Tüp Bebek tedavisi hakkında bana yardımcı olun lütfen!!!

Mucevher esk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2021
3
1
16
38
Arkadaşlar merhaba 37 yaşındayım 3 olumsuz tüp bebek denememiz oldu,yumurta rezervim düşük ve kalitesi iyi değil, İstanbul da doktor önerilerinizi bekliyorum doktor konusunda kafam çok karışık lütfen yardımcı olun!!!

Dr mehmetresitasoglu instada gordum izledim
Cok Kisi sayesinde hamile
Kalmis yurtdisindayim eger burda olmasa yazin trde denicem … bahceci klinikde calisior bu dr

Yurt dişinda 4 tup bebek denemesi basarisiz oldu bide Bursa’da jınemed tup bebek merkezinde yaptim olmadi eşimin genetik problem denildi

Kalmis yurtdisindayim eger burda olmasa yazin trde denicem … bahceci klinikde calisior bu

Kalmis yurtdisindayim eger burda olmasa yazin trde denicem … bahceci klinikde calisior bu dr
Ben kendisinde tedavi oldum hiç memnun kalmadım teşekkür ederim

Merhaba ben Dr tavsiyesi degil ama kullandım vitaminlerin cok faydasını gördüm drmfk takviye paketi kullanmanızı tavsiye ederim kanser oldum son evre yendim şükür ama amh 001di 3kere yumurta toplama yaptırdım bos kalitesiz cıktı yumurtam dr benim için artık olmaz dedi mfk vitamin takviyesi ni aldım kullandım ve 4 cüde yumurtam dolu cıktı döllendi embiriyo oldu ben 1 aylık daha aldım busefer 3 yumurtam oldu 5ci toplamada 1tane daha döllendi embiriyo oldu dondurduk umudumun bitti yerde suan 2tane donuk embiriyom var.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…