Tüp bebek süreci

elfth91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
2
0
33
Arkadaşlar merhaba. Tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz. Eşimin 3 ay önceki spermiogram testinde azospermi olduğunu gördük. İkimizde şuan 33 yaşındayız, eşim 19 yaşında testis kanseri geçiriyor ve bir yumurtalık alınıyor sonrasında azosperm deniyor. Fakat biz evlendikten sonra kimyasal gebeliğim de oldu normal gebeliğim de oldu ama ilerlemedi. Kendi kendine düzeldi sanmıştık ama 1 yıla yakın ovulasyon takip etmeme ragmen hamile kalamayinca zorlaya zorlaya hastaneye götürdüğümde sonuç yine 0 çıktı. Bir anlam verememek, şaşakalmak bir yana dursun panikledim de yaş itibariyle. Onunda canı sıkkın ve ister istemez tekrar doktora gitmeye de ikna edemedim 3 aydır. Benimde geçmişte kanser öyküm var daha fazla geciktirmek istemiyorum. Yoruldum yıprandım beklemektende.. bir süredir tüp bebek için konuşmalar yapıyordum kendi haline bırakmak istiyordu. Bu akşam ikna ettim sanırım artık. Tüp bebek merkezi ve fiyatlarını araştır tamam nasil istiyorsan öyle yapalım dedi. Kendisi bu konudan saçma bir erkek gururuyla uzak duruyor. Ben saglikciyim sen daha iyi bilirsin diyip topu bana attı. Ancak interfilite üroloji falan hiç bilgi ve ilgi alanım değildi şimdiye kadar. İstanbul Anadolu yakası erkek infertilitesi için başvurduğunuz doktorlar, klinikler, çok yakın zamanda tüp bebek deneyenlerden tedavi ve ilaç fiyatları, sürecin nasıl ilerleyecegi, mikro tese, özel sigorta kapsamlari..aklınıza gelebilecek her türlü bilgiye ihtiyacım var.

Merhabalar arkadaşım Ümraniye bahceci de bir üroloji doktoruna gittiler aynı sorundan dolayı. Bi araştırın isterseniz. Ankarada olduğum için daha fazla bilgim yok maalesef. Allah yardımcınız olsun

Merhabalar arkadaşım Ümraniye bahceci de bir üroloji doktoruna gittiler aynı sorundan dolayı. Bi araştırın isterseniz. Ankarada olduğum için daha fazla bilgim yok maalesef. Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim. Benimde bahçeci ye giden bir arkadaşım vardi onlarında erkek infertilitesi (onlara danisamiyorum eşim bilinsin istemiyor) ama hatırladığım kadarıyla memnun kalmadılar ticari kaygı guddugunu dusunduklerinden bahsediyorlardı sperm donduracagiz diyip numune alıp sonra unutulmuş tarzı şeyler hatırlıyorum sonunda da 5 6 embriyo elde edilmişti kadında sorun olmadığı halde tutmadı. Bu durum bahceciye karşı soğuttu desem yeridir.

X