Bir defa deneyimlesem belki sonraki süreçlerde korkum olmaz ama inanın çok stres yapıyorum umarım dediğiniz gibi hafif geçer. Peki işlem ortalama kaç dk sürüyorAslında en keyifli yani anestezi almak uyanınca çok derin bir uykudan uyanmış gibi hissediyorsunuzbence dirençli olmalısınız çünkü daha çok şeyle karsilacaksaniz bu süreçte
Hangi işlemden bahsediyorsunuz tam olarak? Yumurta toplama işlemi anestezili yapılıyor 15 20 dakikalık işlem uyandiginizda hafif karın ağrınız oluyor oda ağrı kesici iğne yapıldığı için uyandıktan yarım saat 1 saat sonra ağrınız tamamen geçiyor bi kaç saat sonra hemşireler size yemek getiriyor hafif atistirmalik olarak. Transfer işleminde anestezi yok ama kendinizi rahat hissetmezsiniz doktorunuzla konuşup anestezi isteyebilirsiniz. Rahim filmi cekinmistim ve anesteziye ihtiyaç duymadım anestezisiz çekindimBir defa deneyimlesem belki sonraki süreçlerde korkum olmaz ama inanın çok stres yapıyorum umarım dediğiniz gibi hafif geçer. Peki işlem ortalama kaç dk sürüyor
Kısa protokol ve uzun protokol olarak 2 tedavi şekli var kısa protokolde bütün işlemler 15 20 günde bitiyor adetin 2.günü başlayinca. Uzun protokolde 2 ayı buluyor oda senin ultrason goruntune ve kan sonuçlarına göre belirleniyor
Anladım ayaklarımı bağlamışlardı diye hatırlıyorum kollarmı bağlamamışlardı. Düşünmemeye çalış inan en kolay kısmı uyandığında bitmiş olacak her şeyAslında tam olarak sebebini bilmiyorum kasıtlı olarak bayıltılma korkusu sanırım değişik bir korku.. Bir de bir sorum olacak kollarımızı bağlayacaklar mı? Eşim varikosel ameliyatı olduğundan kollarını da bağlamışlardı müdahale olmaması için sanırım
Şuan sonuca ulaşamadım temmuz ayında transfer olacağım sürecim tamamlandi ama transferim temmuzda gerçekleşecekAnladım, siz süreci tecrübe ettiniz sanırım sonucu olumlu mu oldu?
Anladim ben sizi. Siz her anlamda kontrolu kaybetme korkusu yasiyorsunuz. Yani elinizde olmadan uyutulmak, elleriniz ya da ayaklarinizin baglanmasi vs vsAslında tam olarak sebebini bilmiyorum kasıtlı olarak bayıltılma korkusu sanırım değişik bir korku.. Bir de bir sorum olacak kollarımızı bağlayacaklar mı? Eşim varikosel ameliyatı olduğundan kollarını da bağlamışlardı müdahale olmaması için sanırım
Anladim ben sizi. Siz her anlamda kontrolu kaybetme korkusu yasiyorsunuz. Yani elinizde olmadan uyutulmak, elleriniz ya da ayaklarinizin baglanmasi vs
İşte tam doğru durumu söylediniz. İnanın rahim filmini anestezi olmadan çektirmiş olmanız daha ağrılı acılı işlem. İnanın hiç hissetmeyeceksiniz. Bende çok korkuyordum. Tamda yazılanlar gibi oluyor hiç bir şey hatırlamıyorsunuz ve en tatlı uykunuzu almış olarak uyanıyorsunuz. Birde sonunda bir sürü embriyonuz olursa keyfinize diyecek olmazBen rahim filmini dahi anestezi almadan çektirdim maalesef
İşte tam doğru durumu söylediniz. İnanın rahim filmini anestezi olmadan çektirmiş olmanız daha ağrılı acılı işlem. İnanın hiç hissetmeyeceksiniz. Bende çok korkuyordum. Tamda yazılanlar gibi oluyor hiç bir şey hatırlamıyorsunuz ve en tatlı uykunuzu almış olarak uyanıyorsunuz. Birde sonunda bir sürü embriyonuz olursa keyfinize diyecek olmazcanı gönülden bol şans diliyorum
Korkmayın yüreğinizi ferah tutun bir kere yaptırırsanız sonrasında bu ne kadar kolaymış diyeceksiniz eminim
Terapi alin. Bu olay ozelinde dusunmeyin, kontrol edemmediginiz her sey travmaya sevep olacak sizde zamanlaKesinlikle bu şekilde hissediyorum tam olarak bu
Terapi alin. Bu olay ozelinde dusunmeyin, kontrol edemmediginiz her sey travmaya sevep olacak sizde zamanla