Sen iyisini yaptinAttığım mesajda da dile getirdim bazı üyeler profillerinde Tüp Bebek seçeneğini işaretlememiş ve bu sebeple herkese mesaj attım. Sonunda da konu ile alakanız yok ise anlayışınız için teşekkür ederim dedim. Buna rağmen yaklaşık 40-50 üye bu tür mesajları almaktan rahatsız olduklarını ve üyeliklerini kapatmak istediklerini ifade etti. Fakat üyelik iptalinde ve bunu dile getirmede biraz üsluplu olunsa çok mutlu olurdum. Mail ile gelen bu tür yorumlara üzüldüm ve üzüntümü de burada paylaşmak istedim.
fsh yüksekliği seçeneği önemliydi, teşekkürler ilave içinKazen , anketi şimdi oylayabildim
aaa bu arada giden gider, kalan sağlar bizimdir, her yerde var o cinslerden, boşver, üzüldüğüne değmez
onlardan çok var ortalıkta, hepimize geliyor o tarz mailler, topiklerde yazışmalarda bile neler çıkıyor karşımıza, ne hakaretlere uğruyoruz durduk yerde... boşvermek gerek...gitmeleri değil e-postalarda ki üslup üzdü ...
Merhaba kazen, ben ankete katıldım ama benim bir işlem daha yapılacak tüplerim tekrarbkontrol edilecek ve işlem esnasında açılmaya çalışılacak , tüp bebek olayı bu işleme bağlı çünkü . Umarım ankete katılmış olmam sorun degildir .Seçenekleri yeniden inceler misiniz ? Seçenekler tam olduğunda doktorlar adına açacağım ...
önce cevapları tam oturtalım ...
Bizde de morfoloji bozukluğu çıktı 3 kez hamile kalıp kaybettim hiçbir dr morfolojiye baktirmadi aşılama denenirken yapılan testte farkettim ki dusuklerin sebebi de morfoloji bozukluğu olabilirmiş hala inanamıyorum 5 senedir deneme tahtasına döndü vücudum bir doktor da çıkıp morfoloji bozuk olursa düşük ihtimali artar demedi kadınlar kulübünde dolanirken morfoloji topilerinde çok yoğun düşük vakaları görünce farkettim, ne yazık ki doktorlar sperm saglikliysa döllenme olur diye tutturmuş ama kazın ayağı oyle degil keşke biraz daha açık görüşlü olabilseler, şimdiye kadar 3 tüp bebek parası harcadık daha da gel git aşılama virt zırt diyolardi ben kesfetmeseydim. İnşallah yaza tüp bebek yaptıracağız yarın da kaan aydosta randevumuz var erkek infertilite uzmanı ,hayırlı sonuclar olsun isteyen herkese rabbim nasip etsinmerhaba, benim eşimde de morfolojik bozukluk ve sperm hızında sorun var. iki defa kayıp yaşadık bu nedenle doktorlar bana da tüp bebek yapmamı söylüyor ancak ücreti çok yüksek olduğu için şimdilik yapamıyoruz.
Merhaba kazen, ben ankete katıldım ama benim bir işlem daha yapılacak tüplerim tekrarbkontrol edilecek ve işlem esnasında açılmaya çalışılacak , tüp bebek olayı bu işleme bağlı çünkü . Umarım ankete katılmış olmam sorun degildir .
Neden edilemez? Hasta bunu yapmayı kabul ettikten sonra?donasyon bir üreme yöntemi olarak kabul edilemez !!! DONASYON kabul edebilecek bir aile evlat edinme yoluna gitmeli!
Aslında amaç bu zaten yani hangi dr da hangi probleminiz oldugu halde pozitifi yakaladınız. Yani kimi dr tüpler de iyidir kimi dr amh rezervi az bir hastada doğru tespitler yapıyordur. Yani dr ların ne tip hastalarda daha başarılı oldugunu görürsek hastalar olarak o dr a yönlenirizAslinda tup bebekle bebegi olmus ama suan tedavide olmayanlarda yazsa ne iyi olur doktor secimi icin bilgi alirdik
Ahh şu kafa dalındaki burunlarimizAttığım mesajda da dile getirdim bazı üyeler profillerinde Tüp Bebek seçeneğini işaretlememiş ve bu sebeple herkese mesaj attım. Sonunda da konu ile alakanız yok ise anlayışınız için teşekkür ederim dedim. Buna rağmen yaklaşık 40-50 üye bu tür mesajları almaktan rahatsız olduklarını ve üyeliklerini kapatmak istediklerini ifade etti. Fakat üyelik iptalinde ve bunu dile getirmede biraz üsluplu olunsa çok mutlu olurdum. Mail ile gelen bu tür yorumlara üzüldüm ve üzüntümü de burada paylaşmak istedim.
Yaaa ne güzel Allah bağışlasın evlatlarınızı. Tüp bebeğe neden başvurdunuz? Bu süreç ile ilgili önerileriniz var mı?Güzel bir başlık olmuş, iki tüp bebek tedavisi ile 1+2 çocuk sahibiyim. Bildiğim hususlarla ilgili yardımcı olmak isterim...
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Ciddi derecede eş sorunsalı yaşıyorduk morfoloji, çevresel faktörlerden etkilenen sperm ve hız problemimiz vardı, stresten uzak durmanız en çok dikkat etmeniz gereken bir konu. Rabbim size ve isteyen herkese o eşsiz mutluluğu nasip etsin. SevgilerYaaa ne güzel Allah bağışlasın evlatlarınızı. Tüp bebeğe neden başvurdunuz? Bu süreç ile ilgili önerileriniz var mı?
Aynen bizde de morfoloji problemi var. Umarım bizim de ikiz ikiz olur.Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Ciddi derecede eş sorunsalı yaşıyorduk morfoloji, çevresel faktörlerden etkilenen sperm ve hız problemimiz vardı, stresten uzak durmanız en çok dikkat etmeniz gereken bir konu. Rabbim size ve isteyen herkese o eşsiz mutluluğu nasip etsin. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?