• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek sürcecim 2025

beroosss91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
2
0
1
33
Merhaba kızlar,
5 yıllık evliyim. Yaş 33.
Evliliğin 1 . Yılından sonra çocuk denemelerimiz asla sonuç vermedi. Şüphelenip doktorlar gezdik. Hiç bir sorun yoktu. Son 4 yıl içinde 2 aşılama oldum ve sonuç negatifti.
Geçen ay tüp bebeğe karar verdik. Tabi bunun için birde eşimi ikna etmem uzun zamanı aldı.😅 tüp bebeğe çok güvensiz ve değişik düşünceler içindeydi neyse. Istanbulda tüp bebek tedavime başladım. Opu günü 7 yumurta toplandı 4 ü 5 gün embiriyosu oldu ve hepsi iyi kalite.
1 tanesi taze transfer yapıldı bugün 9. Günüm.
Transferden 4 gün sonra silik çizgiyi gördüm eşim bosver dedi yanilticidir.
7. Gün sabah 5 de bir tane daha yaptım. Belirgin bir silik cizgi çıktı. Ben dururmuyum gizli gizli kan testine gittim. Ve sonuç beta 100,21 çıktı inanılmaz sok oldum. 7. Güne göre çok güzel bir değer olduğunu söyledi doktorum. Şimdi artık bekliyoruz. Ama hala ağrılarım devam ediyor. Belirtilerin dibini yaşadım galiba.

Sizlerede belirtilarimden bahsetmek isterim.
- 1. Gün agri yok
-2.gün sol kasik agrisi
-3.gün sol kasik agrisi ve sol tarafa doğru bel ağrısı ve malesef kabızlık. Ayrıca sol kaşıgima dokundugumda şişlik vardı sağ kasıktan baya ayırt ediliodu bu şişlik.
-4. Gün adet ağrısı ,gece uyanıp idrara çıkma, adet oldum korkusu ve kontrol isteği. Bel arası ve sol kasik devam. Ayak üşümesi ,uykuda terleme( burda anlamıştım)
-5. Gün sağ göğsüme bıçak sağlanması ama çok değişik bir bıçak bu😅 2. Öğün yemek isteğim 4 öğüne çıktı. Akşam karın ağrısı tıpkı adet . Uykuda ise sırılsıklam terlemem oldu eşim bile korktu.
-6.gün sabah kısa süreliğine Mode bulantisı, bu sefer sağ kasik agrisi sağ bel ağrısı, mide yanması halsizlik,adet olma korkusu
-7. Gün sağ kasik yüzünden sabah uyanma, bacak ağrıları
-8. Gün hafif kasik ağrıları
-9 Gün akşam uyurken kasik agrilari

Back