- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
Hangilerini kullandınız acaba?Bizde erkek kaynaklı sorun vardı, bitkisel ilaçlar kullandık, sanırım onlar işe yaradı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangilerini kullandınız acaba?Bizde erkek kaynaklı sorun vardı, bitkisel ilaçlar kullandık, sanırım onlar işe yaradı
lütfen erkek kısırlığında genetik azospermi ekleyiniz kliniferter ve y delesyonMerhaba,
Doktorların uzmanlıklarını ayırmak, bunlara istatiksel yaklaşmak haddimize değil. Fakat geçen hafta üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerde böyle bir eksiklikten bahsedildi. Amacımız hangi doktora gidip hangi tanı kondu ve başarıya ulaşıldı mı bu gibi verileri toplamak.
Not :
- Anket cevaplarında MAX. 4 seçeneği seçebilirsiniz,
- Eksik seçenek var ise lütfen bana (buradan) iletin.
- Şimdilik genel anket seçenekler belli olunca doktor doktor ayıracağız....
Peki bu ankete neden gerek duyduk ?
Bir sonraki aşamada X doktora ve hangi tanı ile gidiyorsanız ona göre kırılım yapacağız. Bu sayede yine örnek üzerinden gideyim Engin Oral anketi açtık diyelim onun anketinde İleri Yaş faktörü ankette önde gidiyorsa evet Engin Oral ileri yaş faktöründe daha iyi sonuçlar almış diyebileceğiz.
Sevgili kazen, ben bu sorunlara ek olarak yaşadığım hidrosalpinks i de ekleyebileceğinizi düşünüyorum. Hidrosalpinks teşhisi ile tubal blokaj sonrası tüp bebek ile karşı karşıya kaldım.Merhaba,
Doktorların uzmanlıklarını ayırmak, bunlara istatiksel yaklaşmak haddimize değil. Fakat geçen hafta üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerde böyle bir eksiklikten bahsedildi. Amacımız hangi doktora gidip hangi tanı kondu ve başarıya ulaşıldı mı bu gibi verileri toplamak.
Not :
Bir sonraki aşamada X doktora ve hangi tanı ile gidiyorsanız ona göre kırılım yapacağız. Bu sayede yine örnek üzerinden gideyim Engin Oral anketi açtık diyelim onun anketinde İleri Yaş faktörü ankette önde gidiyorsa evet Engin Oral ileri yaş faktöründe daha iyi sonuçlar almış diyebileceğiz.
Eşim arginin hapı ve elevit kullandı, 3 ay süre, araştırdık kendimizce bulduk. bunların faydalı olabileceğini düşündük. Hatta bu aralar ikinci çocuk düşündüğümüz için yine başladı ilaç kullanmaya. Umarım isteyen herkesin en kısa zamanda bebekleri olur...Hangilerini kullandınız acaba?
eşiniz solgarın l arginine mi kullandıEşim arginin hapı ve elevit kullandı, 3 ay süre, araştırdık kendimizce bulduk. bunların faydalı olabileceğini düşündük. Hatta bu aralar ikinci çocuk düşündüğümüz için yine başladı ilaç kullanmaya. Umarım isteyen herkesin en kısa zamanda bebekleri olur...
Engin beye gıttım olmaz dedı paranı cope atırsın dedı ve yapmadıMerhaba,
Not :
engin bey harika bir adam zaten cerrahpaşayı 3.lük ile bitirmiş kardeşim ilk denemede hamile kaldı tüp bebek ile kısmet olursa bende ona gidicem marttaEngin beye gıttım olmaz dedı paranı cope atırsın dedı ve yapmadı
Evet fsh yüksekliği düzeltilebiliyormuş üstelik. Endokrinle görüşmek daha faydalı olur bence. Preoveryan yetmezliktede fsh yükseliyor.