Kotu bir haberim var: anestezi, tup bebek tedavisi, hamilelik ve dogum surecinin tamaminin yaninda devede sadece kulak kalirKıymetli anne adaylarım hepinize merhabalar,gruba yeni üye oldum biz de eşimle 1 yıldır korunmuyoruz değerlerimiz normal ama artık tüp bebek sürecine girmek istiyoruz fakat çok büyük bir sorunumuz var anestezi korkum çok fazla. Bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz şimdiden çok teşekkürler
İşin bir de bu tarafı var tabiKotu bir haberim var: anestezi, tup bebek tedavisi, hamilelik ve dogum surecinin tamaminin yaninda devede sadece kulak kalir
Kıymetli anne adaylarım hepinize merhabalar,gruba yeni üye oldum biz de eşimle 1 yıldır korunmuyoruz değerlerimiz normal ama artık tüp bebek sürecine girmek istiyoruz fakat çok büyük bir sorunumuz var anestezi korkum çok fazla. Bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz şimdiden çok teşekkürler
Di mi ama? Anne olmak istiyorum ama icimden bi sey cikmasin demek gibi bir sey buİşin bir de bu tarafı var tabi
KesinlikleKotu bir haberim var: anestezi, tup bebek tedavisi, hamilelik ve dogum surecinin tamaminin yaninda devede sadece kulak kalir
Ayy keşke öyle bir şey olsa ben hala erkeklerin de yapabileceğine en azından taşıyabileceğine inanmak istiyorum meselaDi mi ama? Anne olmak istiyorum ama icinden bi sey cikmasin demek gibi bir sey bu
En eglenceli ve dinlendirici kisim anestezi zatenKesinliklehatta bence en korkulmayacak şey anestezi
Tasimakta sorun yok, ben tasimada rahat sayilirdim kismen ama dogurmak benim isim degilmis, keske onu kocam yapsaymis meselaAyy keşke öyle bir şey olsa ben hala erkeklerin de yapabileceğine en azından taşıyabileceğine inanmak istiyorum mesela
Ama kafası nasıl güzel uyanınca değil mi böyle hafif sarhoşKesinliklehatta bence en korkulmayacak şey anestezi
Ay ben hiç öyle olmadım yaa şimdiye kadar çeşitli ameliyatlar dahil ağır anesteziler de aldım ama ne saçmaladım ne sarhoş gibi oldum çok isterdim o kafayı yaşamak zınk diye uyandım hepAma kafası nasıl güzel uyanınca değil mi böyle hafif sarhoş
Anestezisiz olmasından daha çok korkmalısın aslında
Ama ben hicbir konuda boyle hem bilimsel hem de kullanici deneyimli yorumu ayni anda gormedim hayatimdaAma kafası nasıl güzel uyanınca değil mi böyle hafif sarhoş
Hahaha çok güzel valla böyle ben hep uyandığımda o kafada uyandımAy ben hiç öyle olmadım yaa şimdiye kadar çeşitli ameliyatlar dahil ağır anesteziler de aldım ama ne saçmaladım ne sarhoş gibi oldum çok isterdim o kafayı yaşamak zınk diye uyandım hepyanımdaki kadın baya baya baya sarhoş gibiydi ama inanılmaz saçmaladı sadece onunla eğlenebildim ben keşke anestezi ayağına görümceme giydirseydim biraz demedim değil ahdhjdjd
Ama ben hicbir konuda boyle hem bilimsel hem de kullanici deneyimli yorumu ayni anda gormedim hayatimda
Ceyizim icin aldim diyen trendyolcular, gelin de azcik yorum yapmayi ogrenin ahsvskzbs
Bak ben de endoskopiden korkarım hiç yaşamadım ama adı bile korkutucu geliyoHahaha çok güzel valla böyle ben hep uyandığımda o kafada uyandımAma en iyisi endoskopiden sonrakiydi
Gece gece ne güldüm yaAma ben hicbir konuda boyle hem bilimsel hem de kullanici deneyimli yorumu ayni anda gormedim hayatimda
Ceyizim icin aldim diyen trendyolcular, gelin de azcik yorum yapmayi ogrenin ahsvskzbs
Umarım yaptırmak zorunda kalmazsın hiç ama korkma uyandığında bitmiş oluyor sonrası kıyak bir kafaBak ben de endoskopiden korkarım hiç yaşamadım ama adı bile korkutucu geliyoben bekarken bi kez beni kimse aramadı mı diye ağlamaklı olmuştum babam ben gidiyorum dedi shdhdjjf herhalde bu kız saçmalayacak tüm özel hayatını dökecek mi diye düşündü naptı adam halbuki ayıktım acık duygusallaşmıştım ahdjfkfk
Bu yorumlardan sonra konu sahibinde daha da anestezi korkusu kalirsa hipnoz falan denesinPubmed, Google akademi işine baksın. Kk onlara bin basar hshdhdhd
Bu yorumlardan sonra konu sahibinde daha da anestezi korkusu kalirsa hiptoz falan denesin
Hepimiz odedigimiz internetin hakkini verdik bugun yine