- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.424
-
- Konu Sahibi lor-kurabiyesi
Rapor çıkartık özelde sıfırdan başladım operasyon geçirmem gerek rahimde yapışıklık ve t şekli gözüktü hsg de Dr anestezili olacak dedi evraklar verdi onunla uğraşıyorumNe aşamadasın şimdi? Ben zaten duramam test sonucu geldiği gibi ilk size söylerim zaten eşime söylememem gerekiyor akşama kadar çatlarım
Kolay gelsin inşallah hemenn sorunsuz hallolurrRapor çıkartık özelde sıfırdan başladım operasyon geçirmem gerek rahimde yapışıklık ve t şekli gözüktü hsg de Dr anestezili olacak dedi evraklar verdi onunla uğraşıyorum
Allahim nasip etsin size de inşallahSizin adınıza çok sevindim ama önce bekleyin hayırlı haber alın ona göre hareket edin büyük hayaller çabuk yıkıcı oluyor (Allah korusun)... Sonrası siz nasıl gönlünüze uygun görürseniz yaparsınız ben 8 senelik evliyim ve hiç çocuk sahibi olamadım 2 tüp bebeğe rağmen... Ben olsaydım hayırlı sonucu alır akşamı bekler eşim geldiğimde yanına oturur elini karnıma koyar sadece gözlerinin içine bakardım....Yazarken bile çok duygulandım yaşaması ne büyük bir mucize olur
Kolay gelsin inşallah hemenn sorunsuz hallolurr
Allahim nasip etsin size de inşallah
Merhaba son durumunuz nedir acaba gelişme varmıB hcg değerim 6 geldi. Dr %90 ihtimalle sağlıksız gebelik olur dedi. 2 gün sonra test vercem yine.
Merhaba bugün kan verdim sonucunu bekliyorum daha belli değil. Benim ümidim yok ama bakalım ne olacak allahın mucizeleri olmayanı oldururMerhaba son durumunuz nedir acaba gelişme varmı
Hayırlısı olsun canımMerhaba bugün kan verdim sonucunu bekliyorum daha belli değil. Benim ümidim yok ama bakalım ne olacak allahın mucizeleri olmayanı oldurur
Kan değerini merak etmiştim kuzum hayırlısı olsun bugün genç bir anne gördüm 30 yaşlarında ama çocuğu down sendromlu Allahım o kadına nasıl üzüldüm dedim Allahım ne olur zoruna gitmesin bazen isyan ediyorum herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin istiyen herkese benim bir arkadaşım 4 düşük yaptı 1 tanesi de 6 aylıktı karnında ölü doğum yaptırdılar ölüsünü kucağına verdiler toprağa verdi okadar çok kötü durumlar varki rabbim kimseye yaşatmasın geciktiriyorsa vardır bir bildiğiSüprizi soruyorsanız yapamadım tabi ki
Evet o yüzden allaha hayırlısı olsun diye dua etcez. 2 ye düşmüş değer kısmet bi dahakine artıkKan değerini merak etmiştim kuzum hayırlısı olsun bugün genç bir anne gördüm 30 yaşlarında ama çocuğu down sendromlu Allahım o kadına nasıl üzüldüm dedim Allahım ne olur zoruna gitmesin bazen isyan ediyorum herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin istiyen herkese benim bir arkadaşım 4 düşük yaptı 1 tanesi de 6 aylıktı karnında ölü doğum yaptırdılar ölüsünü kucağına verdiler toprağa verdi okadar çok kötü durumlar varki rabbim kimseye yaşatmasın geciktiriyorsa vardır bir bildiği
Anladım canım napalım nasip bende bekliyorum tedavi görüyorum senin gibi 4 cü yıla gircezEvet o yüzden allaha hayırlısı olsun diye dua etcez. 2 ye düşmüş değer kısmet bi dahakine artık
Hadi bakalım bir dahaki transferde ikimizin de bebişi sağlıkla tutunacak ben inanıyorum.Anladım canım napalım nasip bende bekliyorum tedavi görüyorum senin gibi 4 cü yıla gircez
Dr a bir söyleyeyim bunlar ne ben tam bilmiyorumBir dahaki transfere embriyo glue ve rahim içi prpyi deneme imkanınız olursa deneyin inşallah olur Rabbim sağlıkla nasip etsin
Prp rahim içini onarıyor embriyo glue de embriyonun rahime daha iyi tutunmasını sağlıyor benim ilk iki transfer tutmadı bunlar yapılınca tuttuDr a bir söyleyeyim bunlar ne ben tam bilmiyorum