Tüp bebek sürecim

Eveet yaklaşık 9 aydan sonra sanırm yine kendimi hazır hissetmeye başladım bakalım bu defa beni neler bekliyor olacak. Oysaki kendimi bidaha bu sürece sokmayı hiç düşünmüyordum. Hayat işte. Şiödi de ankara da yeni bir dr arıyorum önerilerinize açığım

Yeniden hoşgeldin o zaman senden sonra bende ilk deneyimi yapıp negatif aldım şimdi ikinci için ilaçlara başladım hatta bu hafta ikinci transfer günüm belli olacak bol şanslar

Yaaa umarım güzel sonuçlarda buluşuruz 39 yaşındayım ve gerçekten zaman daralıyor artık. Bu arad hangi şehirdesin ankaradaysan nerede başladın tedaviye? Son olarak da bu yıl fiyatlar nasıl olmuş onu da çok merak ediyorum açıkçası geçen sene 20 k ya yakın gitmişti çünkü..

Ankara Bahçecide Berfu hocada tedavi oldum. 22 martta transferim gerçekleşti beklerken ellerimi tutmasını unutamıyorum işine oldukça hakim yumuşak sesiyle sizi rahatlatıyor. Yine de siz araştırmalarınızı yapıp içinize sinen yerde başlayın çünkü ben de ilk tedavimde tanıştım kendisiyle başka bir kurum doktor geçmişim yok

Teşekkürler umarım güzel sonucu alır bizimle de paylaşırsınız. Merakla bekliyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…