Tüp bebek sürecim 2023 neler neler yaptık ??

Ne yaptınız canım nasıl gidiyor?

Merhaba, femara ilkten tepki vermedi glifor verdi doktor onu kullanınca atak yaptı 2 tane yumurta ve pcos olan tarafımdan atak yaptı hiç beklemiyordum umutsuz gitmiştim atak yapınca bir gün sonra tekrar gel dedi gittim 15.5 18 olmak üzere 2 yumurtam vardı ertesi gğn ovritelle verdi saat 11 de vurul dedi 2 gün ilişki verdi biz ilk gün değerlendiremedik ama ertesi gün gece ve gündüz olmak üzre 2 kez denedik bakalım hayırlısı olsun hakkımızda şuan iğnenin 6.gğnğ adet olacak gibi karnım ağrıyor

Ay hadi hayırlısı olsun hakkında canım inşallah olmuştur

Çok aşırı derecede karnım ağrıyo gaz sıkışmam var sarı akıntım var karnıma kramp giriyo ishalde var ama o glifordan noluyo yav

Tüp bebek süreci nasıl oluyor anlatır misiniz ücret vs verdiniz mi bnmde 1.5 senedir olmuyor hersey güzel hormon vs düzenli adettim vs güzel eşimde sorun yok bnde de ama olmadı

Tüp bebek süreci nasıl oluyor anlatır misiniz ücret vs verdiniz mi bnmde 1.5 senedir olmuyor hersey güzel hormon vs düzenli adettim vs güzel eşimde sorun yok bnde de ama olmadı
Ben de tedavi görüyorum hatt 2.denememi oldum kısa süre önce
bir sorunuz varsa ben de cevaplayabilirim

Normalde adetim 6 gün sürer 4 gününden itibaren bitmeye başlar Ocak 1 de regl oldum böyle ciğer tarzında parçalar geldi ve adetim 8 gün oldu az az şekilde suan da sağ kaşığım agriyor sola böyle hafif hafif vuruyor ağrısıni akıntm sarı böyle kremsi
2 ay önce mantar enfeksiyonu vardı koku coktu şimdi koku yok enfeksiyon yok ilaçla tedavi oldum

Doktora git içine sinmezse gene bi görün adet çok değişken ya benim de değişti hep. Aklına takılan varsa doktor muayenesine git bi rahatlarsın

Normalde adetim 6 gün sürer 4 gününden itibaren bitmeye başlar Ocak 1 de regl oldum böyle ciğer tarzında parçalar geldi ve adetim 8 gün oldu az az şekilde suan da sağ kaşığım agriyor sola böyle hafif hafif vuruyor ağrısıni akıntm sarı böyle kremsi
2 ay önce mantar enfeksiyonu vardı koku coktu şimdi koku yok enfeksiyon yok ilaçla
Sen rahim filmi çekildin mi amh vs hormon değerlerine bakıldı mı?
Hormonlarım değerlerim iyi sorun yok rahim filmi çekinmedim ama alttan muane oldummm

Naçizane tavsiyem rahim filmi de çekilmelisin zaten doktor onu istiyor ben tüp bebek için görüşmeye gittiğimde benden istemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…