- 8 Mart 2023
- 794
- 142
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatyam__321
-
Merhaba bende 2.ci transferde dediğiniz gibi olmuştu az geliyor regli sonraki ay düzene giriyorHerkese merhabailk transferim 24 kasımda oldum Ocak'ta negatif aldım ilaçları bırakınca 3 gün sonra ilk adetimi oldum 28 günde bir adet olurum en geç 30 gecikmez bile ilk adetimi olunca tüp bebek doktorunu aradım bu ay yasmin ve lucrin kullan sonra tekrar transfer yapalım dedi kabul ettim 1 hafta boyunca yasmin kullandım sonra belki doğal olarak olur bebeğim yasmin kullanmak istemedim bıraktım iğne de vurulmadım ( sorun elimde spermi az) adet günüm geldi çarşamba olmam gerekiyordu olmadım cuma kan verdim 30. Gün 0 çıktı hCG bugün cumartesi çok çok az kahverengi leke geldi çok özür dilerim herhalde sökülüyor artık doktoru arayayım dedim devamı yok bekledim bugün pazartesi hala yok bugun 33. Gün gebelik olsaydı az da olsa bi değerle çıkardı sanırım kıst vs de yok ne olabilir acaba durumu yasadınız mı fikirlerinize ihtiyacım var
Ama benim 2. Adet hiç başlamadı cumartesi tırnak üzeri kadar leke geldi devamı yokMerhaba bende 2.ci transferde dediğiniz gibi olmuştu az geliyor regli sonraki ay düzene giriyor
Hımmm bilemedim doktorunuza danıştınız mıAma benim 2. Adet hiç başlamadı cumartesi tırnak üzeri kadar leke geldi devamı yok
Hayır söylemedim henüzHımmm bilemedim doktorunuza danıştınız mı
Bende bugün test yaptırdım sağlık ocağında bakalım yarın çıkar sonucu inşllhHayır söylemedim henüz
Hadı inşallah kaç gün gecikme var sizin de mi tüp bebektiBende bugün test yaptırdım sağlık ocağında bakalım yarın çıkar sonucu inşllh
Evet 11.günHadı inşallah kaç gün gecikme var sizin de mi tüp bebekti
İnşallah pozitif tır güzel haberlerinizi bekliyorum bana da umut olmuş olursunuzEvet 11.gün
Rabbimin izniyle inşllhİnşallah pozitif tır güzel haberlerinizi bekliyorum bana da umut olmuş olursunuz
Belirtiniz var mı bende akıntı oluyor ve ara ara adet oldum diyorumRabbimin izniyle inşllh
Kasık ağrım oldu sadece daha sonucum çıkmadıBelirtiniz var mı bende akıntı oluyor ve ara ara adet oldum diyorum
Bende diğer transferde adeti çok yaşamadım yani çok kısa ve azdıBelirtiniz var mı bende akıntı oluyor ve ara ara adet oldum diyorum
10 gibi en geç çıkar artıkKasık ağrım oldu sadece daha sonucum çıkmadı
İnşşllh sağlık ocakları çok geç sonuç veriyor10 gibi en geç çıkar artık
Hala e nabızda görülmüyor mu keşke hastanede verseydiniz ya da saglık ocagından öğrenin sonucu e nabıza geç düşüyor da olabilir inşallah pozitif tırİnşşllh sağlık ocakları çok geç sonuç veriyor
Sonuç çıktı mı??İnşşllh sağlık ocakları çok geç sonuç veriyor
Hayır ya sabahtan beri bakıyorum yok şimdi sağlık ocağına gideceğimSonuç çıktı mı??
Bende kan verceegimHayır ya sabahtan beri bakıyorum yok şimdi sağlık ocağına gideceğim
Hayırlısı hakkınızda ama hastanede falan verin böyle beklemek çok zorBende kan verceegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?