Tüp bebek tedavi sırasında antibiyotik kullanımı!(?)

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.719
Sevgili arkadaşlar merhaba ,

Konuyu buraya açıyorum , çünkü cevap verilme oranı burada çok daha fazla , inşallah konum taşınmaz :/ gerçi buda benim derdim olmuş oluyor bir yerde ...

2 gündür çok hastayım 38 derece ateş , boğazım aşırı yanıyor, ağzım burnum tıkalı , kulaklarım duymuyor... resmen bu havada nasıl üşüttüm ben bilmiyorum.
Fakat bir yandan tüp bebek tedavisi görüyorum , lucrin iğne ile başladım , ve yan etkilerinde faranjit vb. Durumlar okudum . Daha önceden bu ilacı kullanıp , böyle bir durum yaşayan var mı?
Eğer lucrin’den dolayı ise birşey yapmama gerek var mı ?

Eğer gerçekten üşüttüysem ;
tüp bebek tedavisi sırasında hastalanıp , antibiyotik kullanan var mı ? Antibiyotik , bu tedaviye bir zarar verir mi ?

Not ; doktoruma soramadım çünkü ülke dışındaydım, maalesef telefon ile de ulaşamadım. Yarın sabah ilk iş soracağım,
Buraya yazmak istedim ; en azından içimi rahatlatmak, böyle bir durum yaşayan var mı diye sormak istedim ...

Lütfen bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarımın yardımını rica ediyorum

Merhaba size iyi niyetle bir şey söylemek istiyorum. Eğer tüp bebek tedavisi vücudunuza zarar veriyorsa uğraşmayın,evlat edinin. Annelik kan bağıyla ilgili bir durum değil neticede. Saygılar.

berlin8982 merhaba..
Öncelikle çok geçmiş olsun
Ben de tüp bebek tedavisi gördüm ama kullandığınız iğneyi bilemiyorum. Antibiyotiklik durumum da olmadı. Size antibiyotiği veren doktora tedavi gördüğünüzden bahsettiniz mi?
Kesinlikle bir şekilde tüp bebek doktorunuza ulaşın ve durumunuzu anlatın bence..

Dr unuzu ulaşana kadar ilaç kullanmayın. Bitkisel rahatlatıcı bişeyler deneyin onun yerine . Bal limon,ihlamur gibi . Geçmiş olsun .

6 tüp bebek yapmiş biri olarak lucrinin yasattigi etkileri en iyi ben anlarim heralde..
Bildigim kadariyla transferden önce sorun olmaz. hatta transferden önce iyileşseniz daha iyi olur ..yinede doktorunuza bilgi verin o belki hamilelerin gerektiginde kullandigi antibiyotik cesitlerinden verebilir
Gecmiş olsun insalahh hemen kavusursun bebegine..rabbim kimseye aratmasin evlat.isteyen herkese versin

Bende tüp bebek tedavisi sırasında antibiyotik kullanmıştım mantar için hatta dr um özellikle transfer öncesi kullandırdı mantar ortadan kalksın diye. Bir şey daha opu işlemi yani yumurta toplama sonrası zaten antibiyotik kullandırıyorlar. Siz yinede sorun dr a ama bence bir zararı olmaz

Doktorunuza danışmak en iyisi

Zira bana doktor antibiyotik yazmıştı yumurtaları topladıktan sonra

Canim ben de tup bebek tedavisi görüyordum sanirsam transferimin 6 gunu de atesim cikti doktorumu aradim bana parol kulanmamda bi sakinca olmadigini söyledi tabi bende o gün kulandim ve çok şükür pozitifide gördüm ama sana tavsiyem kardesim transfere kadar atesin düşmese mutlaka doktorunla konus çünkü embriyo icin ateş iyi degil diye biliyom rabbim sifa versin

Cevap veren bütün arkadaslarima çok teşekkür ederim . Bugün daha iyiyim . Ateşim düştü. Ama bu lucrin beni gerçekten etkiliyor.menapozda gibiyim her yerim alev alev , içim sıkılıyor:/ umarım emeklerimiz boşa gitmez

Lucrini keseli bir hafta falan oldu. Klimasiz yerde yatamiyodum alev aliyodu vucudum. Ama sizinki gbi disa vuran bi ates yasamadim. Eskiden transferim ishal oldum antibiyotik kullanmak zorundaydim diye ertelenmisti ama doktorunuz size ne onerir bilemem

Aynen bende de öyle , menapoza girmiş gibiyim (yanı annemden vs. Duyduğum kadarıyla , menapozda olan kadınlar böyle olurmuş) çok fenayım ya sinir sistemim de çökmüş durumda . Bilmiyorum bir tek bana mı böyle :/

Ben de diyorum neden benim heryerimden alev çıkıyor sanki bir de sinir stres demek lucrin den miş boğazlarım da şişti benim de canım ama bal tarçın karışımı ıhlamur nane limonla atlattım çok şükür transfere kadar iyileşmeni öneririm ilaç kullanma bitkiler çok iyi geliyor bir de limonlu sarımsaklı paça çorbası yaptım ben onu içtim gribe çevirmeden geçti çok şükür dene bence bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…