah bize de nasip olur öyle bir şey yarın başlıyorum bakalım hayırlısıyla akupunktura 1,5 yıllık evliyim ben 1 düşük 1 kürtajım var
Ben gitmedim ama faydalı olduğunu duydum. Hatta tüp bebek tedavisine tam başlayacakken akupunktur ile hamile kalanı bile duydum.
- 21 Ekim 2021
- 100
- 18
- 48
- 33
İnşallah canım inşallah En azından gebelik elde edebilmişsin bende oda olmadı. 2.5 yıllık evliyim. Aşılama için tedavi görüyorum şu an. Nerede yaptiriyosun akupunkturu hangi ilde ?Ayy inşallah bize de nasip olur öyle bir şey yarın başlıyorum bakalım hayırlısıyla akupunktura 1,5 yıllık evliyim ben 1 düşük 1 kürtajım var
E
Elazığ’da görev yapıyoruz biz o yüzden Elazığ’da yaptırıcam canım, tedaviyi Diyarbakır bahçeci de olucam benim amh düşük o sebeple yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyorum o yüzden hamile kalıyorum ama devamı gelmiyor canım. Sizde sorun ne canım?İnşallah canım inşallah En azından gebelik elde edebilmişsin bende oda olmadı. 2.5 yıllık evliyim. Aşılama için tedavi görüyorum şu an. Nerede yaptiriyosun akupunkturu hangi ilde ?
- 21 Ekim 2021
- 100
- 18
- 48
- 33
Yaaa bende geçen sene elazığda akupunktur yapan bir yer bulmuştum ama gitmek nasip olmadı bir türlü. Eskişehirliyim aslen. Eşimin işi sebebiyle doğudaydık tuncelide. Elazığa gidip geldik tedavi için ama olmadı. Zaten doktorda saçma sapan biriydi bi işe yaramadı yaptıkları. Şu an eskişehirde başladım tedaviye. Benimde amh çok yüksek pcos um var. Hiç gebelik olmadı canım.E
Elazığ’da görev yapıyoruz biz o yüzden Elazığ’da yaptırıcam canım, tedaviyi Diyarbakır bahçeci de olucam benim amh düşük o sebeple yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünüyorum o yüzden hamile kalıyorum ama devamı gelmiyor canım. Sizde sorun ne canım?
Ooo canım tüp bebek tedavisinde pcos olanların çok yumurtası oluyor tedavi ile olur inşallah hepsinin derdi ayrı Rabbim anne olabilmeyi nasip etsin bizeYaaa bende geçen sene elazığda akupunktur yapan bir yer bulmuştum ama gitmek nasip olmadı bir türlü. Eskişehirliyim aslen. Eşimin işi sebebiyle doğudaydık tuncelide. Elazığa gidip geldik tedavi için ama olmadı. Zaten doktorda saçma sapan biriydi bi işe yaramadı yaptıkları. Şu an eskişehirde başladım tedaviye. Benimde amh çok yüksek pcos um var. Hiç gebelik olmadı canım.
- 21 Ekim 2021
- 100
- 18
- 48
- 33
Amiinn inşallah canım aşılamada pozitif sonuç alirimda tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah ya. Sende uğraşıyorsun bilirsin bu süreç insanı çok yıpratıyor.Ooo canım tüp bebek tedavisinde pcos olanların çok yumurtası oluyor tedavi ile olur inşallah hepsinin derdi ayrı Rabbim anne olabilmeyi nasip etsin bize
Aminnnn inşallah canım Rabbim en kısa yoldan hayırlısıyla nasip etsin valla çok zorAmiinn inşallah canım aşılamada pozitif sonuç alirimda tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah ya. Sende uğraşıyorsun bilirsin bu süreç insanı çok yıpratıyor.
- 21 Ekim 2021
- 100
- 18
- 48
- 33
İnşallah canım inşallahAminnnn inşallah canım Rabbim en kısa yoldan hayırlısıyla nasip etsin valla çok zor
Ne gibi faydası oldu canımBende tup bebek yaparken akupunktur gördüm bence faydası var
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Valla stresi azaltıyor ve baya rahatlama oldu transfer öncesiNe gibi faydası oldu canım
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Stresi ve o ankş heyecani azaltıyor demişti doktorum o yüzden transfer edilmeden önce yapılıyorNe gibi faydası oldu canım
Aynen bana da transfer öncesi ve sonrası yapılacak sana transfer sonrası yapıldı mı bebeğin tutunması içinStresi ve o ankş heyecani azaltıyor demişti doktorum o yüzden transfer edilmeden önce yapılıyor
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Evet transferden sonrada uzanırken yapıldıAynen bana da transfer öncesi ve sonrası yapılacak sana transfer sonrası yapıldı mı bebeğin tutunması için
Anladım canım pozitifi gördün mü pekiEvet transferden sonrada uzanırken yapıldı
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Evet ama düşük oldu daha sonra yapışıklıklar varmış simdi dondurulmuş embriyolarım var tekrar deniyecem rahim yıkama yapıldı temizlendi suan ilac verildi 7 gün sonra gidecem insallah gün verilecek bakalımAnladım canım pozitifi gördün mü peki
Anladım canım pozitifi gördünoEvet transferden sonrada uzanırken yapıldı
ay hadi hayırlısıyla tekrar gör pozitifi canım Allah yardımcın olsunEvet ama düşük oldu daha sonra yapışıklıklar varmış simdi dondurulmuş embriyolarım var tekrar deniyecem rahim yıkama yapıldı temizlendi suan ilac verildi 7 gün sonra gidecem insallah gün verilecek bakalım
- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 22
Amin canım insallah senin nasıl oldu peki anlatsanaAnladım canım pozitifi gördüno
ay hadi hayırlısıyla tekrar gör pozitifi canım Allah yardımcın olsun