• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek soruları

Sarac1992

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
1
0
0
32
Merhaba ben mersin üniversitesi Tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek tedavimizi prof. Dr. Devrim Tok hocanın yanında yaptık ve olmadı malesef tutundu sayılır sınırda çıktı kan değeri ama sonra düştü bu şehirde yabancıyız tanıdık hiç bir doktor yok acaba doktor değiştirmelimiyim yoksa aynı doktorla 2. Denemeyi de yapmalımıyım bilmiyorum bilgisi olanlara danışmak istiyorum

Memnun kalmadıysan değiştir ama bence labaratuvar değiştirmek daha mantıklı

Merhaba ben mersin üniversitesi Tüp bebek merkezinde ilk tüp bebek tedavimizi prof. Dr. Devrim Tok hocanın yanında yaptık ve olmadı malesef tutundu sayılır sınırda çıktı kan değeri ama sonra düştü bu şehirde yabancıyız tanıdık hiç bir doktor yok acaba doktor değiştirmelimiyim yoksa aynı doktorla 2. Denemeyi de yapmalımıyım bilmiyorum bilgisi olanlara danışmak istiyorum
Merhaba ben de Mersin'de yaşıyorum Gürkan beyde yaptım ikinci denememi ve çok şükür tuttu ama çok korkuyorum birşey olcak diye ilkinde tutmamışdi çok umitliydik ama ikincisinde çok şükür tuttu inşallah hayırlısı olur dondurulmuş embriyo varsa ikinci deneyin derim benimkisi dondurulmuş ve ikinci denememdi

Back