Tüp bebek sürecinde hamilelik haberi süprizi

Ne aşamadasın şimdi? Ben zaten duramam test sonucu geldiği gibi ilk size söylerim zaten eşime söylememem gerekiyor akşama kadar çatlarım🤓🤣🤣🤣
Rapor çıkartık özelde sıfırdan başladım operasyon geçirmem gerek rahimde yapışıklık ve t şekli gözüktü hsg de Dr anestezili olacak dedi evraklar verdi onunla uğraşıyorum

Sizin adınıza çok sevindim ama önce bekleyin hayırlı haber alın ona göre hareket edin büyük hayaller çabuk yıkıcı oluyor (Allah korusun)... Sonrası siz nasıl gönlünüze uygun görürseniz yaparsınız ben 8 senelik evliyim ve hiç çocuk sahibi olamadım 2 tüp bebeğe rağmen... Ben olsaydım hayırlı sonucu alır akşamı bekler eşim geldiğimde yanına oturur elini karnıma koyar sadece gözlerinin içine bakardım....🥺🥺🥺🥺 Yazarken bile çok duygulandım yaşaması ne büyük bir mucize olur🌹🌹🌹
Allahim nasip etsin size de inşallah 🙏🩷

Süprizi soruyorsanız yapamadım tabi ki😅
Kan değerini merak etmiştim kuzum hayırlısı olsun bugün genç bir anne gördüm 30 yaşlarında ama çocuğu down sendromlu Allahım o kadına nasıl üzüldüm dedim Allahım ne olur zoruna gitmesin bazen isyan ediyorum herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin istiyen herkese benim bir arkadaşım 4 düşük yaptı 1 tanesi de 6 aylıktı karnında ölü doğum yaptırdılar ölüsünü kucağına verdiler toprağa verdi okadar çok kötü durumlar varki rabbim kimseye yaşatmasın geciktiriyorsa vardır bir bildiği🙏🏼🥹

Kan değerini merak etmiştim kuzum hayırlısı olsun bugün genç bir anne gördüm 30 yaşlarında ama çocuğu down sendromlu Allahım o kadına nasıl üzüldüm dedim Allahım ne olur zoruna gitmesin bazen isyan ediyorum herşeyin hayırlısı rabbim sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlat versin istiyen herkese benim bir arkadaşım 4 düşük yaptı 1 tanesi de 6 aylıktı karnında ölü doğum yaptırdılar ölüsünü kucağına verdiler toprağa verdi okadar çok kötü durumlar varki rabbim kimseye yaşatmasın geciktiriyorsa vardır bir bildiği🙏🏼🥹
Evet o yüzden allaha hayırlısı olsun diye dua etcez. 2 ye düşmüş değer kısmet bi dahakine artık

X