Tüp bebek tecrübemi anlatmak istiyorum merak edenlere faydalı olabileceğini düşündüm paylaşmak istedim

Bebeğinizi saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş belirti oldumu hiç

Bebeğinizi saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş belirti oldumu hiç
Amin inşallah , çok teşekkür ederim.
Belirti olarak sevdiğim bişilerden tiksindim, koku hassasiyetim oldu ama ben hamile olduğumu hiç düşünmediğim için bunları dikkate almadım. Bir de 2 gün adet olup 1 hafta ila 10 gün ara olup yeniden adet oluyordum,bunlar da kahverengi lekelenmeler şeklinde idi ama ben bunu da sıcaklardan dolayı adet düzensizliğine bağladım.

Çok geçmiş olsun bebeklerinizi kaçıncı haftada kaybettiniz çok zor süreçler Allah tez zamanda hepimizin kucağını doldursun işallah

Tedavinizi nerde oldunuz acaba?

Siz nerde tedavi olmustunuz?

Ben de Tavmerganda 2 kere denedim, AMH 0.4, ilkinde 7 toplandı sadece 2 si döllendi ve transfere uygun olmadı, sonrasında egzozom önerdiler ve 2,5 ay sonra ikincisinde muayenede 5 yumurta gördü ilaçlardan sonra sadece 2si büyümüş dedi, OPU gününde sadece 1 tane toplayabildi, toplamda 8 yumurta toplandı ama 0 embriyo, hiç biri transfere uygun değil, şimdi ne olacak bilmiyorum. Sizler de Tavmergende bu tarz sorunlar yaşadınız mı? Bu arada tüplerimde sıvı gördü, embriyo oluşsa bile önce tüplerdeki sıvıların alınması için ameliyat olman gerek dedi. Siz hangi doktor ile ilerlediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…