Tüp bebek sürecim 2023 neler neler yaptık ??

Bende pkos var 48 tane toplandı benimde ağrım gercekten çok oldu

Merhaba arkadaşlar öncelikle gebe olan arkadasimiza sağlıklı gebelikler diliyorum rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah.
Bende 28 yaşındayım 9 senelik evliyim PCO luyum ve bir dış gebelik haricinde hiç gebelik oluşmadı bir catlatma birde aşılama sonrası ikisinde negatif bu ay 30 Aralık'ta ilk tüp bebek tedavisine başladım hayırlısıyla bu süreçte sizlerle birlikte bilgi paylaşımı yapmak istedim ve size bir sorumda olacak rahim dinlendirme tedavi yöntemini yapan arkadaşlar varmi acaba uzun oldu ama kbyn

Benim doktorumda Mustafa taş 29arakikta transfer oldum öyle ruhsuzumki bı heyecanim yok hiç bir belirtim yok anlam veremiyorum dün idrar testi yaotim negatif çıktı 4.gun yaptım negatif çıktı bugün 7.gun umarım senin hayallerin gibi benimkine gerçek olur

Ayrıca aşırı güzel yazmisin yorum yapmadan gecemezdim

Ne güzel özetlemişsiniz Allah razı olsun

Merhaba canım o kadar bana benziyor ki senin hikayen, umarım sonu da seninki gibi pozitif olur sana bir şey sormak istiyorum, Mustafa taş hoca Kayseri’de, şehir dışından tedavi olduğumuz zaman süreç nasıl ilerliyor? Sen Kayseri’de mi yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…