Tüp bebek süreci

birmasummormenekse11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
7
2
30
Merhaba kızlar,
Eşimde sperm hareketi ve morfoloji %3 , sperm sayısı ise 45 milyon.
10 aydır deniyoruz fakat gebelik elde edemedik. Sayılarda da artış olmadı bu süre boyunca. Benim yaşım 30 eşimin 33.
Cumartesi günü tüp bebek için görüşmeye gideceğiz . Biraz tedirginim ve korkuyorum açıkcası. Bizim gibi olup başarılı sonuç alan var mı? :KK43:

Merhaba kızlar,
10 aydır deniyoruz fakat gebelik elde edemedik. Sayılarda da artış olmadı bu süre boyunca. Benim yaşım 30 eşimin 33.
Cumartesi günü tüp bebek için görüşmeye gideceğiz . Biraz tedirginim ve korkuyorum açıkcası. Bizim gibi olup başarılı sonuç alan var mı? :KK43:
Merhaba. Canını hiç sıkma eşinin sperm sayısı tüp bebek için bence çok iyi benim eşimin 0 bazen daha da yükseliyodu 2 kere tüp bebek denememiz oldu çok şükür şuan hamileyim

Merhaba. Canını hiç sıkma eşinin sperm sayısı tüp bebek için bence çok iyi benim eşimin 0 bazen daha da yükseliyodu 2 kere tüp bebek denememiz oldu çok şükür şuan hamileyim
Yaa ne güzel umarım Allah bize de nasip eder..Hareket çok sorun olmuyormuş ama morfoloji düşüklüğü tüp bebekte de sorun olabiliyormuş diye okudum bazı yerlerde. O yüzden biraz korkuyorum. Umarım biz de güzel sonuç alırız :)

Yaa ne güzel umarım Allah bize de nasip eder..Hareket çok sorun olmuyormuş ama morfoloji düşüklüğü tüp bebekte de sorun olabiliyormuş diye okudum bazı yerlerde. O yüzden biraz korkuyorum. Umarım biz de güzel sonuç alırız
İnşallah kolaylıkla güzel sonuçlar alırsınız. Bizim 1. De geriye kalan embriyomuz kalmamıştı. Çok şükür 2.de tuttu 1 tanede donmuş embriyomuz oldu. Siz içinizi ferah tutun yeterki

Merhaba kızlar,

Valla canım bende korkuyordum yaşım 26 şuan hamileyim eşim varikosel zaman kaybetme derim herkesin tedavisi farklı yol uzun ama sonuca değer 🥹🤲 rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar,
İçinizi ferah tutun benim eşimin tüm değerleri 0 çıktı öğrendiğimizde şok olduk genetik hormon testleri temizdi şükür ki mikro tese ile canlı sperm bulundu şimdi 5. Güne ulaşan embriyomuz bile oldu dondurduk transfer gününü bekliyorum 💖

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin🤲🏼 Bende 3 aşılamadan olumsuz cevap aldım yaş 39. İlk olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım devlet hastanesinde. Fakat bilgi 0. 3.aşılamadan 2 gün önce olumsuz cevap aldım kendimi toparlamadan başlamak istemedim zamanımda çok az biliyorum 😕 Tüp bebek aşılamadan apayrı bir şey mi nasıl oluyor İlk biz tedavi oluyoruz sonra eş mi gidiyor yardımcı olabilir misiniz

Kızlar merhaba öncelikle Rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin🤲🏼 Bende 3 aşılamadan olumsuz cevap aldım yaş 39. İlk olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım devlet hastanesinde. Fakat bilgi 0. 3.aşılamadan 2 gün önce olumsuz cevap aldım kendimi toparlamadan başlamak istemedim zamanımda çok az biliyorum 😕 Tüp bebek aşılamadan apayrı bir şey mi nasıl oluyor İlk biz tedavi oluyoruz sonra eş mi gidiyor yardımcı olabilir misiniz
Amin inşallah gönlünüzü ferah tutun hep olmuş gibi kabul edin 🫶🏻 Tüp bebek süreci yine sizinle başlıyor yumurta büyütme,toplama, taze transfer veya dondurma sonrası rahim dinlendirme yaparak devam eden süreç. Her doktorun iş akışı farklıdır elbette biz özelde başladık sürece eşim kaynaklı tüp bebek sürecine dahil olduk ama ondan çok tüm işlemlerde bende devam ediyor. O sadece mikro tese ameliyatı olarak süreci tamamladı 😊

Amin inşallah gönlünüzü ferah tutun hep olmuş gibi kabul edin 🫶🏻 Tüp bebek süreci yine sizinle başlıyor yumurta büyütme,toplama, taze transfer veya dondurma sonrası rahim dinlendirme yaparak devam eden süreç. Her doktorun iş akışı farklıdır elbette biz özelde başladık sürece eşim kaynaklı tüp bebek sürecine dahil olduk ama ondan çok tüm işlemlerde bende devam ediyor. O sadece mikro tese ameliyatı olarak süreci tamamladı 😊
En kısa zamanda güzel haber alırsınız inşallah 🤲🏼 bizimki sebepsiz infertilite. Yani aşılamada kendimiz yumurta büyümesi için iğne yapıyoruz o şekilde mi başlıyoruz ve testlerinin hepsini 1.5 - 2 yıl önce yaptırmıştık acaba yeni isterler mi galiba uzunda sürüyormuş işlemler. Bu arada tüp bebek için Cerrahpaşa Hastanesinden Başhekim onaylı raporumuda aldım. Ben gece gece niye panik oldum bilmiyorum kafamda deli sorular🙂

En kısa zamanda güzel haber alırsınız inşallah 🤲🏼 bizimki sebepsiz infertilite. Yani aşılamada kendimiz yumurta büyümesi için iğne yapıyoruz o şekilde mi başlıyoruz ve testlerinin hepsini 1.5 - 2 yıl önce yaptırmıştık acaba yeni isterler mi galiba uzunda sürüyormuş işlemler. Bu arada tüp bebek için Cerrahpaşa Hastanesinden Başhekim onaylı raporumuda aldım. Ben gece gece niye panik oldum bilmiyorum kafamda deli sorular🙂
Canım sizdeki sorun neydi olmamasının bir sebebi var mı

Aşılama sürecini hiç bilmiyorum direk biz tüp bebek sürecine başladığımız için tüp bebek sürecinde yumurta toplama aşaması için yumurtaların belli boyuta gelmesi gerekiyor o yüzden iğne vurunma aşamasıyla başlıyorsun. Tabi öncesi ön muane kontrol falan oluyor. İnşallah gönlünüze göre olur sizinde kolaylıkla meleklerimize kavuşuruz 💞

Aminnn İnşallah hepimiz kavuşuruz 🤲🏼 Devlet 3 aşılama olmadan tüp bebeğe geçmiyor. Mecbur 3 kere yapıldı tabii umut işte tutanlar var çünkü. Ama bana nasip olmadı yaşım gereğide tüp bebeğe geçmek istiyordum zaten. Şimdi başlıcam bende işlemlere. Siz özelde yaptıyorursunuz sanırım. Devlet biraz uğraştırıcak biliyorum hazırlıklı olayım diye bilgi topluyorum

X