• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavi İçin Dua Önerileriniz

Veaskgittibizden

Çok Şükür , Bin Şükür ❣️
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
945
559
23
33
Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim bugün yumurtalar toplandı. Şuan yumurta ve spermler döllenecek ama süreç nasıl gidiyo öyle çok merak ediyorum ki. Şu 3-4 gün çok önemli benim için. Dua okumak istiyorum varmı dua önerileriniz neler okuyabiliriö ?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Benim bugün yumurtalar toplandı. Şuan yumurta ve spermler döllenecek ama süreç nasıl gidiyo öyle çok merak ediyorum ki. Şu 3-4 gün çok önemli benim için. Dua okumak istiyorum varmı dua önerileriniz neler okuyabiliriö ?
Bir gün içinde 333 adet ayetel kursi okumuştum yumurtalarım toplandığında.. tevekkül önemli olmazsada hayırlısı budur bir daha deneyeceğim üzülmeyecegım diye cok inandırmıştım kendimi. O denemem tuttu.

Bir gün içinde 333 adet ayetel kursi okumuştum yumurtalarım toplandığında.. tevekkül önemli olmazsada hayırlısı budur bir daha deneyeceğim üzülmeyecegım diye cok inandırmıştım kendimi. O denemem tuttu.

Bizde daima en başından hayırlısı deyip çıktık bu yola...
Rabbimden hep hayırlısını istedik bu 5 yıl boyunca... Yinede aynını istiyoruz canım. Allah razı olsun canım okuyacağım bende...

Back