Tüp bebek sonu kimyasal gebelik

gncc099

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
144
51
28
Herkese merhaba, pcoslu biri olarak 2 yıldır bu yolda yürüyorum. Önce ilaç tedavileri, sonra aşılama ve ardından miyom ameliyatı ve tüp bebek.. tüp bebek sonucu kimyasal gebelik. Hem de 5.gün embriyolarıyla.. çok üzgünüm. Yol daha uzun demek ki. Ama çok üzgünüm. Geriye kalan 3. Gün embriyomla devam edicem. Bana umut olabilcek birileri var mı? Kolum kanadım kırıldı sanki.. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin..

Bebiş yolunda çekilen çile kutsaldır. Her gün ağlıyordum ben de. Oluyor bir şekilde, pes etmeden devam etmek gerek

Arkadaşım üzülme moral çok önemli bende şuan tüp bebekle hamileyim. Benimde ilk transferim negatif geldi üzüldük çok ama ikinci transferim de gebe kaldım. Umudunu hiç kaybetme benim ikinci embriyoma sadece çok umutlu değil ama gebelik vadedebilir siz bilirsiniz dediler düşün o psikoloji ile transfer oldum. Ve yaşım 36. Diyeceğim şu ki Allah önce sana sağlık versin ve zaten bu yola girmişsin bebeğini de sağlıkla kucağına alacağına İnan önce Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş arkadaşım hakkında herşey güzel olsun inşallah

Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Uzun güzel ömürleri olsun inşallah. Burda benden birileri olduğunu görmek umut aşılıyor. Çok inanmıştım ama nasipte yokmuş hayırlısı böyleymiş diyorum. Yine denicem inşallah sizin gibi bana da rabbim nasip eder

Aynı durumdayım. Ben ara verip kendiliğinden denemek istiyorum.

Sarılıp ağlayabilir miyiiz? 9. Gün değerim 49 ve pozitif çıktı. Sevinçten ne yapacağımızı bilemedik üç gün binbir hayal kurduk ve 12. Gün değer 18 çıktı. Kimyasal gebelik büyük ihtimal dedi doktorda şaşırdı. İkinci denemem ve ilk hamile kalışımdı çok hevesliydim, kalbim acıyor :,(

Yaşın 23 se gençsin. Önünde zaman var olur yine

Hayata kırgın olanlarız. Geçecek ama hayal kırıklığı hep sizinle kalıyor….

Canım bende tüp bebekle hamileyim. Toplam 6 tane vardı 1.kalite ama hepsi 3.gün embriyosu İlk denememde direk tuttu yoğun kanamadan 7 haftalıkken düştü üstelik kalp atışını ilk defa duyduğumuz gün. Baya yıkıldım sonra toparlanıp ikinciyi denedim dondurulmuşlarımla direk negatif sonuçlandı. Biraz bekleme süresinden sonra doktor değiştirdim fakat kalan iki embriyomu kullanmak istemediğimi sil baştan tedaviye başlamak istediğimi söyledim. Doktorumun sözünü hiç unutmam onlar embriyo olarak görülebilir fakat onlar birer bebek kızım günahtır sadece 1 tanesi döllensin diye aylarca tekrar tekrar yumurta toplatan insanlar var sende hazır iki tane var elinde gel bunları kullanalım israf olmasın ha yine tutmazsa en baştan başlayıp elimden geleni yaparım senin için dedi bu sözler beni çok ikna etti hekim olarak değil bir baba olarak yaklaştığını hissettim ve kalan iki embriyomu transfer ettirdim dediğim gibi embriyoların tamamı ancak 3.güne gidebilmişti. Şuan o embriyolarla hamileyim nasipse aslına bakarsan ikisi de tuttu fakat biri gelişmedi kendiliğinden yok oldu demem o ki embriyonun kaç günlük olduğuna bakma onlar birer nimet gerçekten kullan onları tutar tutmaz bilemem ama israf olmaz en azından fakat 3.gün diye inancını kaybetme herzaman tam olsun Allah yardımcın olsun bu denemende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba ben de pcosluyum ve 3.gün embriyosu ile ilk denemede hamileyim üstelik tek embriyo konulmuştu 3.gün embriyosu olduğu için aşırı umutsuzdum tutacağına ihtimal vermiyordum nerdeyse inşallah size de nasip olsun. tutacak olduktan sonra 3.günü 5.günü yok gerçekten nasip.

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim Aslında benim 3. Gün 5. Gün diye bi şeyim sadece bundan sonra hiç olmayacak gibi hissediyorum. Normal mi sizce? Sanki 10. Gün bile olsa hiç umudum yok.

çok teşe
canım sağlıkla kucağına al inşallah. Ben sadece çok umutsuzum kaçıncı gün olması değil de ümitsizliğe kapıldım

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim Aslında benim 3. Gün 5. Gün diye bi şeyim sadece bundan sonra hiç olmayacak gibi hissediyorum. Normal mi sizce? Sanki 10. Gün bile olsa hiç umudum yok.
Normal tabi böyle hissetmeniz. Bu yollardan geçip böyle negatif ve ters sonuçlarla karşılaşan herkes hepimiz aynı şeyleri hissettik. Sizi çok iyi anlıyorum damdan düşeni damdan düşen anlar diye boşuna dememişler. Umutsuzluk geçiçi his biraz zamana ihtiyacın var ayağa tekrar kalktığında ve yeniden transfer için hazırlığa başladığında umudun yükselecek o gün geldiğinde inancını hiç kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…